19-годишен ударил колата си в дърво, загинал е на място

Катастрофата е станала във Видинско тази нощ
22 юни 2020 10:47, Анисия Иванова
27
19-годишен ударил колата си в дърво, загинал е на място
Снимка: БГНЕС

19–годишен видинчанин е загинал тази нощ при катастрофа по пътя между селата Капитановци и Неговановци, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен на тел.112 в 2.41 часа.

Младежът, шофирайки с несъобразена скорост лек автомобил "Форд Фокус“ изгубил контрол над управлението, напуснал в ляво пътното платно и се блъснал в крайпътно дърво.

Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ-Видин. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Работата на разследващите продължава, по случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нина Стоянова Някой знае ли как се казва момчето
14
1
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Вчера имаше у недивата София двама убити при ПТП с мотор.
13
1
 
8
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
В София са само интиликтуалци за това заразени с коронавируса там са най - много!Селяни мигрирали в столицата и станали столичани!
12
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дивата прУвинция!!Там живеят по дърветата.
11
3
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 3 години
Само не знам защо когато имаше КПП-та всички софиянци напираха да доказват,че са селяни но едни 60 000 така и не успяха да докажат пред МВР,че са чистокръвни селяни.Допуснаха фатални грешки-обуха се в ***,ама и капка кал нямаше по тях;бяха помъкнали по 3 кила чесън,ама даже не го бяха и близнали,нямаха документи за чистокръвни селяци,диалекта им чисто градски.Е,нека за есента по добре да се подготвят защото пак ще им се наложи да излязат от голямото си бетонно село.Подготовка и успех !
10
1
 
18
 
! Отговори
лекар преди 3 години
Причината не е в старите коли.Не е и в старите шофьори.Виждал съм катастрофи при които двигателят се е откъснал и е на 100-на метра от колата.С много висока скорост карат някои.Ако с много труд е изкарал пари за кола би карал внимателно.Но младежите това не го разбират и затова така се случва.
9
5
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 9Селянин е човек, който живее на село с всичките му там последици, като варене и пиене на домашна пърцуца, варене на компоти в двора, бъркане на лютеница и други подобни селски мероприятия. Селяндyp е тежка форма на крайна селяния и за съжаление си прав. Освен с селата, където им е жизнения ареал се навъдиха много и из градовете. В София специално има огнища в Орландовци, Люлин и Малашевци
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикПредполагам под *** нямаш в предвид хора от село. Защото, според моите наблюдения, в градовете има много повече селяндурници, отколкото в селата.
7
0
 
18
 
! Отговори
123 преди 3 години
Днес няма починали от Корона,ама досега трима 19-21годишни си отидоха от глупост.
6
3
 
5
 
! Отговори
az преди 3 години
добре че дойде короната, да избие 100-тина (стари) хора и без това отиващи си от този свят. резултатът от нея е че намаляха умрелите по пътя, но замина си короната и пак се започна. без значение дали е *** *** и тн, бог да го прости детето, никой не заслужава такава съдба, единствено доброто нещо е че е умрял без да убие някой в колата или покрай нея...
5
1
 
14
 
! Отговори
Аамет преди 3 години
Добре че няма пострадали хора...
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Резултатите от изследвания по цял свят сочат , че най-много пътни произшествия има в участъци добре познати на потърпевшия .
3
1
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Любимото родео на нашенските реднеци е с някоя таратайка да карат като бесни между две села, точно като тоя случай. Постоянно се трепят селяндyрите, явно им е голям кеф
2
1
 
30
 
! Отговори
Фокусмокус преди 3 години
Образувано е досъдебно производство?!?Срещу кого? Срещу дървото, срещу неизвестен извършител, срещу този, който му е дал книжка или който му е купил бракмата.
1
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествен подбор . Ако не е било дърво щеше да е стълб... стена... баба от селото отиваща за хляб ... някое дете играещо пред дома си ...