Третокласници забравили да се приберат след училище

Полицията в Перник няколко часа издирвала децата
13 окт 2020 18:51, Ния Христова
14
Третокласници забравили да се приберат след училище
Снимка: Pixabay
Третокласници от Перник се залисани в игра и забравили да се приберат след училище. Майката на Николай, едно от момчетата, първа е подала сигнал за случилото се. Жената е отправила и апел в социалните мрежи, предаде в. "Монитор".
 
"Това е синът ми. Казва се Николай. Изчезнал е от училище заедно с още едно момче Станислав. Обявени са за издирване и в полицията. Облечен е с червена блуза с дълъг ръкав и сиво долнище", е написала Валерия Владимирова. Двете 9-годишни момчета са ученици в 11 ОУ "Елин Пелин", което се намира в пернишкия кв. "Изток".
 
В издирването на двете деца се включили и служители от Първо, Второ и РУ – Брезник. След няколко часа момчетата са били открити в Брезник и върнати на родителите им. "Децата първоначално са си играели, а след това са решили да отидат до Брезник. Невредими ги предадохме на родителите", казали са работещи по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
До Анонимен ДА! Живеем в тотално сбъркани и жестоки времена! Едно време,за което време става въпрос,нямаше убийства всеки ден, изнасилвания на пет годишни дечица,поголовни кражби в домовете ни,убийства и гаври с възрастни жени,дрога до всяко училище и дрогиране на деца,наргилета,сексуално насилие и още много от същия род,придобивки на "демокрацията"! Прави са родителите да се притесняват ежеминутно за децата си!Живеем в безотговорна и пропаднала държава,която не дава и пет пари за народа си!!
6
1
 
21
 
! Отговори
51 год преди 3 години
Не е за разправяне колко сме скитосвали 80те год. Имахме баба в делиормана и сме ходили на 15-20км за таранки. Минавахме през сигурно вековна гора със сгъвайките(Балканчетата). Брат ми е бил 1-2ри клас, но и той с батковците. Спали сме на истински бостан, защото мръкна. Тогава ядохме бой! Един приятел пък падна в силоз за жито. Добре, че имаше работници и видяха....Сега се чудя как сме оцеляли изобщо? Моите деца нямаха тази свобода, а за внуците незнам, но хората сега са по-лоши.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бягали са от Ковида в у-ще!
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние едно време така забравяхме да се приберем, и кръстосвахме всички полета, гори и язовири покрай селото, ама тогава никой не изпадаше в паника, и то при положение че тогава нямаше нито мобилни телефони, нито смарт часовници, нито каквито и да било простотии... Като си спомня как от сутрин до вечер се разнасяхме на всевъзможни места, и тогава никой не се е притеснявал... а днес 5 минути да не го знаят къде е и изпадат в ужас! Сбъркани времена
3
1
 
21
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 3 години
Тази новина ме върна в края на 80-те години, когато лятото като излезеш сутринта и ако не е да те приберат за ушите по мръкнало, въобще не ти минава през главата че имаш къща и родители....
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можеше и в Сърбия да ги намерят...
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Симпатяги!