Ревизоро: Няма да спра строежа на Алепу, ще стане хубав хотел

Според него има недоволство навсякъде, където се строи
16 юни 2020 13:08, Нели Христова
393
Ревизоро: Няма да спра строежа на Алепу, ще стане хубав хотел
Снимка: БГНЕС

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро бе категоричен, че строежът на Алепу няма да бъде спрян.

"Няма да спра проекта , ако това ме питате, знам, че това ви е мерак на всички – да ходя като една екологична бухалка", Емил Димитров пред медии в Бургас, цитиран от БГНЕС.

"Няма да спра проекта. Не ми прилича на защитна стена, предполагам, че ще има отпред и хотел, много хубав хотел, добави още Димитров и каза, че навсякъде по Черноморието, където се строи, има недоволство", допълни той.

Димитров каза още, че каквото становище е трябвало да даде екоинспекцията, го е дала. Сега се чака прокуратурата. Екоминистърът прехвърли темата към инвеститора. "Ако някой ще се произнася, трябва да се произнесе собственикът – да каже какво е искал, какво са му направили", каза още министърът.

По-рано прокуратурата внесе протест срещу разрешението за строеж на "Алепу вилидж". А от строителната компания излязоха с позиция по въпроса.

"Приемаме с разбиране предприетите действия на всички компетентни държавни институции, както и бързата реакция на прокуратурата във връзка със строителството в местността "Алепу".

Искаме да подчертаем, че към момента на обекта не се извършват строителни дейности.

Уверени сме, че единствено компетентната позиция на прокуратурата и съда е в състояние да установи фактите и тяхната законосъобразност.

На всички организации и личности, които с думите и поведението си уронват престижа и доброто ни име, ще бъде потърсена съдебна отговорност."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
2
 
8
 
! Отговори
До До 238 преди 3 години
Все ми е тая какво ще се случи с българския туризъм, невъзпитано човече.Ако реша, че става - ще го ползвам. Ако реша, че не става - ще сипродължа да ползвамчуждия.Пък бесней колкото щеш. Все ми е едно.
239
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама нека се развиват. Само после да не реват, че искат държавна помощ, щото никой не иска да се къпе в сметище и да спи в хотели тип "люлински блок".
238
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tam nema priroda, ama ste stane hubav hotel...:-)...
237
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е този бизнес по морето? Келнери, камериерки, готвачи, аниматори, волни пеперуди и др. Това ли е бъдещето на България?
236
2
 
26
 
! Отговори
Истина преди 3 години
Ей за това никой вече няма да стъпи на ЛА..ЙНОМОРИЕТО.. Да си ходят гробарите болшевики с тяхните престъпници схемаджии. Аз пари на мутри няма да дам, още по малко труда си и енергията си. Всеки който пълни гушите на мутрите е съучастник престъпник
235
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ама вижте сегаХората живеещи на морето искат, нещо съвсем нормално, а именно да живеят добре, да се развиват, искат работа и перспектива - да ги убием ли трябва, за да се почувстваш по-добре?
234
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Курортите са ни празни. Сезона пропада. Всички чакат държава да им помогне. А държавата това сме ние. И защо трябва да помагам за незаконен строеж в защитена местност - блатото Алепо
233
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До :))Според теб с какво са пълни? Или си прекалено затъпял, че да се сетиш?
232
1
 
5
 
! Отговори
:)) преди 3 години
До До 244С какво са пълни?
231
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хотела е в защитена зона. Пак ще ни глобят от ЕК
230
2
 
8
 
! Отговори
Ама вижте сега преди 3 години
Хората, живеещи на морето, сами си го избраха - всеки си върна кой нива, кой лозе, разделят на 15 братовчеда и се падат по 200 км.м. на човек, от които иска да доживее беоблачни старини. Отделно не ги беше грижа когато общински съветници и кметове продаваха държавна земя на софиянци и пловдивчани, за които морето е бизнес и нищо повече. Каквото са надробили всичките тези, това ще си сърбат. Аз лично ходя на море в България заради това, че се стига за 3 часа. Иначе имаш си Гърция, Турция и т.н.
229
20
 
5
 
! Отговори
До 244 преди 3 години
Бг морските курорти всяко лято са пълни, това че ти не ходиш там, си е твой личен избор и аз го уважавам, но злобата и омразата с която пишеш против няма обяснение и оправдание. Кой ти, че ще казваш кой къде да ходи на почивка?
228
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
228,какво точно руши бг.почиващия като не иска да плаща безобразни цени за лошо качеството и неподобаващо отношение? Вие си строите хотелите,вие си ги и рушите,защото мераци имате- сега ще пусна хотелчето,а балъците ще ме направят милионерче.Но нито знаете как качествено да обслужвате клиенти,нито това е и цел за вас.Бърза възвращаемост и огромна печалба в кратък срок е единствената цел,а балъците свършиха.
227
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българският туризъм? Планинският е окей и съм му клиент.Морският за нищо не става и не съм му клиент.Ако ти се гради нашенски морски туризъм - скачай смело в кафявата вода и си плащай за това. Твоя си работа.
226
13
 
2
 
! Отговори
До 240 преди 3 години
Да разбирам, че да създаваш работни места е нещо много лошо и трябва да се наказва тежко, според полираното ти секта мозъче? Ти в гората ли живееш?
225
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербаджийските *** се опитват да ни обясмят как е трябва да ме е яд , че се строи на плажа нещо хубаво, понеже при другите не се било строяло.И преди се строеше, ама вие застроихте и окрадохте всичко. Всичко отиде при роднини , братовчеди, любовници. Сигурен съм , че мъжа на Захариева , който е проектирал хотелът, няма да и да стъпи на нащо Черноморие.
224
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нали уж беше подпорна стена?Сега вече е хотел!Ама май и ревизоро е подплатен с некой милион.
223
17
 
4
 
! Отговори
До 238 преди 3 години
Много ли те иска, бг туризма да бъде унищожен? Това ли ти е голямата мечта, г-н деградант?
222
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами заминавай бе, някой да те е спрял? Можеш и да сложиш паметна плоча на ромите, строили всички тия хотели: "Този хотел даде заплати на 100 работници", примерно. Ако щеш почивай там всяка година по 10 пъти.
221
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То няма нужда нещо да се руши - още 2-3 подобни сезона и сами ще им биете катинара.