96 нови случая на коронавирус, 6 души са починали

74 души са в интензивни отделения
Обновена: 23 авг 2020 09:26 | 23 авг 2020 09:23, Александър Попов
42
96 нови случая на коронавирус, 6 души са починали
Снимка: Pixabay

96 са новодиагностицираните с коронавирус през последното денонощие, при направени 3402 PCR теста.

Потвърдените в България случаи на новия коронавирус са общо 15 227, от тях 4360 са активни.

Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е както следва: Благоевград - 16; Бургас - 1; Варна - 4; Велико Търново - 1; Видин - 3; Враца - 2; Добрич - 8; Кюстендил - 2; Ловеч - 1; Монтана - 2; Пазарджик - 6; Перник - 1; Пловдив - 8; Русе - 1; Силистра - 2; Смолян - 8; София град - 25; Търговище - 2; Хасково - 2; Шумен - 1.

Излекуваните лица са вече 10 322, 40 са регистрирани през последното денонощие.

С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират 743 пациенти, 74 от тях са настанени в интензивни отделения и клиники.

Според Националната информационна система у нас COVID-19 е констатиран при 832 лица-медицински служители. Има един нов случа за последните 24 часа.

Починалите лица, при които е бил потвърден COVID-19, са 545. Новите случаи от последните 24 часа са шест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев наложи вето срещу разпространяването на фалшиви новини за коронавируса, за да даде възможност за злоупотреби с общественото доверие в ущърб на общественото здраве.Срамота.Но той не е всесилен. ЕС има възможност да наложи тази забрана универсално за всички страни членки.Русопоклонниците ще увиснат пак.Няма да им стигнат доматите , за да изразят безсилието си.
24
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тия доматени революции не е странно , че София държи рекорда.За радост на хетърполитиците
23
4
 
37
 
! Отговори
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ преди 3 години
ПРИ МАЛКО НОВОТКРИТИ И МАЛКО ИЗЛЕКУВАНИ ВИНАГИ Е ТАКА В НЕРАБОТНИТЕ ДНИ НЕ СЕ ЛЕКУВАТ И НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ ГОЛЕМИ БРОЙКИ ЗАЩО ЛИ ?ЗАЩОТО ДА ПОДЪРЖАТ СТАТИСТИКАТА ЕДНИ И СЪЩА БРОЙКА ОТ ОКОЛО 4000-5000 АКТИВНИ СЛУЧАЯ ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ ЧЕ АКО МОЖЕХТЕ ДА СЕ ВИДИТЕ ОТСТРАНИ САМИ ЩЯХДЕ ДА СЕ ИЗПОВРЪЩАТЕ ВЪРХУ СЕБЕ СИ !ПРЕДАТЕЛИ РОДООТСТЪПНИЦИ!
22
6
 
39
 
! Отговори
спрете с ТОЛБУХИН БЕ преди 3 години
ТОЛБУХИН Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛЪК ГРАД ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ ИЗМИСЛЕТЕ СИ ПО ГОЛЯМ ГРАД ЗА КОРОНАВИРУС СИЛИСТРА СЪЩО Е ГРАД ОТ СЕЛСКИ ТИП БУТАЙТЕ ЛЪЖАТА КОРОНА В ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ВИ ХВАНАЛ ЛЪЖИТЕ ТАК СЕ РАЗКРИВАТЕ МНОГО ЛОШО СТАДНИ!
21
4
 
35
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Между другото вчера имаше една статия "ТАСС заявява", където пишеше че съгласно болницата Джон Хопкинс досега 800,000 души са умрели от коронавируса. Беше ми интересно и отидох да проверя и се оказа, че няма такова нещо. Има интерактивна карта по държави, но това е друго идва от СЗО-то, а не от болницата.Но имаше и друго - изрично пишеше "болните от коронавирус НЕ ТРЯБВА да се лекуват с антибиотици". Защото антибиотиците не влияят на вирусните заболявания, но потискат имунната система.
20
3
 
38
 
! Отговори
Lan преди 3 години
13, точно така! Това НЕ е произволна извадка - това са повечето КОНТАКТНИ на заразени и една част са пътуващи, на които им трябва документ. Т.е. в тази група би трябвало да има ПОВЕЧЕ заразени от при останалите хора. Пандемия НЯМА, не е и имало в България изобщо. Имаме съсипане икономика от ненужни противоепидимични мерки и милиони обеднели (прясно ограбени) хора. Честито!
19
2
 
31
 
! Отговори
Lan преди 3 години
22, абсолютно правилно! НО България има почти 2000 капациетет до преди пандемията. Той би трябвало да е повишен с пандемия! И евентуално при 1600 в интензивното трябваше да се затвори държавата...А то какво? :)
18
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ако дете падне или се одраска на обществено място- две седмици карантина за присъстващите и семействата им.
17
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не ни информират ежедневно за болните от хепатит С, например? Да ги сумират от появяването на хепатит С та до днешна дата, да затворят болници, маникюристки, зъболекарски кабинети, лаборатории...Да изпадаме в ужас от всяка капка кръв. И секса ще спре. Чиста работа.
16
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не знае защо са в интензивните , дали заради вируса, който е открит у тях, или от другите си заболявания.
15
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
74 са в интензивни отделения,техния брой расте което не е добре.Другите колко са новооткрити е без значение, всички ще се заразим рано или късно.
14
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До минувачТи анкети ли проведе в Англия, та знаеш колко хора вярват или не вярват? Там са малко по-образовани и рационално мислещи от тукашните тълпи.
13
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЗО ОБЯВИ, ЧЕ СМЪРТНОСТТА ПРИ ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ЛЕКУВАЛИ С ХЛОРХИНИН Е ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА!!-------Естествено.Хлорохинът е отрова.
12
20
 
48
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
След 50 дни протести, след неспазване на "мерките", ядене на агнета, ваучъри за ромите да ходят на море, никакви ограничения по плажовете, се видя, че всичко е само измама. Искам учредяване на специален съд, който да разгледа престъплението на арогантните фашисти от ОПГ НОЩ, да бъде върната смъртната присъда за този частен случай и да си получат заслуженото.
11
6
 
36
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СЗО ОБЯВИ, ЧЕ СМЪРТНОСТТА ПРИ ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ЛЕКУВАЛИ С ХЛОРХИНИН Е ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА!!!
10
5
 
42
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До SHEFAХИНИНА НЕ ВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА СРЕЩУ КОРОНА ВИРУС И ТОВА ВЕЧЕ ГО ОБЯВИХА В СВЕТОВЕН МАЩАБ !!!
9
8
 
44
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Като направиш 1000 теста сред група без заразени, ще има нула заразени и според теб борбата е приключила нищо, че в друга група от 1000 човека има 50 заразени. Това не е произволна извадка, набийте си го в умните глави.
8
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А от какво са починали?
7
18
 
53
 
! Отговори
минувач преди 3 години
Ковида е световна измама за да бъде наложен хомот на хората. В Англия са обявили втора вълна. Ограничават събиранията под предлог ковид, но в действителност властите ги е страх от масови протести щото повечето хора не вярват в ковида.
6
6
 
50
 
! Отговори
Мда преди 3 години
С люта битка или без-вирусът си циркулира.Очевидно усилието трябва да е към спазване на дистанция,с цел да няма рязко претоварване на системата.Тоест хората да не се навират един в друг като...