Мъж запали жена си, докато тя спи, с 90% изгаряния е

Извергът опитвал да я дави в язовир преди време
Обновена: 16 сеп 2020 12:41 | 16 сеп 2020 12:37, Ния Христова
64
Мъж запали жена си, докато тя спи, с 90% изгаряния е
Снимка: БГНЕС
Мъж от врачанското село Три кладенци е запалил жена си докато спи, съобщава Нова ТВ. Вчера вечерта, малко след 21 часа, съсед на семейството видял как жената гори в двора на семейната къща и се опитвала да се самозагаси.
 
Според източници това не е първото посегателство на 52-годишния мъж срещу 45-годишната жена. Двамата живеят на семейни начала. Преди време той отрязал косата й и направил опити да я удави в близкия язовир. Същата вечер мъжът гонил единият си син с коса, за да го заколи. Преди години направил същото и с по-големия си син и това го принудило да напусне дома на родителите си.
 
След инцидента със съпругата му мъжът продължил да размахва острието на косата и да заплашва, когото срещне. През нощта е успял да се укрие, но тази сутрин полицаите го намерили и го задържали.
 
Мъжът е криминално проявен в миналото и е осъждан на лишаване от свобода. Жената е получила над 90% изгаряния и е транспортирана в "Пирогов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
Една българка преди 3 години
Искам да кажа, че проблемът с домашното насилие в България е голям, ама много много много, голям, виждате до какво е довел в този случай, жестока и много мъчителна с нищо не заслужена, изключително болезнена смърт. И защо така драги мои, защоооо Нали уж имало закони, не ни трябва Истанбулската конвенция, е питам защо закона, българските полиция и съд на са помогнали на тази отрудена поробена и безпомощна жена и я оставихте жива да изгори??? Всички ние сме убийци, защото мълчим
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали в такъв случай на жената може да се присади кожа от донор? Аз съм дебела и имам увиснала кожа в излишък. Ако има съвпадение, ще може да да се резне прилично количество и да се присади на пострадалата.
42
0
 
8
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Целият проблем е, че българите сме големи мъжкари и приемаме грижите за психичното здраве за "лиготия". Докато не започнем да се отнасяме по-сериозно с психичните заболявания ще продължават да изскачат такува xaxoвци и все ще е виновен я Бойко, я Радев, я евреите, я Биг Гейтс. Истината е че сами сме си виновни. Някой обърнал ли е сериозно внимание на този докато е откачалствал преди? Не, казвали са му сигурно "Я се вземи в ръце" и после са си тръгвали с мисълта "Казах най-мъдрото нещо на света!"
41
0
 
2
 
! Отговори
Гербер преди 3 години
Този мъж е платен провокатор на Васил Божков-Черепа! Оставка на Черепа!
40
10
 
3
 
! Отговори
Гербер преди 3 години
Преди радеф нямаше убийства! Остафка на гумен гадев!
39
3
 
10
 
! Отговори
Следовател преди 3 години
Мъжът се казва Михаил Веселинов и регистриран като член на ПП ГЕРБ за област Враца. Същият е бил и кандидат общински съветник на ПП ГЕРБ за общински съвет гр. Враца. Нямам какво да добавя.
38
11
 
1
 
! Отговори
Гербер преди 3 години
Това е промяната, която ви донесе радеф и това доказва колко по добър е ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ! По негово време нямяше такива неща!
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия жени не мога да ги разбера защо по дяволите продължават да живеят с мъже, въпреки че им режат косите и се опитват да ги удавят...
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е положението в племето на команчите ... драма и алкохол
35
0
 
2
 
! Отговори
До 42 преди 3 години
Хаха, психясъл си напълно и безвъзвратно.Та значи Румен ги пали, а Бойко ги гаси
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горката жена. С 90 % изгаряне обикновено не се оцелява.А мъжа е луд.
33
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На ви сега Румен Радев!
32
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето затова трябва да има смъртно наказание,но нали сме либерални.
31
1
 
8
 
! Отговори
ГЕШТАПО преди 3 години
НЕ Е ВЯРНО!Преборихме битовата престъпност.Тези са платени от Черепа да са с по 90% изгаряния, само за да изложат перфектно работещата прокуратура!Пиромана е опитвал да заколи децата си и жена си много кратно, както и да удави жената, която в крайна сметка изгори, но прокуратурата през цялото време се бори!Хвала!
30
0
 
15
 
! Отговори
До 40 преди 3 години
Какъв е проблема дали имат брак или не? Тук става дума за посегателство над живота... Криминално проявен, който системно заплашва семейството си и околните!
29
10
 
15
 
! Отговори
семейни начала преди 3 години
Живеели били на семейни начала. Такава пародия няма . Все едно събираш от кол и въже някакви и казваш че са семейство. Дрън дрън. Семейството е институция пред закона и пред Бог. За това има граждански брак и църковен брак, които се признават по цял свят а останалото е дивотия.
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лоша работа. Враца наистина ще дойдат лоши хората.
27
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знае се, че мъжът е правил опити да удави жена си и да заколи сина си, но този човек е на СВОБОДА?! Полицията, на вас за какво точно ви плащаме заплатите? За да ни тормозите? За да ни проверяватя по 15 пъти на година по пътищата, но нито веднъж да не минете на патрул пред къщата ми, или пък да помогнете на човек в нужда? Какво става в тази държава, хорааа, това не е нормално. Полицията трябва да пази реда, а не да ни тероризира и да охранява властта от нас. По-зле е от в Беларус!
26
1
 
17
 
! Отговори
Зак преди 3 години
Мъжът е Психо. Трябва да го лекуват. Но пак не е сигурно. Болен мозък. Кошмар! Жената е за оплакване. Съчувствам й!!!
25
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А къде е била полицията толкова години? Отдавна този трябваше да е в кокошарника с присъда опит за убийство! Ей, така работите в България, скоро нормални хора няма да останат там.