Тежка катастрофа в Горна Оряховица, петима са в болница

Инцидентът е станал около 22:30 часа снощи
20 юли 2020 07:21, Ния Христова
20
Тежка катастрофа в Горна Оряховица, петима са в болница
Кадър: Нова тв
Петима души са в болница след тежка катастрофа с три автомобила в Горна Оряховица. Все още не е ясно състоянието на ранените, инцидентът е станал около 22:30 часа, съобщава Нова тв. 
 
Една от катастрофиралите коли е дрифтирала по влажната настилка. Вследствие на това помита другите два автомобила. Единият автомобил е управляван от млад мъж, който е леко пострадал с прозрени рани по главата. В другия автомобил са пътували възрастни мъж и жена. 
 
Трима души са се возили в автомобила причинил катастрофата. Двама от тях са в тежко състояние и са откарани в Спешно отделение. Дрифтиралият автомобил се запалва след силния сблъсък. Газовата бутилка от него изхвърча и по чудо не се взривява. 
 
Колата е гасена в продължение над 30 минути. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
0
 
! Отговори
Дрифтаджия преди 3 години
Записи на камерите могат да покажат какво се е случило, преди да се нахвърлят разни смъртни заплахи и заключения от хора, които определено не са в час с това какво е "дрифт" и какво е поднасяне на мокра, гладка като стъкло настилка. Има 5 нарушения в района за дрифт от началото на годината. Така, а колко нарушения за неправилно изпреварване, за отнемане на предимство, за превишена скорост с над 30,40 и 50 км/ч над ограничението?Статистиката Ви е грешна. :) И не, не подкрепям уличното хулиганство
15
1
 
1
 
! Отговори
Пепа преди 3 години
Самозабравили се ***!!!
14
7
 
1
 
! Отговори
... преди 3 години
Големи глупости и нищо не отговарящо на истината. Изобщо не е шофирал собственика на автомобила. В колата са били двама, а не трима и не е дрифтено, а колата е поднесла. На мокър участък на всеки може да се случи.
13
4
 
23
 
! Отговори
гамен преди 3 години
Надрифтил се. С тая мегаизкъртена кошница на БМВ, тръгнал по улиците дрифтове да прай. Добре че е изгоряла кошницата иначе утре пак щеше да дрифти по улиците. Сега дрифтаджията, да плати престоя на хората които са в болница, да плати за пожарната, линейките и полицията, че са отишли заради неговата проостотия. И да му се отнеме книжката за цял живот. Ако го хванат да кара МПС - в затвора по бързата процедура.Мерки трябват щот тия кеелеши се самозабравиха. Казах.
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето пример че днешните газовите бутилки са безопасни.
11
2
 
21
 
! Отговори
КАТеричок преди 3 години
Това не е новина, това е ежедневие.Катериците нямат интерес да гонят дрифтаджии, а да кибичат някъде на сянка със слънчогледа.
10
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типичния дрифтър-18 годишен,с БМВ негов набор,черна тениска "Филип Плейн",бръсната глава,татуиран като маор и също толкова цивилизован...
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Дрифтиралият автомобил се запалва след силния сблъсък. Газовата бутилка от него изхвърча..."Ха? Хахахахаха. Гaньоооооооо. Сложил отзаде бойлер и после се кефи - дръж тоа дрифт с това 10 годишно БМВ. Боже, боже...
8
1
 
30
 
! Отговори
СС преди 3 години
Не знам КАТ защо се правят на ударени от години, а не започнат някакви наказателни мерки срещу т.нар. дрифтъри. По улиците на градовете, дори и в час пик, тези нещастници въртят гуми и предизвикват всякакви катастрофи, някои с жертви. :(
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затвор и за този, умишлено е дрифтил. Ако няма аз го знам и лично след година ще отмъстя. Знам как
6
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Калтински тъмнокож надрусан и пиян с немска трибуквена марка кола предполагам. Интеграцията е в ход и е видима
5
1
 
20
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Жалко, че бутилката не се е взривила в колата.
4
1
 
29
 
! Отговори
1 преди 3 години
За нещастие шофьорът дрифтаджия не е умрял.
3
1
 
29
 
! Отговори
ДГД преди 3 години
Надрусани пикльовци!!!
2
1
 
27
 
! Отговори
Seloto преди 3 години
Какъв е произхода на дрифтаджиите?
1
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Класика! Дрифтаджия на газ.