Мъж преби 77-годишна пенсионерка във Варна

Жената е с фрактура на таза и гръдния кош
22 юни 2020 14:15,
25
Мъж преби 77-годишна пенсионерка във Варна
Снимка: БГНЕС илюстративна

В петък около 18:50 часа е получен сигнал за нанесена средна телесна повреда на 77-годишна жена от Варна, изразяваща се в причиняване на фрактура на таз и травма на гръден кош, съобщиха от полицията в морския град.

Още по темата


След разследване на случая е установено, че извършител на деянието е 33-годишен мъж, местен жител.

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна.

Извършителят е задържан
за срок до 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
21
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Нормален ден за Територията. Сега е редно от БХК, Отворено Общество и българския клон на Живота на цветнокожите има значение, да организират масово лилaвата общност на мирен протест срещу расизма (каквото и да означава това), в който да строшат всички витрини на магазините по Витошка, Ринг Мол и Парадайз Център, да пребият персонала и да си наберат телевизори, маратонки и по някой кашон дрехи! А в това време, по Нова и БтВ Красимир Кънев да изяснява какви чудовищни расисти са Българите!
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберите съвсем се самозабравиха!
18
0
 
19
 
! Отговори
До17 преди 3 години
С пръст не са го докоснали щото ще ги съди за дискриминация защото е от малцинствата ще го пуснат след няколко месеца и пак ще бие възрастни хора повярсай така ще е
17
1
 
13
 
! Отговори
Политкорект преди 3 години
Предполага се, че при съпротивата при задържане са нанесени поне няколко по леки телесни повреди на извършителя, и без това синините на тъмно лилаво не личат.
16
1
 
10
 
! Отговори
Пульо преди 3 години
Това мъж на 33 г. дайте го за малко на Кобрата.
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От едно определено малцинство е бабите им са любимата плячка
14
1
 
19
 
! Отговори
обяснение преди 3 години
Ако не е бил психично болен нямам обяснение....освен да е друсан до козирката.================Индо"българин".
13
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали знаете защо няма имена и инициали? Защото става въпрос за член на бандата, на пурпурно синия венец. Иначе ако беше българин, щеше да има снимки, видео, името му, на колко години е, егн-то, адреса, къде е учил, какво работи, кои са му роднини и приятели. Има ли неплатени сметки, глоби, данъци. Но електората на островитянина с нощно шкафчи, се обгрижва.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Не ни казват дали бабата не е била член на неговото семейство или я е нападнал с цел грабеж или друг вид насилие. Ако му е роднина, това е стил на взаимоотношения при някои. А ако е нападение над непозната с цел облагодетелстване, това е израз на отношението му към останалите хора, за 5 лв би убил.
11
1
 
23
 
! Отговори
40 годишен преди 3 години
до 9 То изобщо на каквато и да е възраст някоя жена, каквото и да ти е казала, как ще я пребиеш? Аре ако е някоя пикличка дето се е самозабравила да тръгне да те удря, че да й стоплиш някой шамар да охладиш ентусиазма й...ама това си е изродщина!
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нещо няма да му направят. Все повече която се чувства недосегаема и над закона , защото законите са за честните, работещите и съвестно плащащите данъци. Само те ги спазват или биват санкционирани.
9
0
 
27
 
! Отговори
Хора... преди 3 години
...какво ни става, та може ли да посегнеш на 77 г. жена, то е като да налетиш на малко детенце.....Жалко, жалко.....стискам палци пострадалата да се оправи, а побойникът да преосмисли поведението си!
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
малко да го сексат сега
7
8
 
7
 
! Отговори
40 годишен преди 3 години
до 4 И каквото и да му е казала жената- та тя е на77 години, бе човек? Аз 70 годишен дядо преди 2 месеца някъде тръгна да ми се репчи и му викам- Дядо, само годините те спасяват в момента, щото такъв щях да ти избръмча ако беше 20 години по- млад, че цял живот щеше да ме помниш.
6
16
 
3
 
! Отговори
Васил Левски преди 3 години
Пущайте го човека веднага! Млад комитаджия е набирал средства за централния революционен комитет за освобождението на българия от турско робство!
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не е бил психично болен нямам обяснение....освен да е друсан до козирката.
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако му е направила забележка за нещо....Тия новите модели вече палят от една дума и налитат на бой.Дете на демокрацията какво да го правиш?!Думата уважение не им е позната.А думата самоконтрол не са я и чували!
3
1
 
29
 
! Отговори
Poeblo преди 3 години
Малцинството на прощава, безчинства навред денем и нощем :(
2
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те т'ва е истински мъж- вдига си level-a kato бие жени, деца и възрастни .
1
16
 
20
 
! Отговори
Е, преди 3 години
ако беше пребил котка или куче, да го задържат. А то заради някаква си пенсионерка...