Тежка катастрофа край с. Български извор, има жертва и ранени

Инцидентът на пътя София - Варна е станал около 21 часа снощи
Обновена: 19 ное 2020 07:13 | 19 ное 2020 06:40, Ния Христова
5
Тежка катастрофа край с. Български извор, има жертва и ранени
Снимка: Pixabay
Тежка катастрофа стана на пътя София - Варна снощи, като има един загинал и петима ранени. Инцидентът е станал край село Български извор около 21 часа.
 
Два леки автомобила са се сблъскали на мокър участък и при намалена видимост. Единият от водачите е загинал, като в неговата кола са се возили още четирима негови спътници, които са ранени. Единият от тях е в тежко състояние. 
 
Шофьорът на другия автомобил също е ранен. Той е пътувал сам.
 
Заради инцидента пътя София - Варна беше изцяло е затворен за процесуално-следствени действия. Използван е обходен маршрут през селата Торос и Дерманци. 
 
Тази сутрин движението вече е възстановено, съобщиха от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Ами така ще е, когато на път, по който безопасната скорост е примерно 160 км/час, са сложили ограничения 30 км/ч, 40, 50 или 60 км/час, вместо поне да оставят стандартното 90 км/час или да го направят скоростен път.
1
16
 
7
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Колко народ се изтрепа на Български извор, но Бочко не спира да се хвали с маркировките и пътищата си.. Същият Бойко, който се мисли за недосегаем и кара с 250 км/час постоянна скорост заедно с ескорта си от НСО. За него законите не важат. Дано приключиш както невинните жертви на пътя някой ден, мазно дебело туловище!