48-годишен дрифти по булевард в Пловдив

Дрифтаджията вече има наложени 16 акта
27 юни 2020 14:48, Ния Христова
47
48-годишен дрифти по булевард в Пловдив
Снимка: Pixabay
48-годишен пловдивчанин, който е с един куп нарушения на Закона за движение по пътищата, беше хванат за пореден път от местните полицаи, докато върти гуми на възлов булевард в града, съобщи "Монитор".
 
Мъжът решил в съботния ден да направи няколко дрифта на бул. "Освобождение". За негов лош късмет обаче наблизо са били служители от "Специлизираните полицейски сили", които реагирали моментално.
 
Униформените му са съставили и акт по чл.104б от Закона за движение по пътищата, за това, че мъжът зад волана използва път за обществено ползване за други цели, а не за неговото основно предназначение. По този начин той застрашава останалите водачи на пътя и преминаващите пешеходци, съобщиха от полицията в Пловдив.
 
Шофьорът на "Ауди" е извършвал резки маневри, като по този начин преднамерено е извадил автомобила си извън контрол чрез предаване до загуба на сцепление на задните гуми (дрифт). С действията си той е блокирал движението по пътното платно.  
 
Справка в системата на МВР показва, че пловдивчанинът има и други криминални прояви. Мъжът е изкарал шофьорска книжка, когато е бил на 23 години. Оттогава досега е наказван за различни нарушения по ЗДвП с 16 акта, 1 фиш и 2 електронни фиша.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
6
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
48--годишен пловдивчанин, който е с един куп нарушения на Закона за движение по пътищата, беше хванат за пореден път от местните полицаи, докато върти гуми на възлов булевард в града.На тази възраст,освен,ако не е с екстрактиран мозък, такива като него би трябвало да имат аналитичните възможности поне на 4-ри годишно дете.Но както се казва ,това,което не му е дадено по рождение и възпитание ,никой не може да му го даде.
17
1
 
6
 
! Отговори
Пф преди 3 години
Да ме блъсне някой ден такъв *** и както вече от всичко ми е писнало,като взема да си го изкарам върху него.....
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 16 Ти *** ли си бе? Откъде разбра че му симпатизирам? Просто констатирам че беше голям шофьор, но престъпник!
15
4
 
5
 
! Отговори
Скоти Пипан преди 3 години
"Шумахера беше крадец на коли. Наистина голям шофьор беше"да вземем да му направим паметник в центъра?
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 13 Шумахера беше крадец на коли. Наистина голям шофьор беше и са го съдили много пъти за кражби на коли, но цялата полиция на София подлудяваше навремето докато го преследваха. Прав си......
13
1
 
20
 
! Отговори
Щом на 48 преди 3 години
Дрифтиш това значи, че още ходиш с анцуг, още не си си намерил стабилна работа, още не те е погледнала жена. С две думи, за нищо не ставаш.
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В София имаше един с прякор Шумахера преди 10 години някъде.5-6 полицейски коли ги правеше на мармалад..не могат го гепат.Със 150 км/ч на Цариградско шосе завива в отсечка...
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хванала го е дъртозата на средната възраст.Някои ги избива на млади гаджета,някои се самоубиват,тоя решил да дрифти....
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4355тъ
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя сигурно е голям майстор щото да правиш дрифт с Ауди не е лесна работа. Това са едни от най недозавиващите коли. Нарочно са направени да поднасят трудно. Ауди като управление е обратното на БМВ.
8
2
 
4
 
! Отговори
Joro преди 3 години
kak se drifti s Audi
7
8
 
13
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
що да не дрифти, в тази дивашка дупка всеки прави каквото си иска
6
4
 
14
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
48 годишно тяло с мозък на 8 годишен.
5
3
 
4
 
! Отговори
Справедливост преди 3 години
Сега трябва да дрифти у затвора, но къде ти воля от парламентарните тик.ви. Само капачка им е в главите, народът на произвола на паралиите
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това показание съм го вадил на астра Ф 1.6 моно 75 коня комби. Верно че беше леко по наклон надолу, ама имаше мегдан и за още малко да вдигне.
3
3
 
11
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Истинските мъже вземат завоите с вратите напред.
2
2
 
8
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Ми чакайте го да мине границата.Нали отчетохте голям успех за някой човечец,дето е отишъл да изкара някой лев,че тук не се живее и забравил да пусне "ФАРОВЕТЕ",та го аргасали!!!Чакайте го тоа да мине границата.Важното е ФАРЧЕ и КОЛАНЧЕ да ги сваляме от колите им като за разстрел на границата!!!
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зимате му книжката и автомобила и 5 години да тича за здраве.