В очакване на туристи: В Пампорово пуснаха оръдията за сняг

Новите сезонни лифт карти вече са в продажба
Обновена: 20 ное 2020 22:28 | 20 ное 2020 22:10, Анисия Иванова
14
В очакване на туристи: В Пампорово пуснаха оръдията за сняг
Снимка: БГНЕС

Част от оръдията за изкуствено заснежаване в Пампорово заработиха, според информация от "Пампорово" АД. По някои от пистите в курорта могат да се видят бели снежни зони, след тестване на оръдията при падането на температурите под нулата през последните дни. Снеговалежът образува по-рано през седмицата около 1-2 см нетрайна снежна покривка, главно в района на вр. Снежанка.

Новите сезонни лифт карти за Пампорово вече са пуснати за продажба, информират от "Пампорово" АД. Преференциални цени с намаление през тази зима се предвиждат не само за деца, а и за възрастовите групи младежи от 12 до 17 г. и пенсионери над 65 г. Сезонните карти на промоционални цени могат да се купят до 7 декември.

Лифт карта 2 в 1 за целия сезон за възрастни струва 1025 лв., като важи за ски зоните Пампорово и Мечи чал. Сезонна карта за младежи от 12 до 17 г. и за пенсионери над 65 г. е 790 лв., а за деца от 7 до 11 г. коства 555 лв. Въвежда се и сезонна лифт карта само за делничните дни, която е 700 лв. за възрастни, 540 лв. за младежи и пенсионери, а за деца- 380 лв.

Преференциалните цени за младежи и пенсионери се осигуряват от "Пампорово" АД за първа година като част от политиката на дружеството, насочена към туристите, пристигащи за семейна почивка.

Продажбата на лифт карти и ски услуги през този ски сезон е изцяло съобразена с противоепидемичните изисквания. Туристите могат да купят картите си онлайн чрез нова интернет платформа и уеб магазин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На община Чепеларе лев няма да им оставя вече!Ще се молят и те за туристи като ония мутри на морето!На Алпите е по-евтино!
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде останете си с очакване. Лятото с манипулирана стткмистика докарахте малко чужди туристи. Сега обаче няма да мине номера, защото в Европа масово се предупреждава да не се ходи на почивка. А родните или ги е страх, или просто кътат бели пари за черните дни които идват. Може само десетина студента и ду-петати д дойдат да похарчат някоя крадена стотинка. Аз мисля че даже ще сте и на загуба с тези оръдия, защото те се рентират когато пистата е пълна. Приятно чакане!
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"1-2 см нетрайна снежна покривка" и почнаха да точат зъби. Кво му плащаш? Евтинийка. Бе, то в Алпите да си заведеш семейството е по-евтино. Не се шегувам.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснаха оръдията за съдиите и прокурорите, депутатите и други мафиоти които ша взимат тлъcтитe милионерси бонуси. Пускат оръдията за Каракачанкатa нали в сред пандемия нашите пари харчи за измислени самолети. Tиквoн не се е информирал още че в Европата има нек'ва си пандемия и ограничения за пътуване туристи от чужбина нема много да идват
6
1
 
13
 
! Отговори
х преди 3 години
С оръдията ще си останат. Народът пести заради задаващия се глад и криза, а тези им се привиждат харчещи туристи.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сезонна карта=пари за нищо,ако има локдаун.Ще връщат ли парите тогава ?
4
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 3 години
Това оръдие за сняг работи при минусови температури или в най лошия случай 0-градуса.Иначе става на най обикновенна лейка за поливане.Има ли такива условия?
3
2
 
15
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Говежди надежди.
2
2
 
10
 
! Отговори
Всичко ок обаче преди 3 години
Лятото ни излъгаха че нема вирос а сега всяка вечер го гледаме по новините
1
1
 
23
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
еми да се заредят с търпение!от чужбина няма кой да дойде а у нас парите привършват