Сервитьори заразени с COVID-19, абитуриенти от Царево са под карантина

Ресторантът е затворен за дезинфекция
Обновена: 27 юни 2020 14:01 | 27 юни 2020 11:32, Ния Христова
108
Сервитьори заразени с COVID-19, абитуриенти от Царево са под карантина
Снимка: Pixabay
След обнадеждаващите резултати, че Южното ни Черноморие не е засегнато от COVID-19, днес бяха обявени 15 заразени с коронавирус за едно денонощие.
 
Резултатите при тествани 2300 души показаха, че под 1% от местните са се срещнали със заразата. 
 
Скокът на заразените за последните 24 часа се дължат на нововъзникнало огнище. 7 от тях са на сервитьори от Царево, пристигнали преди ден от София, за да сервират на бала на абитуриенти, съобщава bTV. 
 
Само 24 часа преди церемонията по завършване, управителят на заведението е направил тестове на служителите си.
 
Балът е прекратен минути преди началото, когато стават ясни резултатите.
 
Абитуриентите са били изведени от заведението. Персоналът и зрелостниците са поставени под карантина, а ресторантът е затворен за дезинфекция.
 
15 са общо новорегистрираните с COVID-19 в област Бургас за изминалото денонощие. Трима са в Несебър, те сами са се изследвали за коронавирус. Двама са в Сунгурларе, един в Бургас и един медик в Айтос. Състоянието им е добро, не са настанени в болница.
 
Вчера беше даден символичен старт на сезона с пристигането на първия чартърен полет с туристи от Нидерландия и Белгия. Други години по това време на летището в Бургас са кацали по 150 самолета на ден. Голяма част от хотелите по морето остават затворени. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
Стар Бургазлия преди 3 години
Да, през последните години имаше няколко дни в разгара на всяко лято и над 200 самолета на ден да кацат или излитат на Бургаското летище. Над кварталите Изгрев и Зорница съм ги гледал ниско да прелетяват през 2-3 минути преди да кацнат на Сарафово. Това са средно 30000 туристи, половината идват, половината заминават. Като имате предви, че Сл.Бряг има капацитет с над 200 хиляди легла, като прибавите Св. Влас, Равда, Несебър, Елените - над 500 000 туристи едновременно. Плюс на юг от Бургас.
91
0
 
2
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Трябва Хотелите в България да се Затворят , Айде Няма Нужда да ни заразяват Децата заради Туризма .Няма да ни Подкокоросват Децата .
90
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 3 години
Отиваш на бал и после поне 14 дни с рицарски доспехи ...
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 69Това са горе-долу нормални цени за заведение и не мога да разбере какво те учудва толкова? И във Варна и в Бургас в самите градове са приблизително такива цените.
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 85Какви български работници? Има свободни места колкото искаш. Няма кой да работи!
87
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 85Я ми кажи кой фалира? Посочи ми един! Имам и фитнеси, и заведения за обществено хранене като клиенти! В северозапада в цех от хранително-вкусовата промишленост не могат да се приберат вкъщи от поръчки. На две смени. Че и в събота работят. Тук всяка нощ две компании не ни дават да спим покрай басейна. Напълниха кошовете за *** с опаковки от алкохол. Задръстиха границата за Гърция от летуващи! В Банско ги скъсват по хотелите и заведенията в тях от работа! Кой фалира?
86
0
 
1
 
! Отговори
До 37 преди 3 години
До АнонименДа, това е. И всички след тях.
85
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на това му се вика КОФТИ ТРЪПКА!
84
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карантина на всички медии!!!!!!!!
83
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко що е заразено с ковид19 ще плъзне по Българското черноморие и морските ще са първи в класацията по зараза!!!!
82
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради Борисов - Банкя-лиията, БЪлгарските фирми ФАЛИРАТ и българите стоят ГЛАДНИ и без работа....Б.Б пуска араби нег.ри и китайци да обиклят из България , да РАЗПРОСТРАНЯВАТ всякакви зарази, да ОТКРА.ДНАТ Бизнеса и Парите на българските бизнесмени и да ОТКРАДНАТ Работата и Парите на Българките Работници..
81
2
 
26
 
! Отговори
69 преди 3 години
Собствениците в Сарафово обаче не свалят цените. Сандвич с шунка и кашкавал струва 4 лева, толкова са и картофите със сирене. Кебапчето е 2 лева, шопската салата - 6 лева, а мидите - от 5,90 до 7,50 порцията.Бирата е 3лв (Бургаско)П0пуиди0тите бизнесмени ще има да чакат туристи с тия цени.Умирайте бре, други ще дойдат.
80
5
 
4
 
! Отговори
мак преди 3 години
Какъв малшанс. "Децата" с години са чакали този миг наречен бал, който им се полага независимо от всичко, но не се получи.
79
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковида никой не плаши, млади стари, трябва да се живее, плюс това абитюрентите нали трябва да разпуснат.Пиене, шмъркане.....после трябва да мислят какво да работят, и пак пиене, шмъркане е б ън и т.н.
78
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Балове, мачове, долнироибни кръчми с 9% ддс. Чудесна програма има колегата борисов за справяне с епидемията. Това, че на други меата дезинфекцирахабулиците с препарати и си изтеглиха парите от обращение дори за да ги подменят с чисти банкноти, тук няма значение. Чакаме да нид ават за пример в Австрия, нали така беше. А дали им пратихме от нашите защитни костюми за пчелари, или не пижелаха в крайна сметка? М?
77
0
 
3
 
! Отговори
Мутафчийски-Бенатова преди 3 години
Не Интервю, а Пророчество, Пророчеството на Хилядолетието!!
76
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко са биле с маски или шлемове?
75
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
150 самолета на ден? Я махнете една нула да е по достоверно.
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 75Цитирам"пуснете хората да си живеят живота" Извинявайте ама не трябва наистина да си човек и с Главно Ч. Да чакаш и да искаш някой да те "пусне" да живееш........... Или живееш или съществуваш.....
73
4
 
5
 
! Отговори
оставка преди 3 години
ОСТАВКА!!! съборете световното правителство , да бъде анархия!!!