Дете e жестоко нахапано от куче по главата, има 48 шева

Животното скочило на момчето, след като то го погалило
18 сеп 2020 10:39, Елка Василева
32
Дете e жестоко нахапано от куче по главата, има 48 шева
Снимка: архив, БГНЕС

Дете на 9 години е настанено в болница, след като е било нападнато от куче в монтанското село Горно Церовене.

На детето е направена спешна операция на скалпа, съобщи Нова тв.

По време на инцидента детето е било с по-малката си сестричка.

Момчето се възстановява в болницата в Монтана.  

„Състоянието му е добро. На главата има 48 шева. Малката ми дъщеря, която е била с него, ми разказа, че докато се спускали с триколката си, кучето излязло и те го погалили леко. То се отдръпнало и те тръгнали да се приберат. Тогава кучето скочило на сина ми”, разказа бащата на пострадалото дете Георги Иванов.

Собственикът на животното обясни, че досега то не е създавало проблеми. „Не е породисто. Не знам какво се е случило, защото бях на работа. Кучето не се отвързва – за една година това се случва за втори път. Беше вързано със синджир. В суматохата убих кучето”, посочи още той.

Хората в селото се оплакват, че в населеното място има много бездомни кучета, както и домашни животни, които излизат извън дворовете на къщите.
 


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Куче нахапало дете - случват се такава неща по цял свят.
27
3
 
2
 
! Отговори
жалко преди 2 месеца
Съжалявам за детети и дано се оправи скоро.
Очаквам скоро да се случи и някой екшън тук в Перник. Пред блока има 5-6 кучета и след десетки сигнали къде ли не, те трябвало тук да си живеят пред блока. Жена ми не може да излезне с количката от тея песове. Две госпожи обаче , чинно си ги хранят всеки ден тези *** и със съд ме заплашват чак.
Защо сега не искажат мнение за пострадалото дете? Тепане му е майката.
26
2
 
2
 
! Отговори
///// преди 2 месеца
А защо няма мами на кучинки да оплакват горкото кушенце.
25
2
 
1
 
! Отговори
SS преди 2 месеца
Това кученце може ли да го дадете на жена ми.Не е яла куче повече от 20год.Като види куче и очите и се разширяват и са облизва като котарак.Скоро сина ми с приятелката си ми беше на гости.Девойчето беше с едно мопсче.Моита го гледаше,и девойчето каза на сина ми .*** ми хареса кучето.Аз и той се засмяхмв.Само ,ако знаешв,че го гледа като вкусна супичка...
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Държавата е абдикирала, а българите кучета ни яли...
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всеки ден стават такива инциденти! Кога българите ще проумеят, че животът на човека е най-важната ценност, не притежанието на домашни любимци.
22
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Напълни се с може ли да го погаля, ами не може, това не е играчка а е живо същество!Добре че моето поне се е научило и всички нахалници само като се доближат и почва да ги лае.
21
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Имам куче, но съм в отвращение от масовата простащина, която цари и сред кучкарите, и сред другите в тая държава. Домашни кучета ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се кастрират, щом не са собственост на развъдник. Големите да се водят навън с намордник и на повод, малките - на повод. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Кучкарите са длъжни да си събират фъшкиите на кучето. Писна ми да газя л*а*й*н*а по поляните и да се чудя къде да играя с кучето си. А всички да се научат, че чуждо куче НЕ се гали, без значение колко е сладко и миличко!
20
1
 
2
 
! Отговори
Терца Рига преди 2 месеца
В долния ми коментар са ми зазвездили “Ганьo” и “Гaньовци”.
19
1
 
13
 
! Отговори
Терца Рига преди 2 месеца
“Куче нахапа дете” е ежедневната (не)новина от Територията на кривоглавите ***! За *** и Ганки, техния пес е “добър” и “не хапе”! Масово си пускат кучкарите песовете без намордници и каишки дори на пъпа на София, да не говорим по селата. Причината? Липса на последствия. Сега собственика на песа трябва да бъде осъден за престъпна безотговорност, застрашила живота и причинила тежки травми на деца. А не да измучи “неам идеа как са а отвръзало” и “я го пречуках” и да му се размине!
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
радеф ви обеща промяна а се оказва че кyчетата ви яли
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 14 мен
Оня ден минавам покрай едно бездомно куче на 3 метра и то тръгна да ми се спуска и да ме лае, без даже да съм го погледнал преди това. Като тръгнах срещу него да бягам онова забяга и ме лаеше от метър растояние. Че нямах камъни около себе си да го нацеля хубаво. Ами ако на мое място беше дете на 10- 12 години и му скочи това куче и му вземе акъла най- малкото? Пак ли детето ще е виновно, или родителите му, че не са го възпитали къде и как да върви, мaлoумнико?
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
имам куче, но имам и дете, мнението ми е, че ако животните се мъчат навън, озлобяват се, стават опасни, трябва да се премахнат, а ако кучето е домашно, задължително трябва да има сериозни санкции за собственика, в крайна сметка, собственикът има и задължения!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ами като няма кой да прибере бездомните кучета, да ги кастрира, убивайте, вместо да убиват деца и безпомощни възрастни хора, това е положението!
14
8
 
8
 
! Отговори
мен преди 2 месеца
виновни са стопанинът и родителите - стопанинът трябва да обезпечи кучето, родителите трябва да си наблюдават децата, да ги научат как се подхожда към животно. В крайна сметка, пострадалите са невинни - детенцето и кучето.
13
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Най ме е страх като чуя

"То мойту кучинце не хапи!"
12
3
 
5
 
! Отговори
Кучкарофил преди 2 месеца
Гуркоту кучи!
11
2
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 2 месеца
В суматохата убил кучето)) сега да не стане така -хем е виновен че кучето му е нахапало детето- хем е виновен че е убиец на животни))
10
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"В суматохата убих кучето”, посочи още той."

Доживях да видя един съвестен кучкaр!
9
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до ФАКТ
не, тва е на ГЕРП десетилетието