Нова жестокост с животно: Дете впрегна куче да дърпа каруца

Авторите на посегателството си навлякоха гнева на хиляди
25 юни 2020 20:00, Красимир Ангелов
63

Пореден случай на насилие над животно разгневи мнозина. Този път случаят е от Враца. Клип, разпространен в социалните мрежи, показва как дете удря куче, завързано за каруца.

За броени часове публикуваният видеоклип обиколи социалните мрежи, а авторите на посегателството си навлякоха гнева на хиляди хора от цялата страна.

Лицата, отговорни за деянието, отказаха да застанат пред камера, но не отрекоха за извършената жестокост, като дори признаха, че момчето от видеоклипа, което удря кучето, е малолетно.

На място пристигнаха и представители на полицията и служители на Община Враца.

"След публикацията в групата "Враца - кажи на кмет и община", Община Враца се самосезира. Беше извършена проверка в посочените кв. "Младост" 8 и 9, но там не бяха установени животните", каза експертът от "Здравеопазване" д-р Йордан Тодоров пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Експертите взеха две кучета, намерени на мястото, където е сниман клипът с насилието. Те ще бъдат чипирани, кастрирани и обезпаразитени, като в същото време ще се търсят и осиновители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
2
 
! Отговори
179 преди 3 години
Krom ! Точно в тия 3 държави изброени от теб, самоубийствата и депресията са със най-висок процент.
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Педерасче мръсничко!!!
36
0
 
1
 
! Отговори
Гостенин преди 3 години
Абе я що ли не си, а?
35
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 3 години
А в синагогите ядат българско детско на скара, и никой не протестира!
34
0
 
14
 
! Отговори
Край преди 3 години
Не е кучето дето трябва да бъде "чипирано, кастрирано и обезпаразитено"
33
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До KromНе си прав. Българинът обича животните и ги уважава. Поинтересувай се какво е било отношението към домашния *** в миналото, как хората са обичали кучетата и котките си и са се грижили за тях.Днес някои прекаляват, като превръщат малките си жилища в коткарници и гледат по 10 и повече котки там, което никак не е хигиенично. Други си взимат куче, но не го дресират правилно. Но това са изключения.
32
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По колко лева месечно се дават като надбавки и помощи на това малолетно и на тази, която го е родила и сигурно не е работила никога, но ние й плащаме, за да яде, да се топли и да възпитава това малолетно. Колко ли такива като него е родила и възпитала също като него, а ние плащаме ли плащаме, за да ядат, да лежат и да се размножават и през останалото време да вършат дивотии?
31
0
 
2
 
! Отговори
До 31: преди 3 години
Да не си бил в Камбоджа?
30
0
 
6
 
! Отговори
Асен преди 3 години
Ами Враца....Какво повече да кажа.
29
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До KromИ каква е връзката между котките от една страна и икономическото и научно-технологичното развитие на Япония да речем от друга страна? Свободни сектански съчинения. Само общества залагащи на разума са развити и проспериращи, тоест там поклонниците на кучета и котки са презряни, не рядко наказвани маргинали.
28
4
 
15
 
! Отговори
Copocoид преди 3 години
Какъв интелект има по кучетата, бре. Доказано е, че вълците са много по-интелигентни от кучетата. А вълците не пращят от много интелект защото ако един вълк влезе в кошара с овце, той не убива и изяжда една овца, а удушава поне 10 други, които никога не може да изяде.Кучетата сега са заместител на липсата на партньор в живота и на любов. Вместо да търсят сродни души, хората сега предпочитат да си вземат пес, който се радва когато се върнат от работа защото ще има ядене.
27
13
 
8
 
! Отговори
Krom преди 3 години
По отношението към животните ще познаете каква е една нация. Трите нации обичащи най много котките са Япония, Русия и Америка. Те къде са, ние къде сме. Глуха провинция без никакво просветление, която духовно не е излязла от 19 век. За това българина е сляп и глух към страданията на животните. Което говори за духовна нищета.
26
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучкар и интелект са антоними! Ако имаше интелект, щеше да стигнеш до извода, че здравето, живота и спойствието на един човек, са неизмеримо по-ценни от всички кучета взети заедно!
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 22Ми естествено, че няма да има бе ние сме хора и сме много по интеигентни от животните и сме длъжни да правим разлика между природни нужди и глупост.
24
4
 
15
 
! Отговори
до 11 преди 3 години
Точно сектата на кучелюбите са на едно с жандарята. Ходи ти дърпай каручката, да не я дърпа кучето, като ти е толкова акъла.
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГостКъде мога да се подпиша ЗА златодобива в Средна Гора?
22
9
 
13
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До АнонименКогато куче нахапе дете, няма гръмки заглавия включващи думи като жестокост, но виж сега за някаква детска пакост, изпадаме дива ярост - простотия и лицемерие!Колко си прав! Подкрепям изцяло твоето мнение! Но за съжаление, психипотаки и психопатки кучкари /ки има тука....
21
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре едно куче подърпало каруца, голяма работа. Други пък дърпат шейни. И за тях да лаем. Или си нямате работа, или си нямате семейство, или и двете.
20
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато куче нахапе дете, няма гръмки заглавия включващи думи като жестокост, но виж сега за някаква детска пакост, изпадаме дива ярост - простотия и лицемерие! Ясно е че едни човечета за порвден път се опитват да приравнят човешкия живот с този на кучетата, това са тежко деформирани ментално болни сектанти.
19
3
 
2
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Ами като някои нямат акъл да убият детето..