Само 95 нови случая на коронавирус, починал е един човек

Излекуваните за денонощието са 25
20 юли 2020 06:11, Александър Попов
106
Само 95 нови случая на коронавирус, починал е един човек
Снимка: БГНЕС
Само 95 са новите случаи на коронавирус за изминалите 24 часа, сочат данните на Националната информационна система. 
 
За последното денонощие са направени 3155 PCR теста, като прави впечатление, че в област София няма нито един положителен резултат. София и Пловдив са с най-много новозаразени.
Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е както следва: Благоевград - 9; Бургас - 1; Варна - 2; Видин - 1; Враца - 1; Габрово - 2; Кюстендил - 5; Пазарджик - 7; Пловдив - 23; Разград - 1; Сливен - 1; Смолян - 1; София град - 39; Стара Загора - 1; Шумен - 1.
 
Потвърдените към момента случаи на COVID-19 в България са общо 8733, от които 4327 са активни. 
 
4106 са излекуваните лица, 25 от които са регистрирани през последните 24 часа.
 
В лечебни заведения за болнична помощ се намират 610 пациенти с доказана коронавирусна инфекция, от които 34 са настанени в интензивни структури.
 
Според Националната информационна система у нас новият коронавирус е констатиран при 567 медицински служители. Няма нови случаи за последното денонощие.
 
Починалите лица, при които е бил доказан COVID-19, са 300, за последните 24 часа има един починал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
2
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
От ЕС нещо отрязаха българската корона-далаверка.
97
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Тези невярвващи един господ ги знае дали не са се наврели в миша дупка от страх и пишат ли пишат ***.отии, а пък точно вярващите да работят и да живеят нормално? Имам известни съмнения, защото подобни са си долни душици.
96
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Некой, ти си толкова страшно специален, че заради тебе мощни държави си метнаха държавите в криза? Заради тебе се изръсиха с пари за мед. материали и си изпозаразиха лекари и домове? За да можеш да плещиш глупости по форумите и да отричаш явни неща, що не идеш като санитар в някоя болница, защото за друго нямаш акъл, гледай болните без маски и докажи тезата си, а като се заразиш, дори и да не боледуваш, да те затворят у вас, да заразиш и възрастните си роднини и т.н.?
95
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Никой не е и твърдял, че вирусът е толкова як и смъртоносен. Никой, така че не си измисляйте. Казаха ви да се стремите към известно ограничение, защото никой не ви е затварял, пък дори и по-раноо. Но вие с прим.итивното си мислене - постоянно ви лъжат, мамят, чипират, обогатяват се за ваша сметка и пр. бисери. Не се ли виждате, че от вас нищо не могат да вземат, дори и да искат? Целият свят живее с единствената мисъл да ви манипулира и лъготи денонощно, точно вас?!
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Други държави ни слагат в разни списъци заради високия брой неприключили случаи, т.е. които се водят болни. Но, например, моя позната си направи тест заради заразена колежка, беше положителен, но тя нямаше никакви оплаквания. Джипито и даде антибиотик, който тя така и не пи. Минаха 3-4 седмици, тя си е ОК, но няма намерение да ходи да си прави втори тест. Никой не я е потърсил да я пита как е, що е. Още си фигурира в списъка със заразени.Колко ли още са така поради безхаберие и хаос в отчитането
93
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Рано е да се радвате, благодарение на протестите на г-н Божков до няколко дни броя на заразените драстично ще скочи!"До колко дни да го чакаме драстично да скочи? Протестите са вече трета седмица, все не скача и не скача. Чакахме да скочи след Великден, след Гергьовден, след някакви мачове, след отварянето на дискотеките. Не ще бе, пусто, да скача! И не само - последната седмица са НАМАЛЕЛИ на седмична база - и броя положителни, и процента положителни спрямо тестувани.
92
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, Някой си, нали не са 300. Нека да се радват, че много се наплашиха напоследък. То чували приготвяха и камиони...Места в болниците нямаше да има.Да спят спокойно.
91
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много лъжи...разко оздравяха,гадове,който копае гроб ..той пада в него)оставка,всички лекари които лъжеха и РЗИ на съд
90
1
 
8
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Почти 100 човека са, не е като да напишат само 10. Не виждам чак пък повод за радост.
89
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами радвайте се, че са малко заразените бе. Кво философствате всички и се правите на интелигентни.
88
4
 
7
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Да се затвори всичко и правнукът на Мутафчийски, когато навърши 75 години, да каже, че мерките леко се разхлабват. И чак правнука на правнука да каже, че няма мерки, но да се спазва дистанция от три километра.
87
5
 
5
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Че как така 95, ама моля Ви се.....хиляди са заразените.....затваряйте държавата завинаги. Да се излиза след 10 години едва на балкона, а след 20 години да се излезе пред входа и чак след 30 години да се излезе до Била, след 40 години да се излезе на разходка от 100 метра и след 50 години да се отиде опакован в защитни облекла до парка......
86
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
До 1Абе пич, тестовета са 3150. Вчера колко бяха?
85
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китайците сега признават , че в Ухан 83% от населението е изкарало вируса безсимптомно!Това рано или късно ще се случи и у нас!
84
4
 
9
 
! Отговори
м дааа преди 3 години
Почивните дни хората си ходят на село, други на почивка и нямат време за тестове.За утре ще са 300
83
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка!Мутрите в затвора!
82
13
 
8
 
! Отговори
Румбата Радефф преди 3 години
Рано е да се радвате, благодарение на протестите на г-н Божков, в чието режисиране и провеждане помагам лично аз, до няколко дни броя на заразените драстично ще скочи!
81
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва три процента от изследваните над 3000 проби са положителни.Това показва че е време за премахване на обстановката
80
7
 
18
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Дали пък вирусът не е на път да се разкара оттук за разлика от правителството и главния прокурор?
79
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БауРано или късно ще се заразят 70 прозента от българите Голяма част от тях нямаше и да разберат ако нямаше писиар тестове