Възстановяват осветлението на Аспаруховия мост след кражба

Откраднат е 350 метра захранващ кабел
15 окт 2020 00:15, Анисия Иванова
8
Възстановяват осветлението на Аспаруховия мост след кражба
Снимка: БГНЕС

Община Варна възстановява осветлението по Аспаруховия мост след кражба на 350 метра захранващ кабел.

Подаден е сигнал към полицията, направен е оглед от застраховател, съобщават от дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустройство".

Това е поредна вандалска проява върху мостовото съоръжението. През юли месец бяха извършени три кражби, при които са откраднати общо 570 метра кабел, разбити бяха захранващи касети, охранителни кутии и електромери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Поредната вандалска проява ..."Имам чувството, че нямат намерение да ги ловят.
4
0
 
0
 
! Отговори
Лесно преди 3 години
ще ги намерите. Където видите черен дим, там отивайте. После да си отработят зулумите, ама има ли политик, дето не разчита на тоя Хелекторат.
3
0
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Електорат, какво да ги правиш, затова им търпим зулумите.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнам толкова ли си можем.... Толкова ли сме корумпирани.... Всяка седмица има новина за Аспаруховя мост. Незнам няма ли един тул уп който да вземе решение и този мост да се ремонтира адекватно със стройтелен надзор от 2-3 фирми да не може да се Крадне както се вика и да се разрешат проблемите на хората .... това ми се стува, че десетилетие е НЕРЕШИМ проблем. Ако не можете Кажете на варненци... сигурен съм, че сами ще се справят по-добре
1
0
 
15
 
! Отговори
У преди 3 години
То не са само кабели! На бетонните колони има метални врати-откраднати са и всеки може да влезе вътре, има оголени арматурни железа, падат камъни и парчета от тасовете на коли. Изобщо на такова голямо съоражение е логично да има назначени грамотни и можещи хора, да се прави обход, да има план за постоянна подръжка, дето се вика днес 1м2 да се боядиса, ще бъде като нов. Обаче общинарите искат, ама нямат желание!!