Синът на подпалената жена: Баща ми заплашваше, но не му вярвахме

Хората от село Три кладенци все още са потресени от случая
17 сеп 2020 11:05, Ния Христова
54
Синът на подпалената жена: Баща ми заплашваше, но не му вярвахме
Снимка: Pixabay

Хората в Три кладенци бяха потресени, след като техен съселянин заля с бензин и подпали жена си. Двамата живеят заедно повече от 30 години и имат двама сина. Престъплението било извършено, докато жертвата спяла.

Семейството се нанесло в къщата си, след като Татяна теглила кредит, с който да я купят. До вчера минавала средно по 90 км до Мездра и обратно, за да може да работи и да изплаща заема. Във вторник вечерта си легнала рано, тъй като трябвало да става в 3 часа за нощна смяна.
 
"Често съм чувал да се карат. Той беше казал, че ще я запали, но ние не вярвахме на думите му. Все пак ни е баща", коментира синът на тежко пострадалата жена Милен Татянов пред Нова ТВ. Той заедно с двама свои приятели първи чуват писъците на майка му.
Още по темата
 
"Жената беше в критично състояние. Не знам какво заслужава този човек", коментира един от очевидците – Марин Георгиев.
 
Още хора се притичват на помощ на горящата жена. Часове след случилото се не могат дори  да опишат видяното с думи.
 
"Аз, каквото съм видял, това не се забравя никога. Това е нещо ужасно", казва кметът Светлан Симеонов.
 
Това не е първото посегателство на мъжа над съпругата му. Преди време той отрязал косата й с нож. После се е опитал да я удави в близкия язовир. Дори прогонил от семейния дом и големия си син.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Тя на 42 и били 30 години съпрузи?!?!?!?! Че тя на 12 ли се оженила? Значи ми е ясно от кой цвят са.Но това няма значение, никой не заслужава подобна съдба. Дори и ***да е. Не заслужава. Била е работлива, пътувала е километри за да работи и изплаща заема, с който е купила къщата. Тоя е за убиване, тоя е животно, тоя не заслужава нищо. Господ да прости греховете на ***...Да почива в мир
45
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е па на тва са казва огън жена !
44
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
при такава история на посегателства и да не му вярват, разочаровали са го и той им показвал, че трябва да ми се вярва като на политик
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В това Българско село да не би да са се домъкнали някакви КРАДЦИ, И Трафиканти на май.м.уни и Наркотици ?????
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РадоГрешиш,насилниците,дори и да ги напуснат жените и да не искат да ги виждат,те са досадници и не си тръгват и бият и измъчват жените още по-жестоко или убиват жената,ако избяга жената ,започват да я търсят,за да бият или убият и това им е фикс идея,иначе спрямо по-силни мъже или хора ,са страхливи и са артисти.А щом е бил такъв психар,може и жената да не е искала да си напише децата на негово(бащино) име.
41
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми... да го запалят и него.
40
2
 
13
 
! Отговори
Много интересно преди 3 години
До Радо*** по правило не признават децата, за се ползват от привилегиите, които законът дава на самотните майки. Не сключват брак и не признават деца.
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
синът милен татянов- даже е писан на майка си- Татяна
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имал съм пряко наблюдение над такъв същия индивид. 100% психичен проблем.
37
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Луд луд, ама не запалил себе си , нали?Най-трагичното е , че ако синът му го беше утрепал(нещо, което заслужава), щеше да лежи повече отколкото сега този ще лежи за това отвратително нечовешко убийство.
36
3
 
22
 
! Отговори
kirasirrav преди 3 години
Тези манталитети ми напомнят за разни малцинства при които заплахите и наказания от този тип не са изненада. Прилича ми на ревност, и завист и комплексарщина към жена му. И ако добавим евентуални нейни натяквания *** да работи и да не пие, картинката се оформя. Много жалко!
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не може да предскаже действията на лудите.
34
0
 
24
 
! Отговори
Гешев преди 3 години
До 35Ами на свобода е,защото както е казал синът- заплашвал е жената,но не са вярвали,че ще и направи нещо и съответно не са подали сигнал за това нещо. Няма как полицията да гадае какво ще се случи без сигнал. А синовете,защо не са направили нещо щом е имало вече опит за убийство. Да го бяха изгонили от къщата.
33
0
 
50
 
! Отговори
много тъжно ... преди 3 години
Убийство, извършено с особена жестокост. При това убиецът се е укрил, което означава, че е бил наясно какво прави. Жалко за жената. Да почива в мир! родила му е две деца, отгледала ги е, купила му е къща, издържалае цялото семейство сама всяка сутрин да става в 3 часа и да пътува на 80 км, за да работи... много тъжно. Щеше да е по-добре за всички, ако въпросният беше запалил себе си.
32
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво "равенство" бълнуват жените като все чакат на НПО-та, субсидии, конвенции, институции. Все някой друг да ги пази, да се грижи за тях и да им бърше трибуквието.
31
1
 
48
 
! Отговори
въпрос към Гешев преди 3 години
Този психопат защо е на свобода, след като вече е извършил опит за убиство / удавяне?
30
5
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Мене като брутално ме изнасилиха шведите дори и полициятеа и прокуратурата не можаха да повярват казаха ми защо скъм им дала!
29
1
 
36
 
! Отговори
до Радо преди 3 години
Радо пак опираме до държавата, не е само до жената. Ако не ти помогнат институцитте и си оставен на произвола на тормозителя, няма как да "решиш" и да си тръгнеш. Те тези индивиди не са по "взаимното съгласие". Той удря, заплашва, души, преследва. Ако няма семейство или институция, която да се намеси, жената просто потъва в ада. Ти не си себе си подложен на системен тормоз и страх. Обезличаваш се, съмняваш се в себе си. Сериозен проблем е това и е в ръцете на обществото като цяло.
28
0
 
40
 
! Отговори
Смърт преди 3 години
Да подпалят него!И да го загасят. После да го подпалят пак.Така зверовете ще знаят, че всичко се плаща!
27
3
 
31
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Жалко е но жертвите на домашно насилие, навсякъде по света са в малка степен съучастници в престъплението, защото от страх и самозаблуда не са се откъснали навреме. Жалко за жената, определено е щяла да бъде по-добре без този престъпник, но по една или друга причина е избрала да търпи. Много жени избират това, от срам, страх и тн. Не е правилно, бягайте при първи по-сериозни прояви на агресия. Тук не става дума за някой, дет се напил и ударил шамар 1 път за 30 години, тук е системен тормоз.