Пловдивчани протестират срещу кучешка площадка

Жителите от блок се оплакват от постоянния шум
8 окт 2020 09:25, Ния Христова
91
Пловдивчани протестират срещу кучешка площадка
Снимка: Pixabay
Граждани от Пловдив недоволстват заради градинка за разходка на домашни кучета, която се намира в междублоко пространство, предаде bTV.
 
Хора от блоковете се оплакват от постоянен шум от кучешки лай и замърсяване. 
 
Вече дори са организирали подписка за премахване на кучешката площадка и са изпратили в общината. До момента са успяли да съберат 81 подписа.
 
Собствениците на кучета обаче са на друго мнение и настояват градинката да остане, защото няма къде да разхождат любимците си. 
 
От общината са дали предложение през нощните часове площадката да се заключва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като няма къде, да си ходят на село бе! Същите прости нагляри като шофьорите, които превземат градското пространство, закото нямало къде да паркират. Като няма къде - на село, или се отказвате от лукса куче или кола в града. Арееее.
23
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нашия блок един направил бокса/малката кухня в кучешка стая и готви в дневната та умирисва че не се трае. Едни други пък са превърнали същото помещение да не казвам в какво понеже ще е извън темата. Либералната демокрация доведе до тая слободия.
22
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МомчилТова вече го писа долу ***,колко пъти ще го спамиш? Хората и животните живеят заедно от векове,и ще продължават да живеят,както навсякъде по света така и в БГ,въпреки такива бъгнати като теб. Преодолей страха си от кучатата,ако обичаш.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До емигрант Като бях в Канада видях хора да си возят кучетата в детска количка. Така че въобще не ми ги давай тия за пример.
20
13
 
15
 
! Отговори
джендъри преди 3 години
От кога измислихте "домашни любимци" животните са създадени да живеят на свобода, а не затворени в панелна колиба и извеждани при нужда.
19
11
 
9
 
! Отговори
Не! преди 3 години
Тази близост до ориента ни се отразява ужасно... освен отношението към жените сме прихванали и отношението към животните. Традиционното бяло семейство ЗАДЪЛЖИТЕЛНО има домашен любимец!
18
10
 
8
 
! Отговори
Емигрант преди 3 години
Колкото и да се обиждате, наистина голяма част от хората живеещи в България сте примитивни и инфалтилни. Благодарен съм всеки ден, че още преди 12 години се преместих в Канада. Тук подобен спор е немислим, поне половината от съседите ми имат домашни любимци, ама сигурно те са по-прости от всезнаещия българин. Направо е жалко като ви чета повечето коментари.
17
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До Иван Да спят с любимците си. Видях случайно снимка в нета на един много важен човек от сагата с к19 си сложил кучето на възглавницата и ми стана ясно защо разходките в парка бяха забранени за деца но разрешени за кучета. Това беше въпиещо и човеконенавистно решение за което се надявам тези които го измислиха да си платят по божия воля.
16
4
 
9
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Първо да почнат да си събират *** на кучетата.
15
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз се чудя как са се събрали на едно място толкова много жалки хора, че чак кворум за подписка да има за подобно нещо. Радвам се, че не живея покрай тях.
14
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никаква площадка няма да махнат. И до нас направиха нов парк в полите на Витоша и ми пречат кварталните мъpши, които хвърлят по 100+ фаса на ден и замърсяват наред и взех сам мерки. Всичко е с видеонаблюдение и ги пускам във ФБ. Дали не се засрамиха? Един фас няма в момента. Разни гаменчета постоянно идваха да правят мизерии, ама и на тях им намерихме майстора. Ако стопаните не си чистят, намерете начин да ги накарате. А относно шума- смехотворно е. Дали са деца или куечета разлика няма.
13
12
 
26
 
! Отговори
Наско преди 3 години
Аман от комплексари и пенсионери, на които все някой им е длъжен. Как така ще искат да се разваля нещо, което е създадено за удобство. Ограничава се работното време на площадката и проблема е решен. Проучете малко и ще видите ползите от домашния любимец. Не случайно учените са доказли, че хората притежаващи и грижещи се за домашен любимец са обикновено хора с по-високо образование, с по-добро социално положение и хора по-способни да се грижат за другите, демек по-добри и интилигентни индивиди.
12
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само пловдивчани и във ВТ има хора които не издържат заради кучешка площадка в парка на триъгълника където собствениците на кучета са доста агресивни по улиците...
11
18
 
15
 
! Отговори
Не! преди 3 години
Кучето и човекът са създадени един за друг!
10
20
 
16
 
! Отговори
Не! преди 3 години
Семейство без домашен любимец не е семейство!!!
9
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучетата нямат място в града
8
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иване,Кух си та дрънкаш. Из целия свят семействата обикновено се състоят от мъж, жена, деца и домашен любимец. Тука в комонизландия не ми е ясно как си формирате логиката, но има нещо сбъркано. По-вероятно е хора, които нямат животни да са бездетни, но на безммозъчен нема как да му се обясни че е просст. Карай си и внимавай да не забравиш да дишаш в напрегнати ситуации.
7
13
 
20
 
! Отговори
Не! преди 3 години
Не всеки който обича животни е добър човек, но всеки който ги мрази е гад. Хейтърите от долу нямат душа...
6
20
 
11
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Точно така - мястото на животните е в гората ! Тези дето гледат кучета и котки обикновено са неудачници, неспособни да имат и гледат деца !
5
5
 
8
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 3 години
Те майните са толков задръстени че преди време един ме питаше дали в София има все още жителство :))))