350 туристи от Германия кацат с чартър днес

Те ще отседнат в Албена и Златни пясъци
27 юни 2020 13:20, Александър Попов
38
350 туристи от Германия кацат с чартър днес

Над 350 чартърни туристи пристигат от Франкфурт, Берлин и Хановер пристигат днес на летището във Варна, съобщиха от аеропорта в морската столица. Трите полета са оперирани от Bulgarian Air Charter, компанията, която тази година отпразнува своята 20-годишнина.

Туристите, които пристигат днес, са сред първите, които през този сезон ще отседнат в курортните комплекси Златни пясъци и Албена, съобщава Chernomore.bg.

"Вълнуваме се, че най-накрая стартираме сезона на чартърния туризъм и на двете летища - вчера с полет от Нидерландия на летище Бургас и днес с полети от три германски града. С нетърпение очакваме летния сезон да възвърне нормалния си ритъм", обяви Улрих Хеппе, Изпълнителен директор на "Фрапорт България".

Още новини от Варна четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
350, цели 350!
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
заповядайте на ФЕКАЛНО МОРЕ,НАРКОМАНА Порних прави тръбите сега има миризма ама това е положението,герб софия строй околовръстно няма пари за другите общини.
31
1
 
5
 
! Отговори
заблудените преди 3 години
До ОСАто им било за последно!
30
5
 
15
 
! Отговори
ОСА преди 3 години
ДАНО СА ПЪРВИТЕ И ПОСЛЕДНИТЕ!!!
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Ами виждаш че ги посрещат с хляб и сол в народни носии, ще кажеш че виждат първите хора на планетата.Много тежки времена ги очакват "хотелиерите", да не забравяме и цялата с *** която работи в тази сфера - турооператори, гидове и т.н.Германците които идват тук, не могат да си позволят разноски на друго място.Просто им правят отстъпки защото са група.Познавам материята, даже има собственици които са теглили кредити над 15 милиона, трябва да ги избият някак си.
28
1
 
11
 
! Отговори
Активист на БКП преди 3 години
Ангелкова омеси ли погача???
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
швабите искат всичко и има вероятност да не получат нищо.и ако продължават с нечовешката експлоатация на източноевропейци,не е далече момента,в който немците да загубят всичко.и какво се оказа ние ви приехме в съюза не,за да бъдем равни,а за да ни слугувате и бачкате до пропадък за жълти стотинки.от тези немски туристи нямаме абсолютно никаква полза!
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ходим да ги посрещнем с хлаби сол ли?
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 28Ако за мен се отнася....По принцип на нашето Черноморие идват по малко платежно способни туристи, работил съм там преди 10г и знам какви са.Албена е дадох за пример, защото не е клоака, така поне беше допреди 3-4 г. и си идваха платежоспособни, заяото не е застроено и имат хубав плаж.Виждал съм ги германчетата, англичанчетата, русначетата и т.н, блъскат се във вратата на хотела, чупят, хвърлят си ла ината завити с чаршафи, повечето са мале мале.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимензабрави...западнякът е закърмен с консуматорство.има и хубави туристи в българия ,не отричам,но те са едно незначително малцинство и веднъж посетили българия,повече не се връщат...немските туристи,които посещават нашето черноморие, са били у нас минимум 4-5 пъти преди.на тях нищо не можеш да им предложиш.те са в българия да ядат,пият и лежат на басейна.от това печелят единствено и само международните хотелски вериги.
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, верно ли че поради огромния безинтерес щели да бутат панелките по БЕТОНОМОРИЕТО??? По молба на красивата Ангелкова?
22
2
 
7
 
! Отговори
Миро преди 3 години
Пълни глупости !!! Не дробовете а мозъка удря к19 то не са хора питки на холандските наркомани... сега на изпадналите германци поклон ли
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24Това го знаем морските хора отдавна, нищо ново под слънцето.Единствено на Албена идваха по така навремето, не беше застроено и е страхотно там.Сега може и да са се променили нещата, все пак съм от Варна, къде да бия път до там...Не че 50-60 километра са проблем, но аз харесвам затънтени места, дето не ги знаят туристите.
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Посрещнахме ли ги с погача хляб и сол? А, трябва.
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на "немските"ултраолинклузив туристи им излиза по-евтино да са на почивка в българия,отколкото да си стоят вкъщи.преди две години имаше цели самолети,които кацаха от брюксел с инвалиди и ментално увредени хора...говорих с техните водачи и медицински лица,които ми казаха,че белгийската държава редовно организира пътувания на тези хора до българското черноморие с цел пестене на средства.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От една седмица си има туристи във Варна, може би с колите си са дошли, за чужденци става въпрос.Ей сега се връщам от Офицерския и Морската, има си ги обичайните на социални помощи туристи.
17
3
 
11
 
! Отговори
Абе преди 3 години
И с чадъри да кацат германските туристи сезон 2020 вече умря
16
2
 
8
 
! Отговори
Туристи преди 3 години
И с това и малко Covid-19 импорт
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
:-))))za vseki turist po edin prazen bg mnogoetajen panelen betonen hotel ...:-)))
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хтези туристи "немски"туристи ще задвижат единствено собствената си икономика...те избират българия единствено и само да пестят.от тях обикновеният българин няма абсолютно никаква полза.на тях всичко им е платено и те няма да похарчат и един лев странично.а тези летящи холандци дето кацнаха вчера и дето толкова им се радваме, са най-неплатежоспсобните и тези на социални помощи,които се оплакват за щяло и нещяло и създават само проблеми...