Възрастен мъж загина при катастрофа край Варна

Той е шофирал кола, която се е обърнала извън пътя
17 сеп 2020 13:44, Красимир Ангелов
7
Възрастен мъж загина при катастрофа край Варна
Снимка: БГНЕС

Мъж на 75 години почина при катастрофа на пътя Добрич - Варна на разклона за село Любен Каравелово, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Варна.

Сигналът за инцидента е получен тази сутрин около 7:25 ч.

Установено е, че мъжът е шофирал лек автомобил "Рено", загубил е контрол над колата и се е обърнал извън пътя.

По случая е образувано досъдебно производство. Работи се по изясняване на причините и обстоятелствата около инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
... преди 3 години
той вече бил на изживяване. Колата сандък с гуми - Рено.Времето им на тоя свят свърши. А и време е било да свърши. Те тия не траят много - старците зад волана, Рено и Пежо. Тия са си направо за ровене и никога повече да не излязат от пръстта
5
0
 
0
 
! Отговори
Уууу преди 3 години
Не толкова годините, а реалното здравословно състояние трябва да се следи. Примерно да ходят по-често на очен и изобщо на мед преглед. Баща ми например кара до 83г и беше опасен, но не спря да кара, очука само колата. Колежка на жена ми я блъсна човек,само седмица излязъл от болница след инсулт-просто не виждал едната половина от пътя. На приятел баща му караше из града с 8диоптъра и минава на червено, жълто, както дойде. Накрая сиът му свали двете колела-уж ги откраднали. Всеки познава такива..
4
1
 
2
 
! Отговори
До Читател преди 3 години
Ей , ти можеш ли да четеш бе, не виждаш ли какво съм написал - книжка след 25 години!!!!! Явно от обедната ракия още ти е размазан погледа!
3
0
 
5
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Този съсел под 1,явно е пиян.Кой уби Милен Цветков бе недодялан?Пенсионер ли, или един млад ***,който заслужава да му натрошат крайниците с които е управлявал оня ковчег.
2
1
 
1
 
! Отговори
гн. Рушветов преди 3 години
До АнонименНай добре на 35.
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 70 години трябва да се отнема книжката, на тези години човек вече не е адекватен и не е с всичкия си, опасен е за себе си и за околните!Ами ако беше свил не в канавката а в другата лента и беше засякъл друг автомобил пълен с хора!?Аз съм за книжка да се дава само след 25 години и да се отнема на 70!