Коледният пазар в Стара Загора ще е от 1 декември до 7 януари

Ще има играчки, подаръци, скара, вино, захарни изделия
9 ное 2020 22:35, Анисия Иванова
7
Коледният пазар в Стара Загора ще е от 1 декември до 7 януари
Снимка: БГНЕС

Коледният базар в Стара Загора отваря врати на 1 декември и ще продължи до 7 януари, включително, съобщиха от пресцентъра на общината.

Заявления за участие ще се приемат от 8.30 ч. на 16 ноември до 17.30 ч. на 20 ноември, включително, в административните бюра.

На територията на коледните и новогодишни базари е разрешена продажбата само на детски играчки, дребни подаръчни комплекти, коледни аксесоари и украса, скара, вино и пакетирани захарни изделия.

Забранена е търговията с цигари и алкохолни напитки с действително алкохолно съдържание по обем над 18 % vol., пиротехнически изделия и взривни вещества, които създават опасност за живота и здравето на гражданите, както и конфекция, трикотаж, бельо, промишлени стоки.

Заповедта на кмета и необходимите документи за разрешение, както и определените места за продажба на коледни дръвчета в Стара Загора са публикувани в раздел "Обявления" на официалната страница на Община Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата мара втасала той базари ще прави. Толкова много проблеми има този град и сега тази пандемия, където хората умират като мухи. Аз също съм съгласна Живко Тодоров, целият му екип, заедно с общинските съветници и председателя на Общинския съвет да станат доброволци в болницата до края на пандемията.Чака ни голям глад и бедност. И тези откраднали милиони от проекти, които взема Живко и компания, а нищо не направиха едно за *** друго за глава.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв пазар с претъпкани болници, лутане на линейки и толкова умиращи хора, Коледа няма да има тая година е
3
1
 
10
 
! Отговори
старозагорец преди 3 години
Кметът се скъса да прави панаири,фестивали,ралита,ретропаради,базари и успя да изкачи града в челните места на заразата с коронавируса! Онзи ден почина мой познат,на средна възраст,без съпътстващи заболявания. Предлагам в новооткритите ковидотделения да постъпят като доброволци Живко Тодоров и екипът му!
2
3
 
7
 
! Отговори
Има тъпи народи преди 3 години
Но нашият ги бие всичките. Народ от само убийци.
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не би коронавируса да излиза във ваканция, че ще правят Коледен базар?