Глобиха джигит с 1150 лв. за 253 км/ч по "Тракия"

Ограничението в района е 140 км/час
Обновена: 10 юли 2020 13:47 | 10 юли 2020 13:40, Ния Христова
17
Глобиха джигит с 1150 лв. за 253 км/ч по "Тракия"
Снимка: БГНЕС
Водач на лек автомобил "Ауди C8", който е бил засечен на 3 юли по автомагистрала Тракия със скорост от 253 км/час, е бил глобен с 1150 лева, съобщава "Монитор". Ограничението в района на км 228 в посока към Бургас е 140 км/час.
 
Стационарна камера, монтирана преди около 3 години в този участък, е засекла шофьора. Водачът е бил установен само два дни по-късно. 
 
Същата камера на 28 юни засече "Мерцедес С500 Майбах", който е прелетял покрай съоръжението със скорост от 248 км/ч, припомнят от ОД на МВР-Стара Загора. Той е бил засечен около 13,45 часа да лети по АМ "Тракия". 
Още по темата
 
От ОД на МВР-Стара Загора припомнят, че е засилено ежедневното полицейското присъствие на аутобана. През почивните дни ще има разположени максимален брой автоматизирани технически средства и системи за контрол на скоростта. Целта е да не се създават предпоставки за настъпване на тежки ПТП. 
 
За първите 6 месеца на годината са били установени общо 4 439 нарушения по АМ "Тракия" и "Марица". Според статистиката в десет от случаите автомобилите са били карани с по над 200 км/ч, а в 140 от 180 до 200 км/час. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Глупав народ преди 3 години
Колите са направени за бързо придвижване, ако исках да пътувам цял ден, щях да взема каруца. Но правителството няма интерес в това да реши проблема с ПТПтата. За тях е по-удобно да слагат безсмислени табели за скорост, за да се напълни хазната от глоби. Иначе много по-логично е нарушителите да прекарат няколко седмици в затвора вместо да плащат такива космически глоби, несъответстващи на мизерните заплати тука, но пък тогава как тия, които ви измислят законите, ще построят хотели и ресторанти?
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това се казва показност и чалга-манталитет, доколкото знам има самолети от Сф за Варна и Бургас - за който бърза , качва се 100 кинта и след час е там. Що за прозтотии са това.
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо отидете на Запад и после коментирайте как било! То бива да си неграмотен, ама чак пък толкова...И е прав този от по-долу, който казва, че тези, които карат бързо не са опани, а заспалите блейки дето си милсят, че като карат 90 км/ч на магистрала са във вакуум!!! Малумета и тва си е...като си *** си *** за цял живот!!!
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицай спира "Бугати" и пита шофьора:- Знаете ли защо Ви спрях?В отговор:-Защото аз Ви разреших!
11
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези които карат с висока скорост не са опасни. Опасни са ви не добре направените пътища. Елате тук на Немският Аутобан да видите как се лети с 380 км. Тази скорост даже неможе да си я представите но тук се движат с такава. Аз от 240 не вдигам повече щото съм с малки деца. Но тук Аутобаните нямат кръпки нямат дунавски вълни нямат дупки. Основата е отлята от сттомано бетон. Асвалта нее от варовик. А вие иначе се водите Авропейци.
10
0
 
3
 
! Отговори
фен на танас преди 3 години
До АнонименДържавата да оправи пътя моето момче. Милиционерите са държавни служители и от това де внасям в държавата си взимат заплатите.
9
1
 
9
 
! Отговори
някой преди 3 години
А шофьора на Майбаха установен ли е, има ли глоба 1000 лв и за него? Не, че ще го трогнат.
8
2
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Защо не му е отнета книжката? А продажни ченгета катаджии ?
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До фен на танасКой да оправи пътя? Полицията ли? Ти малко...
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко са.
5
3
 
15
 
! Отговори
фен на танас преди 3 години
Мен за 127км при ограничение 70 на магистралата 455лв. Това ограничение явно е било заради сметището което се пали и въобще не съм видял табелата. Пълна порнография цял ден седят на хранилка между Чирпан и Стара Загора вместо да оправят пътя. Няма такава територия като бЪлгария!!!
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова на запад - се отнема книжката и водача кара задължителен психо-курс, глобата е най малко 4000?, в Италия даже може да реквестират колата, в Швейцария според месечното възнаграждение, но минимум 50 Fr на километер плюс коректура, заплащане за чужденци веднага или ако не може затвор, за местните залащане до 14 дни иначе затвор! Няма измъкване даже и за министри!Но това е извън България!
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма работа е свършена, брау на неподкупните стожери, мразещи рушвета, тъй както бойко мрази празно шкафче. А глобеният, сигурно на хепи е оставил седемстотин кинта, още толкова за бензин и му е през..за глобата. Лекинко му се е оскъпило пътуването.
2
2
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Що ток не е ли запад на ли сме EU
1
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На запад за такава скорост се влиза в затвора.