Протест блокира пътищата Русе-Варна и Русе-Кубрат

Недоволството е от лошото състояние на пътя
25 юли 2020 14:36, Елка Василева
29
Протест блокира пътищата Русе-Варна и Русе-Кубрат
Снимка: архив, БГНЕС

Протестиращи блокираха днес по обяд пътищата Русе-Варна и Русе-Кубрат.

Причината за недоволството им, което изразяват за четвърта поредна събота, е лошото състояние на второкласния път Русе-Кубрат.

По думите им участъкът от близо 47 километра не е ремонтиран основно от около 30 години.

Още по темата

От агенцията "Пътна инфраструктура" /АПИ/ съобщиха наскоро, че началото на рехабилитацията на отсечката ще бъде поставено през септември тази година. Срокът за ремонта е 10 месеца. Управляващият орган на оперативната програма "Региони в растеж" е одобрил проекта, който е на обща стойност 46,4 млн. лева.

"Протестираме, защото не вярваме на нито една институция в България. От пет години само ни обещават. Няма да се откажем, докато не видим, че машините ремонтират пътя", каза Нина Тодорова - един от организаторите на протеста, цитирана от БТА.

Участниците в недоволството раздаваха листовки на изчакващите шофьори в образувалите се опашки, с които им поднасяха извинението си за причиненото неудобство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
1
 
! Отговори
То с протест ако ста преди 3 години
Ако става с протест, ще изляза на паветата и ще вляза в парламента да ги гледам докато пия кафенце за тяхна сметка отвътре.
5
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата трябва да спре този тормоз ако е държава. Не може някакви си лентяи да ходят по градове и магистрали и да правят безобразия.Имат си връх, да си ходят там на хепънинги, бира и кебапчета. Да си организират и естрадни песни с любимите си изпълнители.
4
9
 
5
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 1Точно нещо такова щях да напиша. Този протест го подкрепям и аз.
3
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТО ПЪК ЕДНИ ПЪТИЩА И БЕЗ ТУЙ НИКОЙ НЕ ПЪТУВА ОТ ТАМ ЗАРАДИ ДУПКИТЕ ДА ГИ БЛОКИРАТ БЕ
2
9
 
10
 
! Отговори
Саманта Фокс преди 3 години
До проправителствения *** "х":Ето това е достоен отговор на човек от младежкатаорганизация на ГРОБ, устроил си вече живота . . .
1
16
 
15
 
! Отговори
х преди 3 години
Ето това е оправдан протест. Гаден път, чупиш си колата и протестираш да ти го оправят. А ония на жълтите павета за какво точно протестират, какъв точно им е проблема?