Мъж на 31 г. сред жертвите на коронавируса

Има починали без придружаващи заболявания
30 юли 2020 09:46, Александър Попов
55
Мъж на 31 г. сред жертвите на коронавируса
Снимка: Pixabay
За последните 24 часа беше регистриран един от рекордните дни на починали с коронавирус у нас, така общо от началото на пандемията те са 368. 
 
13 са случаите от изминалото денонощие.
Още по темата
Починали са мъж на 72 г. със сърдечно, хронично белодробно и неврологично заболяване, жена на 81 г. със сърдечно, хронично белодробно и бъбречно заболяване, мъж на 50 г. със сърдечно заболяване, мъж на 70 г. с хронично белодробно и хронично неврологично заболяване, жена на 79 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване, жена на 77 г. със сърдечно заболяване, жена на 77 г., за която няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 80 г., за когото няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 75 г. със сърдечно заболяване, жена на 61 г. с хронично хематологично заболяване, мъж на 57 г., за когото няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 69 г. с диабет и хронично бъбречно заболяване.
 
Сред жертвите на вируса е и мъж на 31 г. с диабет и хронично бъбречно заболяване
 
Националната информационна система показва, че у нас коронавирусна инфекция е констатирана при 664 лица-медицински служители. 
 
Новите случаи, регистрирани през последните 24 часа, са 26. От тях 6 са установени при лекари, 11 - при медицински сестри, 3 - при санитари, 2 - при фелдшери и 4 - при друг медицински персонал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Обаче нещо не ти работи линка..
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво има за "нехаресване", медицинските факти ли? Събудете се, харесва-не харесва, това е реалността.
2
29
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С диабет и хронично бъбречно заболяване, но е умрял от короната...наистина ли си мислите, че още някой ви вярва. Тепърва ще го д...у...ха..ме от последващата икономическа стагнация, защото едни пари се взеха, но нещо не се споменава много-много, че те трябва и да се връщат. А чий джоб ще отидат няма смисъл да се коментира, то е ясно...
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При 78 от 100 изследвани с магнитен резонанс има увреждания на сърдечния мускул. Резултатите са на университетската болница във Франкфурт. Изследвани са преболедували вируса, със различна степен на интензивност, тоест, не само тежки случаи от интензивното.https://jamanetwork/journals/jamacardiology/fullarticle/2768916