Криминално проявени пребиха жена за 13 лв. и буркан с орехи

Жената се събудила от шум по прозореца си в Белово
5 юли 2020 20:49, Анисия Иванова
67

Поредно нападение над самотна възрастна жена. Полицията в Пазарджик залови двама многократно осъждани мъже, които нанесели побой на 75-годишна жена в Белово. От дома на възрастната жена са откраднати 13 лева, три стари телефона, буркан с орехи и бутилка с вино.

В нощта на 2 срещу 3 юли възрастната жена се събужда от шум по прозореца, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Аз посегнах при тропота веднага да запаля лампата, но те ми хванаха ръцете и ме повалиха на земята. Започнаха да ме ритат", сподели баба Иванка.

"Ритали са я, в главата са я били. Влезли са в мазето. Разтворили са лозарска ножица и с острието са я боцкали. Блъскали са я по главата. Тя се е опитала да излезе, повикала е, но те са и затискали устата. Влачили са я по стълбите. Боят е бил неистов, защото синините сега започват да и излизат още повече", каза дъщерята на пострадалата - Румяна Стойкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този сайт само слухти ...и размножава омраза срещу ромите,не че част от ромите не стават за нищо,но не всички роми са престъпници,крадци ....не слагайте всички роми под един знаменател.Системата да си свърщи работа ,а не пробации и условни присъди ... .
14
2
 
42
 
! Отговори
Проблемът е в липса преди 3 години
на лостове за въздействие върху престъпниците от страна на държавата.Хващат го,осъждат го,лежи за наша сметка на топло,с познати,приятелии други подобни,затворът за него е клуб по интереси и за обмяна на опит.Излежава си срока и пак е на линия за нови подвизи.Той друго не знае ине може.Нужна е промяна в законите,въвеждане на тежък изпиващ всичкисили поправителен труд при такива условия,че бандитът да си каже"никогаповече".Сегашните мерки не работят.Нужни са нови.
13
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето затова на ушевите им се забранява да протестират. Докато никой не пази българския народ от римляните и всичката чужда *** ще е така.
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едни пари се крадат от нас и се дават за тяхното размножаване.Тия,които им ги дават сега са се покрили.Един ден обаче....
11
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли са избиратели на ГЕРБ?
10
6
 
27
 
! Отговори
До #10 "българи преди 3 години
Тая неправда е разпоредил Боко Чекмеджето!! Те са неговият твърд "електорат"!! Ясно?? Ха ха ха!!
9
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога българските мъже ще спрат да ходят по кафета и салони за красота ксто първи кифли и ще хванат да ги на**тат едно хубаво, че повече носът си да не покажат извън махалата!
8
2
 
44
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Да попитам защо има расова дискриминация срещу Българите?Като роби сме задължени да отглеждаме някакви меркантили, все едно сме им длъжни!КОЙ! е разпоредил тази неправда?!
7
4
 
27
 
! Отговори
х преди 3 години
Важното е да няма расизъм срещу ромите, защото Gipsy Lives Matter.
6
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе що ги пускат тия да крадат по къщите! Толкова ли няма каменоломни да ги пратят изкарат по някой лев?
5
2
 
39
 
! Отговори
Гого преди 3 години
...ни изтрепаха родителите ! А защо не нападат свой възрастни роми, а само възрастни българи???? И тези са едни расисти, ама тях никой не ги обвинява!
4
1
 
48
 
! Отговори
до кога преди 3 години
До кога тези ще тероризират честните българи? Защо няма тежки ефективни присъди за нападения срещу възрастни хора? Не ни занимавайте с кюлчета и глупости, проблемите на народа са други!
3
13
 
12
 
! Отговори
Ceci_ преди 3 години
Добре че е Гешев!
2
3
 
38
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Буркан Орехи е Всичко, когато нямаш нищо!
1
3
 
45
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
пак роми до кога