49-годишна учителка от Севлиево почина от COVID-19

Жената е преподавателка по англйски език с 20-годишен стаж
29 окт 2020 17:45, Ния Христова
45
49-годишна учителка от Севлиево почина от COVID-19
Снимка: Pixabay
49-годишна преподавателка по английски език в Севлиево е загубила битката с коронавируса. Това е четвърти смъртен случай на учител свързан с COVID-19. Ейлин Бейрактарова е с 20-годишен стаж. Постъпва за лечение в местната болница тази събота без усложнения. Смъртта й е настъпила внезапно, съобщават от Нова ТВ.
 
"Тя винаги беше усмихната. Никога не се сърдеше на никого. Децата също я харесваха. Никога не се е ядосвала, дори и на колега за нещо. Нормално е понякога да си изкара човек нещо, но тя – не", каза директорът на СУ "Васил Левски" в Севлиево Тома Томев.
Още по темата
 
Още 5 учители от най-голямото училище в Габровска област са дали положителни проби за коронавирус. Учениците от 5 до 7 клас учат дистанционно.
 
"Жената имаше доказан коронавирус с всички съпътстващи усложнения, които вървят при това заболяване. Имаше наднормено тегло, диабет, хипертония, придружаващи заболявания, които усложниха клиничната картина. До последно тя беше в добра кондиция. Нямаше признаци за влошаване на заболяването. Движеше се в приемливи граници – контактна, адекватна. Без респираторен проблем, за съжалени смъртта настъпи внезапно", обясни д-р Пламен Цеков – управител на МБАЛ Севлиево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари