Мъжът от Враца запалил колата си заради паяк

Той реагирал много остро, когато закопчали автомобила
18 ное 2020 12:16,
58
Мъжът от Враца запалил колата си заради паяк
Снимка: Кадър Нова тв

Мъжът, който вчера запали колата си пред Общината в центъра на Враца, побеснял, защото вдигнали колата му с "паяк".

Ядосаният мъж преди това нахлул с автомобила в пешеходната зона в час, в който там се движат много хора. Подготвил се предварително, носил туба с бензин, полял колата и я е запалил. Пострадал е един от полицаите, които отишли да гасят.

Още по темата

Една от версиите за действията на побеснелия мъж е отмъщение заради това, че колата му е била вдигната от репатриращ камион, по-известен като "паяк".

"Това е една изключително неразумна и глупава постъпка. Автомобили се вдигат всеки ден и дори ти да си в правото си това не е начинът. Според мен този човек трябва да бъде наказан тежко, за да разберат другите, че така не може да се прави", заяви пред Нова телевизия кметът на града Калин Каменов.

Шофьорът и кранистът, които са вдигнали колата на мъжа също коментираха случая.

"Той беше паркирал на спирката. Закачихме автомобила и той пристигна. Обяснихме му, че можем да отключим колата на място и на половин цена. Той бе изключително груб и реагира остро", казват те.

"Дори да предположим, че автомобилът му е вдигнат неправомерно, което не е така – не се прави така. Един нормален човек не постъпва по този начин. Всеки е недоволен, когато му сложат скоба или вдигнат автомобила. Какво ще стане ако всеки прави така? Тази постъпка не трябва да бъде толерирана, защото създава тенденция", добави кметът Каменов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само човек с пълнеж в междуушното пространство може да види и осъзнае собствената си грешка.Останалите първосигнално първо си търсят виновен и после не могат да си удържат поведението. Като животни са. Те са си и за глоби, и за паяк, и за всичко подобно. И няма от какво да сеоплакват, когато са претърпели негативи заради собственото си поведение. Този е някакъв див пустиняк и сел яндур.
27
11
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Типична изцепка за тоя клошарски край. Само пияници, които се гордеят колко са декларирали.
26
6
 
10
 
! Отговори
до Чиновник преди 3 години
То да беше само сега. След това при всяко едно провинение или ако му потрябва съдебно свидетелство ще го гледат на криво. Ама то ходи да му обясниш. И аз забравих да изпратя смс за зелената зона, но после съвсем кулутрно си платих 30 лв за да махнат скобата. Сам съм си виновен.
25
11
 
12
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
До до 27 от славянинПростолюдието така и не можете да разберете, че в тази държава има правила и закони, които ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ. Свикнахте да я карате през просото и си мислехте, че това ще продължава вечно. Да, ама не! Свърши времето, когато заобикаляхте правилата, а държавата си затваряше очите. Абе, ще се научите на ред, но явно сте избрали да стане по трудния начин.
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помислих че имало паяк в колата му...
23
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** добре е направил Ама ако се беше запалил и сам грешка нямаше да има.
22
9
 
11
 
! Отговори
до 27 от славянин преди 3 години
Най-големите *** сте точно чиновниците, които си мислите че сте ''земни божества'' и можете да правите каквото си искате с хората и единствено редовен як бой ще ви отрезви от халюцинациите ви!
21
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мършичките на държавна хранилка, са царе на това да вменяват вина. Тоя пелтек с гушата и краниста, да се радват че човека си е запалил колата, а не са увиснали на стрелата на крана.
20
11
 
19
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Ceляндypите винаги изпадат в неадекватно състояние, когато разберат, че не могат да правят, каквото си искат. И сблъсъците им със закона често завършват много трагично за тях. Сега този тoлyп ще има да го разкарват като пръскачка из лозе по следствия и съдилища и изобщо няма да се отърве леко. Ще го е***т с 200 и вече няма да е толкова наперен и отворен.
19
12
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПО СКЪПИ ВИНЕТКИПО СКЪПИ ДАНЪЦИПО СКЪПИ ЗАСТРАХОВКИПО СКЪПИ СИНИ ЗЕЛЕНИ И БЕМБЕНИ ЗОНИ---------------ВЪВ МОМЕНТА СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ИЗКАРАТ НЕГО ПРЕСТЪПНИКА, ЧЕ КАТО Е ЗАКАРАЛ КОЛАТА СИ ПРЕД ОБЩИНАТА ТЯ Е БИЛА ЗА ПАЯК!!!-----------------ТОВА Е АКТ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО И ТОВА СЕ ВИЖДА ОТ 100 КИЛОМЕТРА
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жена му е послушна предполагам.
17
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно така се прави, даже е трябвало да влезе с нея в Общината и там да я запали. Както преди време един бакшиш паркира тикото в някоя Община, не помня коя. Всеки ден нови данъци и рекет. Последния рекет PCR тестове от 20 лева ги продават на 120.
16
2
 
10
 
! Отговори
Тц, тц, тц преди 3 години
Язък за майбаха...
15
0
 
18
 
! Отговори
Веселяк преди 3 години
Тонката, говорим за Северозападна България... Макар, че съм шоп от Софийско, в онзи край и сръбските псувни бледният...ПС Баце далеч не ми е идол!
14
6
 
10
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
"За цветущия език по време на това ядосване дори не мога да си го представя. "Явно ти си единственият, който не е чувал записите на вашия тиквен идол Боце
13
12
 
19
 
! Отговори
На прощаване преди 3 години
Не случи властта на народ. Три месеца не забелязваха мирните протести и ги омаловажаваха, защото протестиращите били малко. Сега във Враца човекът е протестирал, но не е посегнал на чужда собственост. Просто е показал на изедника кмет, че чашата на търпението е преляла. Направил го е по начин, който да не остане незабелязан.
12
10
 
14
 
! Отговори
Веселяк преди 3 години
Демонстрация на мачовщина, нищо повече. За цветущия език по време на това ядосване дори не мога да си го представя. Като е толкова несъгласен с нормалните неща по цял свят (да не паркираш на спирка), що не се самозапали той самия?
11
9
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Нормално е в Тиквостан нервите на хората да не издържат от добрия живот
10
0
 
10
 
! Отговори
Пожарникар с макУч преди 3 години
Лелеллез това значи, че София трябва да гори постоянно. Тука сигурни на пас се вдигат по 20 ако не и повече автомобили.
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гаранция, че този тип има повече от една туба с бензин.