Срам – възрастен мъж откраднал колелото на 14-годишно момче

Случаят е от Попово
11
Срам – възрастен мъж откраднал колелото на 14-годишно момче
Снимка: БГНЕС

Кражба на велосипед и палеж на необитаема постройка са разкрити от полицията при специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност и подобряване на пътната безопасност. Операцията е проведена в четвъртък в Попово и в село Паламарца, съобщиха от ОД на МВР в Търговище.

Кражбата на велосипед е извършена на 6 октомври около обяд в Попово. Велосипедът марка "Пулс" - собственост на 14-годишно момче от града, е бил оставен без надзор на улицата.

Извършител на деянието е 64-годишен мъж. Велосипедът ще бъде върнат на собственика му, извършва се проверка.

Пожарът в необитаема къща в кв. "Сеячи" е възникнал в 7 октомври вечерта. Огънят е унищожил 90 кв.м. покривна конструкция и покъщнина. Установено е, че извършители на деянието са две малолетни момчета от квартала. Вероятната причина е небрежност при боравене с открит огън, допълват от Дирекцията.

Огънят е погасен от служители на пожарната в Попово. Образувано е досъдебно производство.

В хода на полицейската акция са проверени 197 лица и 183 МПС, както и шест търговски обекта. За констатираните от тях нарушения на Закона за движение по пътищата контролните органи са съставили 8 акта за установяване на административно нарушение и са наложили 67 глоби по фиш. Съставени са и един акт по Закона за българските документи за самоличност и един предупредителен протокол по Закона за МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
GOGO преди 3 години
Срам за откраднт велосипед,а комуниста Бойко Методиев Борисов не го е срам с златото и еврото в шкавчето си а и останалите в парламента.Егати дръжавата.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво да ви кажа... Човека има нужда от колело да ходи на лозето да копа и не може да си го позволи. Допустимо е в такива случаи. Можело е да шарне после някой литър дестилирана продукция с младежа и компенсацията за загубата е щяла да бъде добра.
5
3
 
14
 
! Отговори
Оле майчице преди 3 години
Попово, търговищко нали? Това е уникално място. Там се раждат хора с много сериозни колебания в морално-етичната характеристика и умствени умения. Един асистент имах в Русе от поповските села - е няма по ку-хо парче на света.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма комедия , всеки път когато от МВР свършат работата за която им се плаща и статия ...
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са му стигнали боковите 50лв бонус
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност човек който краде е крадец, а дали е млад, стар, мъж или жена е друга бира.От каламбурене с думи, накрая никой няма да разбира нищо от написаното с думи. Ако обезсмислянето на писаното слово е целта, то определено журналистите имате успехи.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно е бил някой от англичаните, живеещи там.