169 са заразени с коронавирус за денонощието, 7 души са починали

Излекуваните за денонощието са 257 души
Обновена: 19 авг 2020 06:20 | 19 авг 2020 06:00, Анисия Иванова
130
169 са заразени с коронавирус за денонощието, 7 души са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

169 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас при направени 3667 PCR-теста за последното денонощие, сочат данните на Единния информационен портал. Това е 4,6 на сто от общия брой изследвани.

Излекуваните за денонощието са 257.

Общият брой на потвърдените случаи става 14 669, от които 4451 активни.

Разпределението по области е: Благоевград - 28; Бургас - 6; Варна - 18; Велико Търново - 2; Видин - 1; Габрово - 2, Добрич - 11; Кърджали - 6; Кюстендил - 1; Ловеч -2, Пазарджик - 7; Перник - 1; Плевен - 1, Пловдив - 13; Русе - 2; Сливен - 6; Смолян - 3; София област - 3, София (град) - 33; Стара Загора - 9; Хасково - 10; Шумен - 5.

Хоспитализираните лица са 782, от които 61 са в интензивно отделение.

Седем души са починали за денонощието, общият брой на починалите е 519.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До балама (78)Ми от придружаващите заболявания, ми много ясно!Само че защо спряха да ги изреждат? Толкова беше забавно: Хемороиди, разширени вени, запек, разстройство...
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 69 НЕКОЙ Това, което си позволявате да гàворите, само показва, че се нуждаете от спешна помощ, но не за ковид, а за други сериозни заболявания. Помогнете му, медици, на завалията, че не знае на кой свет се намира
74
5
 
5
 
! Отговори
балама преди 3 години
Тези седем души, дето са починали за денонощието, от какво са починали?
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важна е клиничната картина според мен.Щом казват,че при почти 2/3 от положителните тестове не са наблюдавани симптоми,къде да търсим аналитичността на пандемията?В тестовете или в реалните случаи на болен пациент?Еми то може днес да ти е отрицателен,утре-положителен и да си мислиш,че си здрав,а да заразяваш.Всеки ден ли ще се тестваме?Затова е редно живота да си върви,а К19 ще се самозатрие според статистиките и патологията на епидемиологията.
72
1
 
5
 
! Отговори
някой преди 3 години
Странно. Сърбия досега беше по-зле от нас. Днес за пръв път положението в България изглежда по-зле от Сърбия. Странно. Дали не вървим след тях?
71
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
61 са в интензивни отделения,това се гледа.Колко са открити е без значение,всички ще се заразим рано или късно.
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бавно и мъчително измъчване до смърт на всички корумпирани политици!!!
69
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се носят маски на закрито и хората да спазват дистанция и добра хигиена. Но в част от обществото липсва съзнание за опасността, а има и такива, които се смятат за безсмъртни.Месец след като тръгнат учениците на училище ще се разбере каква е истинската ситуация. Дано тогава не изпаднем в паника при лош развой.
68
0
 
8
 
! Отговори
Човек преди 3 години
До 70: Дано не си прав! Не че не се е случвало досега в световната история. Човечеството трябва да си взима поука от преживяното досега. Но дали е способно на това сега, свикнало 70 год. без големи войни и катаклизми на охолен и спокоен живот. На разум и на съвременната медицина се надявам сега. Четете историята, драги сънародници и си вземете поука от нея!
67
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсурдно е да се политизира проблема на местно ниво.К19 не е патент на ГЕРБ!Въпросът касае света.Време е СЗО да либерализира подхода си и да обяви,че затварянето на Планетата не оправдава риска!За да запази доверие като организация и статута си на медицински законодател,тя трябва открито да заяви,че е време да заживеем с К19 като се спазват прилични мерки,а вируса отслабва като мощ и симтоматика.Ваксина ше е добре дошла,но да я чакаш затворен и паникьосван е икономически и психически пагубно.
66
9
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
А колко са починали заради мъдрото ръководство на герберастите-комунисти?
65
3
 
4
 
! Отговори
до некой си преди 3 години
.....Дали тези 519 са щели да бъда към този момент сред близките си е доста спорно. .....и кое му е спорното, май си се заял като гглист на керемида да ни убеждавсш че слънцето изгрява от към София....
64
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кови 19 ще редуцира между 15 и 25% от световното население през следващата година.
63
7
 
1
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Вчера не си бил в никакъв магазин, нито в западна държава. Вчера си бил единствено в дома си, понеже си беден и едва си плащаш нета. Тук си, за да пишеш платено в опит да минава манипулациите на тема "здравен тероризъм". За това си тук. А аз съм тук, за да се противопоставя на манипулациите. Хайде сега, отново влез в магазина на Западния свят.
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То имаше един "безсмъртен" като нашия Некой Ричард от щата Охайо, който търсеше неистово вируса по кръчми и купони. На 34 год. бившият военен го намери и за 3- 4 дни почина в началото на юли без даже да има време да стигне до болница. Потърсете в нета как в последните си часове е ридал като дете невярващ и изумен в това , което му се случва. Такива случаи има колкото си искате...
61
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 57 Некой - Говорите за хипохондрици, а самия вие се държите като психопат и отричате очевидни неща по много нахален начин.Вчера бях в един магазин в западна държава. Влезе едно негърче без маска. Продавачът му каза - клиенти без маски не обслужваме - и го върна.Ковид не е проблем само за България. У нас жертвите са толкова малко, именно защото се взимат мерки; Да, но във Франция загинаха 30 000 души
60
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махайте тъпите маски в магазините не виждате ли че всичко свърши вече!!!!
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
там някой дето се правиш на открехнат, ок бръмчсл си по морето и си Ок. Може да си от късметлиите които само пренасят вируса без симптоми. Изследвал ли си се, знаеш ли дали не си го метнал на твои близки или пизнати.
58
2
 
6
 
! Отговори
До Некой преди 3 години
Ти уред ли си бре, човече!? Хипохондрикът май си ти. Кой ти пречи да си живееш живота както го разбираш? Кой те затваря и ограничава свободата?! Та у нас има и имаше най- леките мерки в ЕС. Спри се! Ще си докараш, недай Боже, някой инфаркти после какво- да вземат "престъпниците в бяло" да те пишат от Ковид...:)
57
7
 
1
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Дали тези 519 са щели да бъда към този момент сред близките си е доста спорно. Стига сте ревали на чужди гробища, манипулатори ниедни. За толкова месеци не познавам човек, който да познава болен или заразен. Стига глупости.