Хаос и задръствания заради палатковия лагер във Варна

До блокадата се стигна след дни на протести и шествия в морската столица
66

Кръстовището пред община Варна остава затворено от палатков лагер на протестиращи, които настояват за оставка на правителството и главния прокурор, съобщи Bulgaria ON AIR.

До блокадата се стигна след дни на протести и шествия в морската столица.

До оставка на кабинета и главния прокурор, ще продължи блокадата в центъра на Варна, заканват се протестиращите. Сред тях има и младежи, и хора на по-зряла възраст.

За да се избегнат инциденти, полиция отцепи движението в района на палатковия лагер, а 7 линии на градския транспорт във Варна трябваше да променят маршрута си. Това предизвика объркване и големи задръствания в центъра на града.

Въпреки неудобствата много варненци проявиха разбиране към протестиращите, други осъдиха затварянето на ключови кръстовища в града.

Акцията е в знак на солидарност с палатковите лагери в София. Протестите в морския град продължават, а варненци се надяват и други големи градове у нас да се присъединят към блокадата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Варнапалатки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предният протест тръгна от Варна и какво стана? Дойде БСП и Манолова и Михов в парламента :) Не ни разюисвай с твоята политика... Видяхме е предния път. Голяма промяна няма що.. Махайте се от пътя. Никой не ви иска в града. Ако ви искаха щяха да са 50к на вън вече.
12
19
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е кой извади на бял свят лъжите и измамите! Протестите помогнаха да се види в каква лъжа живеем и вместо благодарности и симпатия, какво получават? Някакви си варненци щели да чакат по улиците. С чакане няма да се освободим.
11
34
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Варненци са длъжни да се присъединят към всенародния протест! Защо седят отстрани и си гледат само частния бизнес? Няма да им позволим и ще се пречи, докато държавата не клекне пред нашите искания!!
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пусни да видим правото ти на протест по конституция? Дай да препетем.Второ ти какво предлагаш на Варненци? Печелили от туризъм? Ами от какво да печелят морски град бе кълвач? Ти какво предлагаш? Дай да чуем? Айде предложи програма да е обмислию за "общото благо".Само празни приказки.
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжи и измами само! Точно тези с палатковите лагери ли ще оправят положението в страната? Колко загуби ще понесе транспорта във Варна и в София заради тях? Фирмите и работниците и без това са затруднени, дай съвсем да ги задушим сега!
8
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не стига дето Ковид кризата удари целия туризъм ами и сега разни паляячовци пречат на града. Абсурдно е да говорим за съобразяване. Разкарайте се от там.Кво ще промените? Имате ли икономическа рамка? Политически проект? План за след това? Въобще, какви сте вие? Имате ли лидер? Какво изобщо искате? Пинковци.
7
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Привилегията на протест е записана в Конституцията. Варненци трябва да намерят своя форма на протест и реакция!!! Иначе какви граждани са???? Само пари от туристи са свикнали да взимат, вместо да се грижат за общото благо.
6
3
 
15
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Както в общината така и сред тея с палатките няма един варненец,а събрани добрички и шуменски маймуни,които мислят само как да направят някоя далавера!Нормалните варненци излязоха от града и живеят по периферията му!
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никъде нямаш право да затвараш улици, ако не е разрешено? Покажи, къде в конституцията пише, че може да нарушаваш обществения ред? Втора НЕ няма да се съобразяваме с вас, защото очевидно не сме съгласни с вас и то посред активния сезон. Напуснете пътното платно.
4
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно, Доган блокира плажа на десетки хиляди българи. Защо само той да окупира. Другите окупатори да не са по-лоши от него?
3
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом Доган може да затваря улици и да ограничава свободния достъп до плажната ивица значи и гражданите могат да затварят.
2
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки има права на мнение. Варненци ще трябва да се съобразите с правото на другите и да се приспособите към обстановката.
1
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шефа на МВР-Варна да подаде оставка веднага. Очевидно неможе да пази обществения ред. Хората искат да се приберат след работа или гости на града да отидат до централните части. Това не е протест, а анархия от шепа хора. МВР да си свърши работата или да хвърля оставка.