182 са новозаразените с коронавирус у нас, 7 са починали

Направените за последното денонощие тестове са 2538
Обновена: 4 юли 2020 08:24 | 4 юли 2020 07:00, Петя Славова
371
182 са новозаразените с коронавирус у нас, 7 са починали
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

182 са новодиагностицираните с корнавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа. 2538 PCR теста са направени през последното денонощие. Това показват данните в Националната информационна система. Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 4; Бургас - 1; Варна - 11; Велико Търново - 10; Видин – 1; Враца – 4; Габрово – 1; Кърджали - 3; Кюстендил - 8; Пазарджик - 7; Плевен - 4; Пловдив - 22; Разград - 2; Сливен - 8; Смолян - 7; София област - 11; София град - 69; Стара Загора - 4; Търговище - 4; Ямбол - 1.

Още по темата

 Доказаните у нас случаи на COVID-19 са общо 5497. От тях 2366 са активни. 2892 са излекуваните лица, от които 90 са регистрирани през последните 24 часа.
 
Пациентите с потвърдена коронавирусна инфекция, които са настанени в лечебни заведения за болнична помощ, са 450. В интензивни отделения и клиники се намират 29 от тях.
 
Националната информационна система показва, че медицинските служители, при които е констатиран новият коронавирус у нас, са 445. През изминалото денонощие са регистрирани 21 нови случая. 11 от тях са установени при лекари, 8 - при медицински сестри и 2 – при санитари.
 
239 са починалите лица, при които е бил доказан COVID-19. Седем са новите случаи от последните 24 часа. Починали са мъж на 52 г., за когото няма информация за придружаващи заболявания, жена на 55 г. с пневмония, за която няма информация за придружаващи заболявания, жена на 59 г. с астма, мъж на 21 г. с тежки вродени бъбречни заболявания, жена на 70 г. с диабет и други придружаващи заболявания, мъж на 49 г. със сърдечно заболяване и жена на 48 г. със сърдечно и онкологично заболяване.
 
Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семействата и близките на починалите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


371
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При спор по-умният отстъпва. Спирам. Ръкопляскайте на Златена и Ужасена.
243
2
 
13
 
! Отговори
До 267 преди 3 години
Какво ме интересува Великобритания, ние сме си пламнал и няма оправя, заради мънгъров е всичко
242
2
 
1
 
! Отговори
До 264 преди 3 години
Клиничната пътека ще я увеличат чак от август, сега сме юли, аман от гр
241
1
 
22
 
! Отговори
Утре преди 3 години
Мънгъров какво ще каже за възрастта на починалите, съчки ли са, очаквам днес пак да излае от телевизията, че няма страшно и че позитивни без симптоми да не седят по карантина, в цял свят седят, само тук да не седят, да спрат да му дават трибуна, че заради него пламнахме
240
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като си увеличил парите по клиничната пътека два пъти, даже с малко са се качили. Сега им е момента да пълнят чекмеджетата.
239
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
цифрата е просто чудовищна и каквото и да прави борисов това не може да се крие. може да натискат сайтовете да махат новината от първа страница, но Великобритания не се съобразява с тиквата, те защитават гражданите си от новото ужасно огнище на зараза в Европа
238
5
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Между другото, нощеска дъждът е свалил маса кал и чакъл от планината по улиците на селото. Ама то тия с джуганите не се спреха, братче! Горе не е останал читав път, затъват до осите и дълбаят. Долу са натрупали планина от дъбови дърва и на тирове ги товарят. От мижава фирма с два джугана, сега са пет, три тира и няколко по-малки самосвалчета за дребните клиенти, двора се разшири поне четири пъти. Страшен бизнес, страшен нюх, страшно развитие, да сиебе май ката!
237
7
 
2
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Тия случаи на умрели са като да си купиш автомобил сглобен след катастрофа и да искаш,да върви като нов!КЛиничните пътеки нали тръгнаха,заваляха парите!Аз затова здравни осигуровки не плащам,поне да не ме яд
236
12
 
4
 
! Отговори
Амед преди 3 години
Молете се на Аллах, който е Велик, да се Слави Името Му, да пожали Душите Ви - за Телата Ви - надежда няма, тях Уханската Проказа ще ги Яде!
235
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В работата имаме 2ма заразени. И двамата сами са си правили тестове, защото сме хоум офис от март още. Не знаят от къде и как са го хванали. На единия му няма нищо, само температура, а другия казва че направо му е трудно да диша, кашля като магаре постоянно, температура 38 и нищо не помага. Не го приемат в болница, защото бил "с леки симптоми".
234
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още ли лаете бре? Каквото ви кажат, значи вярно е и трябва да се подчинявате! Нямате право на мислене. Има вирус,.има умрели от вируса (не от друго), както и че царят е гол. Земя на слепци - Ахат.
233
11
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Ясно е ,че едва ли икономиката ни ще издържи второ пълно затваряне .------Икономиката ни няма да издържи вече нищо.След Борисовите изцепки, пари от Европа ако дойдат, ще са трохи. Божков понеже бил недоплатил някви измислени пари, повече няма да плати и стотинка, за което че благодарите на из рода-милицонер Иван Гешев. Туризмът наесен ще е фалирал. Борисов е наясно с всичко, затова сега краде и с гз си като за последно.
232
4
 
10
 
! Отговори
2-рата Вълна преди 3 години
ще е Цунами!
231
5
 
5
 
! Отговори
Мутафчийски-Бенатова преди 3 години
днеска 182, а догодина - 1820!
230
9
 
7
 
! Отговори
От първо лице преди 3 години
Случи се че имахме позитивен на работа. Слава богу човека е добре и останалите не сме позитивни. Накратко на РЗИ не му пука за нищо. Потърсиха само позитивния по телефона. Позитивния сам се тества по свое желание и с фирмени пари. Шефа плати всички тестове и др. разходи. Оказва се, че не е толкова лесно да се заразиш. Трябва много близък контакт. Буквално да ти се изкашля в лицето някой сериозно болен. Мен май ме прихвана за 2 дена. Нещо като настинка е. 4 фервекса съм пил и ме пусна.
229
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДОПИТВАНЕ 241 Ако зависеше от мен - затварям дискотеки , барове , нощни заведения . Всички спортни мероприятия - без публика . Заведенията , които не спазват предписанията - биват затваряни . Маски на закрито . Солени глоби за автобусни фирми , които знаят че имат натоварен маршрут , а пускат малки бусчета и хората са нагъчкани един върху друг . Ясно е ,че едва ли икономиката ни ще издържи второ пълно затваряне .
228
2
 
3
 
! Отговори
До 253 преди 3 години
Не осъзнаваш ли какво искаш? Болен от вируса се изолира и няма как, ако си му познат да го видиш.
227
3
 
6
 
! Отговори
Извънредно Мисирки!! преди 3 години
готови ли сте за...
226
4
 
5
 
! Отговори
ЕвроПачкаЗлатноКюлче преди 3 години
приемам само номинал 500!
225
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да се справим с вируса, докато не се криминализира умишленото заразяване чрез пренебрегването на изискваните мерки, като отказ от носене на маска в магазините и т.н. За такива недорасляци трябва затвор, за да им дойде акъл в главата.