200 заведения в Пловдив подават ръка на Ангел в "Нощ на ангелите"

Кампанията в помощ на бащата на 3 деца продължава
14 сеп 2020 15:08, Ния Христова
8
 
Баща на 3 три деца, диагностициран с остра миелоидна левкемия, се нуждае от помощ. На 17 септември повече от 200 заведения в Пловдив ще се включат в последната инициатива, наречена "Нощ на ангелите".
 
"Чакат се резултатите на Ангел след втория курс на химиотерапия, който той е провел", сподели съорганизаторът на "Нощ на ангелите" Евгени Ватов в студиото на Bulgaria ON AIR.
 
Той обясни, че Ангел трябва да замине за Германия, където ще му бъде направена операция за присаждане на стволови клетки. Необходимата сума е около 400 хил. евро.
 
"Има оферта от болница от Хайделберг и се очаква още една от болницата в Майнц. Състоянието му трябва да позволи на Ангел да пътува. Към момента са събрани 256 хил. евро за три седмици", обясни Ватов.
 
На 17 септември предстои "Нощ на ангелите". Това ще е най-мащабното събитие от цялата благотворителна кампания в помощ на Ангел.
 
"Идеята на събитието е да изкараме колкото се може повече хора от Пловдив да излязат и да отидат на заведение из града. Почти 200 заведения ще дарят процент от своя оборот за каузата", каза още Ватев.
 
Съорганизаторът на кампанията посочи, че много хора са откликнали изключително бързо в подкрепа на каузата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Валентина преди 3 години
Евгени се е заел със свято дело. Той самият загуби много близък приятел в борбата с рака и знам, че намеренията му са чисти и иска да помогне с каквото може. Нека подкрепим каузата! Няма да обеднеем, ако подарим шанс на Ангел да живее! Направим ли каквото можем, Бог ще му помага! Лечението в чужбина означава не само разходи за операцията, то включва и разходи за наем на място, в което ще се пребивава за известно време между терапията, средства за транспорт и преживяване. Поклон, Евгени
6
1
 
0
 
! Отговори
кара колю преди 3 години
До Анонимен 1Честно казано се надявам да не те познавам и честно казано, никога не бих желал да знам за жалкото ти съществуване!
5
0
 
0
 
! Отговори
кара колю преди 3 години
До Анонимен 2Ти като си по-голям човеколюбец дари ли 20% от заплатата си? Ако си дарил се извинявам дълбоко за въпроса си!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новите самолети кога идват?
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже господи, кое на операциятаструва 465 000 евро? Екипа, операционните, стволовите клетки... Всичко е направено за много, много пари и мама хуманна причина да е толкова скъпо. Дано се оправи !
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще дарят процент...1%???Евала!Изкават 200% печалба, даряват 1!Като са големи човеколюбци и ангели, защо не дарят оборота а процент?!?!Реклама на гърба на човешки трагедии!
1
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честно казано не ме интересува.