Заради депресия: 37-годишен мъж скочи от 7-я етаж на блок в Благоевград

Инцидентът е станал в късните следобедни часове
7 сеп 2020 15:00, Нели Христова
43
Заради депресия: 37-годишен мъж скочи от 7-я етаж на блок в Благоевград
Снимка: БГНЕС

Трагичен инцидент разтърси Благоевград навръх Съединението. 37- годишен мъж се хвърли от 7-ия етаж на блок в ж к. „Струмско“ и загина на място. Инцидентът е станал в късните следобедни часове, съобщава в. "Струма".

Мъжът е бил изпаднал в депресия в последните дни, което вероятно е довело до решението да сложи край на живота си, коментират запознати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човека не е бил в депресия. Той беше с психически отклонения!
36
2
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Как да го проумеят първосигнални при-***-ти, за които парите са всичко на този свят и са оскотели, защото всичко се върти около материалното.Нямам финансови проблеми, имам образование, добра работа, семейство и дете, но.......загубата първо на баща ми и после на майка ми така ме срина, че забравих и за детето си и за себе си.Всичко ми изглеждаше безсмислено и ходех като зомби, не можех не само да спя, но и да стоя на едно място.И..дойде чудото,което ме спаси.Роди се внучето ми и ме съживи.
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много сте т*пи всички тук, ама много! Къде намесвате политиката и глуп*авите протести? Депресията е болест и няма нищо общо със социален статус, дори осигурените материално страдат повече.Престанете да пишете глупости, уважавайте паметта на човека! Утре може да се случи на вас или на ваш близък!Отвратена съм, честно. И е отчайващо в какво общество живеем...
34
2
 
12
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Жалко, млад човек и мъж! Жалко за младия мъж, на тия години трябваше да има жена и дете/ деца или тепърва да създава семейство. Не трябваше да се самоубива, направил е огромна грешка!
33
5
 
5
 
! Отговори
до балама преди 3 години
Политкоректно и демократично, мизерията се нарича "депресия". И се лекува. С хапчета, борба с "фейкнюз" и "хепънинги", в подкрепа, на международното положение и климата. Може човек да получи и снимка от Грета Тумберг.
32
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало Борисов, кажи на придворните ти влечуги с течен мозък, да не пишат глупости, че те първи ще се самоизбият когато дойде твоят приятел Гешев
31
13
 
7
 
! Отговори
Изход преди 3 години
Когато протестираш 60 дни и файда няма а Божков ти се кара всеки ден по телефона, че дава пари и шатри на вятъра......се стига до това!
30
13
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 3 години
Протестите до това водят, не е лесно цяла вечер да врякаш и да дигаш гарга!!!!!!!
29
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е, протестираш, протестираш, крякаш цяла вечер оставка, дереш се, надуваш свирката и в един момент изпушваш!Не е лесно да си протестиращ!
28
3
 
20
 
! Отговори
балама преди 3 години
"Депресия" или мизерия!? Че не се разбра нещо.
27
8
 
23
 
! Отговори
Абе защо преди 3 години
От една трагедия и то лична някои се опитват да правят политика и да пишат глупости ! Толкова елементарно мислене, как е възможно!
26
8
 
8
 
! Отговори
Решил преди 3 години
Скочил!Негова работа,само да гледа къде скача,да не нарани някой!А защо го е направил ще разберем,когато,открият ,защо китовете се самоубиват,излизайки от водата!Животът е личен и трябва да се пази!Ако искаш!
25
7
 
26
 
! Отговори
До 5 и подобни преди 3 години
Хората на които им е платено от Бойко да го възхваляват да се засрамят. Навсякъде по света ще кажат след подобна новина: ,,Да почива в мир",а тук някакви лиг.льо.вци смятат за много забавно,че млад човек се е самоубил.Ще им кажа следното: Няма цял живот мама и тате да ви дондуркат. В един момент и вие ще трябва да се борите сами в тоя свят. Дори да сте богати в един момент,колелото на съдбата може да се завърти и вие да изпаднете в тежко положение.Не прави това което не искаш да сторят на теб.
24
8
 
14
 
! Отговори
Km преди 3 години
До РеалистКакво е довело всичките фенчета на боко тиквата да сте продухани педалници?
23
5
 
24
 
! Отговори
До нереалиста преди 3 години
Ей такива хора като тебе не ги разбирам. Така ли се подиграваш над чуждата трагедия? Ако някой от твоето семейство,приятел, познат( недай боже) сложи край на живота си,ей така ли ще ти я смешно. Нито го познаваш тоя човек,нито пък ти е навредил. Починал е преди да навърши 40 и има ли значение дали е бил комунист,герберист или вярващ в Бог? Ако пък е бил самотен,да беше дошъл на протеста през деня без да вандалства. Можеше да промени решението си като види,че и на други хора не им е хубав живота.
22
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понякога се стига до там лесно не се живее в свят на мошеници
21
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращ е но е видял че отровното трио служи на Черепа
20
10
 
4
 
! Отговори
Запознат преди 3 години
Covid-19
19
41
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Поредния комунист,не могъл да понесе успехите на Господин Генерал Бойко Борисов, отчаял се, че *** никога повече няма да дойдат на власт, и решил да сложи край на жалкия си живот.Браво, нека всички достойни комунисти постъпят като него
18
8
 
10
 
! Отговори
танер преди 3 години
може да му е писнало да депозира в efbet...