Синът на Цеца: Тя е сама, къде ти след един орел да спи с гълъби

Велко Ражнатович иска синът му да бъде истински сърбин
3 юли 2020 14:47, Елка Василева
133
Синът на Цеца: Тя е сама, къде ти след един орел да спи с гълъби
Цеца Величкович. Снимка: архив, БГНЕС

Синът на сръбската певица Цеца Величкович преди месец я направи баба – роди му се син, който беше кръстен на дядо си Желко Ражнатович Аркан.

Сега младият баща Велко Ражнатович казва, че Цеца е прекрасна баба, обожава внука си и вече го е разглезила.

Още по темата

Запитан от сръбския вестник „Курир“, след като той е женен, сестра му Анастасия си има приятел, дали Цеца си няма някого, Велко Ражнатович отговаря: „Къде ти след един орел да спи с гълъби… Не става“.

Цеца Величкович беше омъжена за Желко Ражнатович Аркан - командир на сръбското паравоенно формирование „Тигри“, обвиняван за редица военни престъпления в Хърватия и Босна и Херцеговина. Аркан беше застрелян на 15 януари 2000 г. във фоайето на белградския хотел „Интерконтинентал“.

Велко Ражнатович, който подновява вече тренировките си в бокса, след като преболедува COVID-19, казва още, че тъй като сега „не се грижа само за себе си, гледам да бъда добър пример и да вкарам добри неща в главата на сина си, да бъде истински сърбин, истински мъж“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
8
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Орелчето Аркан го разстреляха като врабче за закуска!Що ни занимавате с отпадъци като тази Цеца и синчето й бе?
97
5
 
8
 
! Отговори
гошо преди 3 години
НОРМАЛНО, КАТО СИ ИМАЛА ОРЕЛ С ОРИЗ, ДА *** ОРИЗА, СЕГА БИЛО ОРИЗ С ЧУШКИ, АМА ТЯ СИ МЕЧТАЕЛА ЗА МЕСЦЕ, АМИ ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ ИМАМЕ ТУК НА БАЛКАНИТЕ ША ЗНАЕШ.
96
5
 
52
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
дали Цеца си няма някого, Велко Ражнатович отговаря: Къде ти след един орел да спи с гълъби Не става.Изкривеното чалгажийско съзнание. За да имаш някой, не най - главното е да спиш с него. Има социални, лични, духовни, метални...контакти. Но за този жанр са характерни cexуалните подвизи на една певачка!
95
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премиерката на Сърбия наскоро се ожени за дългогодишната си интимна приятелка.
94
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърбите от много акъл, ама много акъл, заради такива като Аркан и Цеца останаха без държава. И понеже са големи патриоти, ама много големи, тръгнаха да избиват жени и деца. Пък сега се чудят що тия около тях не ги траят. Дрънкат си нещо за велика Сърбия, плямпат си нещо за Косово, ама на никой не му пука.
93
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВА ЧЕ ТАЯ ДЪРТА ПРОСТА ЧАЛГАДЖИЙКА НЯМАЛО КОЙ ДА Я ТУРТИ?! НОРМАЛНО Е НИКОЙ ДА НЕ ИСКА, ТАЯ НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА.
92
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днесбеге, май сте големи фенове на масовите убийци. Я пишете и нещо за семейството на Хитлер, Сталин, Пиночет, някой комплект африкански диктатори... сигурно и за тях има нещо умилително... нещо сладникаво... сигурно и те са си лигавили отроците.
91
15
 
9
 
! Отговори
1234 преди 3 години
русофилите - оттрепките на планетата.
90
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 80Закрити над 1200 училища в последните 25 години.Също като в Русия, но тук мащаба е много по-малък.Имаше една снимка, която хибридчиците разнасяха из Фейсбук.Коридор от порутено училище и насред коридора една коза.Снимката беше от Русия и я представяха за българска.
89
1
 
11
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
Кое от това което си изброил е верно?Защото има още такива ,,истини "з първосигнално реагиращи и немислещи - Че е лежал 8 години в чешки затвор,че е открадна 30милиарда!?!?,че има частен остров.че е казал да се стреля на месо като тръгнат да го арестуват ,и онези думи за ,,материала " и те са преиначени и редактирании още и още небивалици на които може да повярва самоекаруцар от Столипиново.,,Не е глупав този който не умее да чете ,а този който мисли че всичко което прочете е истина"-Иво Андрич
88
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето това са медиите - мафиоти и масови убийци са пример за подражание, подмазване и угодничество, а добрите хора са посмешище.
87
3
 
3
 
! Отговори
Хлебар преди 3 години
До ЧебурашкаТочно така! А в Сърбия е 12000 динара - около 200 лв!
86
2
 
1
 
! Отговори
Хлебар преди 3 години
До АнонименТази гениална лъжа как я сътвори!
85
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русофилите са бедни и мизерни. Аз отивам на скъп ресторант. Довиждане нещастници.
84
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Сърбите са си сърби и откакто свят светува мразят да ги мачкат!Те мразят, ама все ги мачкат.
83
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 46При управлението на Бладими Путин Валутните резерви се увеличиха 48 пъти! Ръст в селското стопанство. Повишение на заплати с 18,5 пъти! Повишение на пенсии - 16,5 пътиАми я сметни колко пъти се увеличиха българските пенсии през това време като 1997г пенсиите бяха $3 а сега минималната става $145 - 48 пъти.Минималната заплата е $350а беше $5 - 70 пъти увеличение.Всичките ни банки бяха празни а сега валутния резерв е 24 милиарда.Тоя Путин много некадърен бе!
82
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една рубла е 2 стотинки, точно колкото е и един сръбски динар.
81
3
 
17
 
! Отговори
До 55 преди 3 години
Да километричните опашки към Гърция,са точно от такива хора ,изпокъсани ,сиви и кални на разкаляният път,без усмивка и чакащи за хляб и мляко като през 97ма. Ех мушмороко невеж,накъде с тези ,,умни"приказки.....Хората са тръгнали да се кефят,тука кръчмите и кафенетата са пълни с,, нещастни" хора Ти на кой свят живееш бе пъпчиви юнако???
80
10
 
16
 
! Отговори
до Чебурашка преди 3 години
Германската телевизия ZDF: "България е кофата за боклyк на Европа"...Ами хората на президента Радев я направиха такава.-------------А, кво ще кажеш за Винету???За "Гардероба".За "Телефония запис".За "Барселона".За "Суджук гейт".В никакъв случай не защитавам БСП, напротив, защото всички политически "партийки и движения" в Бг са продукт на "Майката Столетница - БКП", включително и твоят кумир "агент Буда"!Тъй, че...
79
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Синът и дали и свети ? Или предположения . Според мен е минала и на врабчета ....