Третокласници под карантина заради заразена учителка с COVID-19

38-годишната преподавателка също е под домашна изолация
2 окт 2020 13:20, Ния Христова
5
Третокласници под карантина заради заразена учителка с COVID-19
Снимка: Pixabay
Цяла паралелка третокласници от Средно училище "Георги Бенковски" в Пазарджик е поставена под 14-дневна карантина. Причината е, че класната им ръководителка е заразена с COVID-19, съобщава РЗИ-Пазарджик. 
 
38-годишната преподавателка е дала положителна проба за коронавирус и сега е поставена под домашна изолация.
 
Детска учителка на 40 години от Панагюрище също е с COVID-19. Тя също е поставена под домашна карантина. В детското заведение, където работи, се извършва епидемиологично проучване.
 
Под домашна изолация е и 64-годишна медицинска сестра от Септември. 42-годишен мъж от Панагюрище и 40-годишен мъж от Велинград също са под карантина. Мъж на 61 години от село Абланица е хоспитализиран в "МБАЛ-Велинград". За лечение в същата болница е приет и 31-годишен рехабилитатор от курортния град.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Железничар без КОВИД преди 3 години
А пък ние железничарите на 31 октомври организираме групово събиране без маски във влак 3637 във връзка движението му по отклонен маршрут през Комунари-Шумен-Каспичан-Провадия-Синдел!Причината за промяната маршрута на движение на този влак са ремонтни дейности в гара Синдел, гърловина страна гара Юнак. Има вече и телеграма за коригираните разписания на влакове, което ще бъде в сила от 27 октомври до 10 ноември.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ех тоя вирус как скача по учителки еххх да можех и аз!!шегата настрана ама нали задължиха учителите да са с маски и тн. казват че е безопасно, защо всички са веднага сложени под карантина вместо да им се пусне проба??
2
4
 
1
 
! Отговори
урко преди 3 години
Пак като не е дала положителна проба за метамфетамин, сифилис и спин добре ва :)
1
11
 
6
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Що за балък трябва да си доброволно да си правиш PCR-тест!?