Министър Красен Кралев откри футболно игрище в с. Черниче

Всеки път, когато се открива подобно съоръжение, е празник, заяви той
17 окт 2020 17:07, Анисия Иванова
10
Министър Красен Кралев откри футболно игрище в с. Черниче
Снимка: Министърството на младежта и спорта

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри новопостроеното футболно игрище в с. Черниче, община Симитли. Кралев преряза лентата заедно с народния представител Стефан Апостолов, кмета на Общината Апостол Апостолов, кмета на населеното място Георги Стефанов, съобщиха от министерството.

Изграждането на игрището е финансирано със 104 468, 73 лв. Средствата бяха осигурени по спечелен проект на Община Симитли по Наредба № 4 на Министерството на младежта и спорта.  Теренът е с площ 167 кв. м., с изкуствено тревно покритие и може да бъде използван целогодишно от над 150 деца и младежи от с. Черниче.

“Всеки път, когато се открива подобно съоръжение за българските деца, е празник за населеното място. С такава прекрасна църква, която е изградена в Черниче, и с модерното игрище, което откриваме днес, духът на селото ще бъде силен и жив. Искам да благодаря на кмета на Община Симитли г-н Апостолов за това, че се грижи за българския спорт тук и полага огромни усилия децата да получават адекватни съоръжения, на които да се занимават с любимия спорт. Искам да благодаря и на народния представител Стефан Апостолов, който е зам.-председател на Комисията по въпросите на децата младежта и спорта в Народното събрание.

Той полага огромни усилия и ни оказва помощ в парламента, за да може да изпълняваме нашите задължения по-добре. Щастлив съм, че виждам голямата радост в очите на децата, които ще използват игрището. Това е доказателство, че сме свършили добре работата си”, заяви министър Кралев по време на откриването.

Градоначалникът на Симитли Апостол Апостолов и кметът на с. Черниче Георги Стефанов благодариха на министър Красен Кралев за оказаната подкрепа от страна на ММС за реализирането на проекта. Апостолов връчи и благодарствен плакет на спортния министър в знак на признателност.
 


10
Още от Страната
Helpbook сигнали: Тротоари и детски площадки се превърнаха в паркинги
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ТУРСКAТA ЧЕРВЕНA AРМИЯ НA ЙОСИФ СТAЛИН РОДИ ВЕРБУВAНИТЕ ЗA ВОЕННИЯ ОТДЕЛ НA ДС_МИЛИЦИОНЕРИТЕ AХМЕД ДОГAН,ЛЮТВИ МЕСТAН......ОЛИГAРХA КРAСЕН КРAЛЕВ

ВAРНЕНСКAТA МУТРЕНСКA М.И.Т.........Т.ИМ aдaш нa югоизток спецслужбa

Олигaрх aрмейски докaто летял по митинги нa ДПС в хеликоптерa нa РУМНО с Догaн и Добри Джуров му подaрили aрмейски отбор
6
0
 
1
 
! Отговори
Идиоти сър преди 1 седмица
И този е от сектата на Боко.Всичко е скрап на тази територия.Пародия-м-р на спорта дебелак некакъв щопи.Филма е уродлив.
5
1
 
5
 
! Отговори
Bg izmet преди 1 седмица
РИТНИК НА КРАДЛЕВ У ЗАДНИКА
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 167 метра

Мда....10 на 16 метра. Два пъти по-малко от двора ми. Нещо са объркале квадратурата като гледам снимката... Освен тва по цял свят едва ли тичат министри по селата да откриват някакви подстригани и нашарени полянки. Там си го имат за нещо нормално да го има а нещо за хвалба от страна на правителството. Ама нал сме изостанала държава от третия свят.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ужас! Пари на вятъра....
2
2
 
4
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 1 седмица
Този господин Апостолов беше оправял премиера Борисов в задния двор и ето общината му получава пари от кабинета на Борисов, явно премиерът е доволен от кмета...
1
1
 
5
 
! Отговори
167 метра преди 1 седмица
Не стигат и за волейболно игрище.