Съюзът на лекарските асистенти и фелдшерите снема доверието си от правителството

Причината - хаотичните мерки срещу коронавируса
16 ное 2020 19:04, Петя Славова
66

Съюзът на лекарските асистенти и фелдшерите снема доверието си от правителството и от здравния министър заради ковид мерките, които според тях са хаотични. На този фон остава недостигът на лекарства по места в страната, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата


От съюза подчертават, че са в готовност да призоват структурите си в страната за национален протест, тъй като от 3 месеца чакат отговор на писмото си до министър Костадин Ангелов с молба за среща.

"Смятаме, че всички методи и средства за нормален диалог с управляващото мнозинство от ГЕРБ и министъра на здравеопазването по отношение статута на професията ни, са изчерпани“, посочват лекарските асистенти и фелдшерите и подчертават, че оставката на кабинета е единственият полезен акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
ЕЛ ТЕХНИК преди 3 години
ИМА НЯКОЙ ПРОФЕСИИ ПРИ КОИТО АКО НИЩО НЕ ПРАВЯТ ТО Е ЗАЩОТО СА СИ СВЪРШИЛИ КАЧЕСТВЕНО РАБОТАТА -- ТАКИВА СА ЛЕКАРИТЕ , ФЕЛДШЕРИТЕ , МЕД СЕСТРИТЕ И ЕЛ. ТЕХНИЦИТЕ - НАПРИМЕР ................. И ТОВА НЕ Е ЗАЩОТО РАБОТАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН КАКТО КАЗВА ТИКВАТА КОЯТО НАИСТИНА НИКОГА НИЩО НЕ ПРАВИ ЗАЩОТО Е КРАДЕЦ И Е ОТКРАДНАЛА ВСИЧКИ ПАРИ ВЕЧЕ !
47
1
 
1
 
! Отговори
ТЕ И БОЕЦ СА преди 3 години
ГРАКНАЛИ СРУЩУ ПРЕЗИДЕНТА НО ИМАТ БЪДЕЩЕ САМО КАТО БИТИ БОЙЦИ ! НИЕ СМЕ ЗАПОЗНАТИ С ТЯХНАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ БОЙКОВАТА ШАЙКА !
46
0
 
2
 
! Отговори
?!? преди 3 години
Тия пък какви са?Фелдшери, ако да останали тук-таме, са вече на пенсионна възраст, а пък тия асистенти ги чувам за сефте.
45
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези фелдшери не искат да работят за това реагират така. Те работят в училищата. Не искат да има ученици сега на училище. Страх ги тресе да не се заразят.Повечето са след пенсия на работа. Други от тях ги тресе яд, че не ги броят на "първа линия".Общо взето до пари опира работата с това реване.Само за пари реват най-големите лентяи в България.Ако видите в едно училище или в детска градина какво НИЩО прави един фелдшер - ще се поискате Земята да спре и да слезете веднага.
44
3
 
7
 
! Отговори
АНАТЕМА НА ТАКОВА преди 3 години
,, ПРАВИТЕЛСТВО"
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквайте скоро: "Съюзът на лекарските асистенти и фелдшерите снема доверието си СЗО заради ковид мерките, които според тях са хаотични."В цял свят хората се чудят как да помогнат-само в България се чудят едни нищоправещи как да пречат.Но тези си имат суфльори.Някакви си фелдшери, които са червени и партийти.... където са няма и една каруца хора-седнали да пречат като подкокоросват други по-наивни и от тях.Кой изобщо ги брои тези за фактор, като са персонал от училищата или от здр.служби на село
42
8
 
6
 
! Отговори
ЗАЩО БЕ ? преди 3 години
СНЕМАТЕ ДОВЕРИЕТО ОТ НАШИЯ СПАСИТЕЛ И КРАДЕЦ С МЕНТЕ ГЕНЕРАЛСКИТЕ ПАГОНИ -- НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ
41
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какви са тези? Да си носят доверието вкъщи? Аман от нещастници. Не можели с ГЕРБ да говорят? А за какво ГЕРБ диван чапраз да им прави? Нинова и президенту ще ги приемат.
40
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фелдшерът (на немски: Feldscher) е специалист с полувисше (по-рано) или висше професионално (днес) медицинско образование. За големи клечки се взеха.Те са полувишисти с приравнени дипломи по-късно.Нямат дипломи за висше образование. Приравниха им служебно дипломите през 2007 някъде когато закриха полувисшите институти.МаяМа отново е намерира заблудени овце и ги кара на паша срещу правителството.Нещо гнило има в цялата работа с доверието.То и към президента доверието е свалено, но чакаме избори
39
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаТия с гръмкото име са един файтон хора. Имат една страница във фейсбук с 5-6 поста. Нито данни има колко души членуват, нито данни за управителния съвет. Поредната мистична организация, създадена през юли, създадена с идеята да поразмъти водата. Иначе си има друга една организация, с около 20000 регистрирани члена, наскоро ги коментираха, имаха среща със здравния министър. Та, били си свалили доверието. Е, и?
38
2
 
11
 
! Отговори
"ЦЕЛИЯТ НАРОД&q преди 3 години
ТОВА СОЦИОЛОГИЧНО ПРОУЧВАНЕ , ПАК ЛИ "КЪНЧО, АНДРЕЙ ПЕЛТЕКОВ И КОМПАНИЯ"... СА ГО ПРАВИЛИ...ХА,ХА,ХААААА...КЪДЕ СА ГО ПРАВИЛИ ...У СТОЛИПИНОВО ИЛИ У ФИЛИПОПУЛИС И ФАКУЛТЕТО ....??!!!
37
5
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До венци"Целият Народ":):):):)
36
5
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До венциЯ пак:):):)
35
13
 
13
 
! Отговори
венци преди 3 години
То целият народ сне доверието си от мутренското правителство.Само че Тиквата продължава да се прави на луд.Както върви сам ще си изяде Тиквата.
34
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми то хората отдавна снимат доверие на Коцко здравето, ама той си е ботокс-сypaталия и не му дреме.
33
6
 
9
 
! Отговори
Е сега вече преди 3 години
Борисов я втаса. Сигурно няма да се покаже пред камера, докато не му качат доверието си обратно.
32
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гледна точка 33Днес прекалихте с опорката 'те горят маски'. ЦЯЛ ДЕН ГО ПОВТАРЯТЕ.Защо други хора ще ви предлагат какви мерки да се въведат, нали има управляващи, има експерти, нека те да предлагат... или не можете да вземате решения и чакате друг да свърши вашата работа
31
4
 
12
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
УТРЕ ШЕ СЛУШАМЕ МЪДРИТЕ ПРИКАЗКИ ОТ БАДЖАНАЦИТЕ НА ДЕСА!НА ДВАМАТА ПАРТИЙНИ ВОЖДОВЕ ...СЪПРУГА И МЕТРЕСА...ХА,ХА,ХАААААААААА...НЕ СЕ ОЧУДВАЙТЕ ---ПРИ КОМУНИСТИТЕ , ЖЕНИТЕ СА ОБЩИ....ХА,ХА,
30
6
 
13
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Утре сутрин по БТВ компетентно мнение по въпроса ше даде Първият мъж на Втората жена на Фигуранта:):):):)Жорката Свиленски:):):)Как не го е срам да застава пред камерата не знам:):):):)Ясно е,че направи бартер съпруга за висок партиен пост,но си е жалка работа цялата:):):)
29
7
 
10
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До 31. А в другите държави като има мерки защо заразените са по 40 000 и умрелите по 4 000? Нещо яко си скаран с реалността. Или просто си от дежурните хейтъри?