Движението в тунел "Витиня" ще бъде ограничено

Трафикът ще преминава по обходен маршрут
9 сеп 2020 19:37, Петя Славова
6
Движението в тунел "Витиня" ще бъде ограничено
Снимка: БГНЕС

 На 10 септември от 00:30 ч. до 03:30 часа ще бъде ограничено в двете посоки преминаването в тръбата за Варна на тунел "Витиня" на АМ "Хемус", съобщиха от АПИ.

За да не се затруднява трафикът, през нощта ще се извършват ремонтно-възстановителни работи в съоръжението. По време на ремонтните дейности трафикът ще преминава по обходен маршрут по път I-1 Ботевград – София, както следва:

Автомобилите, пътуващи в посока София, ще се отклоняват при 35-ти км на АМ "Хемус" по път I-1 Ботевград – София до 30-ти км при пътна връзка „Витинска река“ на АМ "Хемус".

Колите, пътуващи за Варна, ще се отбиват при 30-и км по път I-1 София – Ботевград до 47-ми км при пътен възел "Ботевград" на АМ "Хемус".

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Аз откакто се помня не се сещам да е имало ден "Витиня","Топли дол","Ечемишка" и "Правешки ханове",да са функционирали в синхрон!Обаче преасфалтираните виадукти и те станали на вълни!
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бяхме нормална държава вече щяха да съществуват: Хемус, Черно море, Видин- Ботевград, Русе- Свиленград, Русе- Варна, тунели под Петрохан, Беклемето, Шипка, прохода на Републиката, Ришкия проход, мостове при Лом, Свищов, Никопол, втори мост при Русе, мост на Тутракан и Силистра, четирилентови пътища между общинските центрове с областния център и т.н.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е тоя некой, като там е строено от тези дето искат да дойдат на власт
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Боко магистралите са най-голяната лъжа и заграбване. Такава кражба не е имало никъде и никога.
1
0
 
19
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Колко години ве?!!!! Хората за това време построиха хиляди километри тия 2 тунела не могат да оправят...