Тотомилионерът Пеовски издъхна, отровата била фатална

Мъжът погълна селскостопанска отрова Б58
3 ное 2020 09:46,
43
Тотомилионерът Пеовски издъхна, отровата била фатална
Снимка: Youtube

Тотомилионерът Румен Пеовски, който преди два дни опита да се самоубие със селскостопанска отрова Б58, е издъхнал в реанимацията на МБАЛ-Благоевград късно снощи.

59-годишният мъж бе настанен в лечебното заведение в неделя в критично състояние. Пораженията, които отровата е нанесла на вътрешните му органи, са били фатални, категорични са лекарите. Въпреки услилията им, Пеовски е изгубил борбата за живот, съобщава dir.bg.

Още по темата
Към момента не е ясно защо тотомилионерът е посегнал към отровата. През последните месеци Румен Пеовски е живеел сам, след като майка му е починала. Съпругата и децата му от години пък живеят в чужбина.

През април 2017 г. безработният мъж спечели джакпота от близо 1,7 млн. лева в играта "6 от 42" на спортния тотализатор с фиш на стойност 1.20 лева.


Голямата печалба обаче му донесе само неприятности. Няколко месеца, след като удари джакпота, Румен Пеовски бе настанен в психиатрия за 3 месеца по искане на Районната прокуратура заради нападение над съседи с косачка и ловна пушка.

Те разказват, че мъжът злоупотребявал с алкохола и ставал агресивен, а за капак негов приятел го даде на съд за половината от печалбата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Едно нещо е сигурно - или се е самоубил, или не е!
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикзнам за какво говориш, "готовите" пари създават огромни проблеми. И аз в момента съм в период на възстановяване от подобни простотии..
37
1
 
8
 
! Отговори
Роза преди 3 години
За да можеш да разбереш защо даден човек е извършил дадена постъпка,трябва да си живял неговия живот,да имаш неговите наследствени гени,да си получил неговото възпитание и образование.С други думи-да влезеш в неговата кожа.Това обаче е невъзможно,затова ще продължаваме да се учудваме защо еди-кой си е направил еди какво си.Ами защото той си е той,а пък ние сме си ние!
36
3
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
СИПАНА ОТРОВАТА В ДЖИН Е НЕРАЗЛИЧИМА И НА ЦВЯТ И НА ВКУС--------аз затва джин не пия... да ва видя как ще ме уморите...
35
3
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
От личен опит ви казвам. Когато направих много бързо голямо количество пари, повече от на този човечец и аз за 1 година изгубих пълен контрол над себе си: изпокарах се в всички приятели, бях страшно надут и арогантен, държах се все едно съм владетеля на света, с такова самочувствие. Същевременно от алкохола и дрогата изпаднах в жестока депресия и на мен са ми минавали суицидни мисли и то неведнъж. Така че да, парите не са за всеки. Аз сега преодолях това поведение, но ми трябваше време.
34
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали сега спортният тотализатор ще изплати останалата част от печалбата на неговите наследници? По принцип такива награди се дават на траншове в продължение на години.
33
9
 
16
 
! Отговори
Вили преди 3 години
Ще го пишат коронавирус.
32
2
 
8
 
! Отговори
БИ58 преди 3 години
Би 58 е най-лошо миришещият прапарат за въшки. Няма как да не го усетиш! Превъртял , или са го самоубили!
31
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ДИВАШКИТЕ СТРАНИ ТОВА СЕ СЛУЧВА. ЗАТОВА ИНВЕСТИТОРИТЕ ПОДМИНАВАТ ПРОСЕШКА ПРЕСТЪПНА БГ
30
2
 
7
 
! Отговори
К19 преди 3 години
Изследван ли е за ковид? :)))
29
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До юберашунгмахенНа Божков от лотарията не умираха.
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Районната прокуратура не настанява в психиатрия заради хулигански прояви..
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До юберашунгмахенИГРАЙ ДЪРЖАВНА ЛОТАРИЯ ЗА ДА УМРЕШ.
26
2
 
7
 
! Отговори
До юберашунгмахен преди 3 години
Това да не ти е Божков. Тотото се е тото. Тук поне ти дават парите. Познавам такъв спечелил.
25
1
 
4
 
! Отговори
Инсп. Дюдю преди 3 години
Дали не е дал на някой познат бая пари на заем? Те пияниците са лесни за тровене.
24
1
 
7
 
! Отговори
Илия преди 3 години
В Република България всичко опира до психиатриите, алчни лекари прибират всичко,Ковид-19 направи много български лекари и фармацевти-МИЛИОНЕРИ!
23
15
 
13
 
! Отговори
юберашунгмахен преди 3 години
Като деца сте наивни, станал е рекламно лице на тотото ,дали са му там 5000 лв и чао, ама всички са си мислили че тоя е въшлив , има договор с неустойка в който се казва че е длъжен да пази тайна, другите са го налазили но най вече мутрите , разбирайте ченгетата, и са започнали да го рекетират, никакви прчалби няма от тототто не го ли разбрахте че няма добър чичко който раздава чували с пари, всичко което тотото печели най много раздава няколко 4ки 5ци за 10 хил лв и толкова, ей Богу
22
4
 
5
 
! Отговори
Къньо Раданев преди 3 години
До АнонименНе става, нали трябва да се види по телевизията, че някой печели, това е идеята. Доколкото знам, ако откажеш да се снимаш, не ти изплащат парите. Може и да е само слух, не съм сигурен. От години обаче се говори, че тотомилионерите са прокълнати - измират един след друг при странни обстоятелства. Аз по-скоро наистина споделям мнението, че не издържат на стреса от роднини и "приятели" - всеки почва да те търси за пари, става тотален фалш и в един момент не издържаш.
21
0
 
3
 
! Отговори
До Totenkopf преди 3 години
Пак ли философстваш ***
20
1
 
29
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СИПАНА ОТРОВАТА В ДЖИН Е НЕРАЗЛИЧИМА И НА ЦВЯТ И НА ВКУСДЕЦА УМОРЯВАТ РОДИТЕЛИ СИ ЗА ПОЛОВИН АПАРТАМЕНТТУК СТАВА ДУМА ЗА МИЛИОНИ