3327 са новите случаи на коронавирус у нас, 151 са починали

Хоспитализирани са 6 647 души в страната
Обновена: 28 ное 2020 09:35 | 28 ное 2020 06:55, Петя Славова
149
3327 са новите случаи на коронавирус у нас, 151 са починали
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

3327 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие при направени 9179 PCR теста. Това показват данните на Единния информационен портал.

Така до този момент потвърдените случаи с COVID-19 достигна 139 955, като активните в момента са 89 535. От тях в болнични заведения се намират 6 647 души, а 436 са в интензивно отделение.

Още по темата

Излекуваните за последното денонощие са 1865 и с това общият брой на преболедувалите стига 46 740. Висок остава броя на починалите. За последните 24 часа това са 151 души, като общо жертвите на коронавируса в страната е 3 680.

Ето и новите случаи по области: Най-много са в София-град - 754. Следва Пловдив - 322, Стара Загора - 248, Варна - 266, Бургас - 175, Русе и Благоевград - по 126.

В Сливен заболелите са 121, Ямбол - 111, Хасково - 94, Велико Търново  и Габрово - по 93,  Плевен - 86, София-област - 84, Враца - 82,  Пазарджик - 75, Перник - 66, Кюстендил - 62, Шумен - 58, Ловеч - 53, Добрич - 49, Видин - 39, Силистра - 36, Монтана - 30, Смолян и Разград - по 26, Търговище - 17, Кърджали - 9.

От 23.30 часа на 27-и ноември в страната влязоха в сила новите по-строги противоепидемични мерки, които ще са в сила до 21-и декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докторите ни не струват ....докторите !
131
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Саботьорите на мерките,съзнателно проморирани от твмедии си свършиха работата.Контрираха всички мерки веднага щом ги обявавят.С цел да разбутат кошера младите да не се пазят,че и възрастните.Да се внуши недоверие, основно на политическа основа,да трупат точки като десидентиПлощадниците групово омаскаряваха всичко,в полза реабилитация на спонсорите си ,а най лесно е срещу здравето на хората,защото ония си живуркат навън ,а тук стадото много важно,нека се гърчи в тинята на собствената си глупост
130
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошая студеная Швеция - 281 починали ... ама за седмица.Харашо Болгария - 880..КО СТАА ТУКА ВЕ?
129
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде стига с тези първосигнални вопли, че виновни били тия, дето мислили, че ковид няма! Аз не познавам НИТО ЕДИН, който да твърди,че няма вирус. ОГРОМНАТА ЧАСТ от хората твърдят друго- че ситуацията с този ковид е преекспонирана, реагира се неадекватно и дори странно, и явно има някакви съвсем различни от здравните цели.Рано или късно ще излезе поне нещичко от истината покрай този вирус, и тогава ще стане ясно защо хората-интуитивно-са имали съпротива да приемат нещата, каквито им се представят
128
8
 
11
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Тази сутрин почина още един лекар от вируса в Пазарджик. За всички невярващи да си го ...................
127
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Do Ioran Ivanоv и *** - много фантастични романчета четете, това младото поколение, като прибавим и дрогата дето ви затъпява, кокво сстава? Големи кудкудяци и кудоши сте, за нищо не ставате, не можете на три патки две шепи зърно да разделите
126
0
 
2
 
! Отговори
до 139 преди 3 години
Забрави да кажеш за антантата между джедаите и Хари Потър против Питър Пан. Надеждата ни е във Фродо и Гандалф, те трябва да прекосят Нарния, за да спасят Снежанка от злата мащеха. Снежанка ще призове Метатеон и той ще ни спаси.
125
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще ги задминем америкаците. До края на месеца - 4000 жертви, до края на годината - 7500 жертви. Това ще направи по 1080 души на милион население. Американци, шведи - гулия и ряпа да ядат, жаби и гущери да ручат. Ние сме! Това отзад глава затрива.Първи и непостижими , светът пак ще затаи дъх ,а ние ще се тупаме по косматите гърди и ще викама:булггар, булггар!
124
9
 
4
 
! Отговори
www преди 3 години
А СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА МАРТ И АПРИЛ ЩЕ НИ СЕРВИРАТ КОВИД 21 - ЩЕ СЛЕДВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ КОЯТО ВАКСИНА ПРОМЕНЯ НАПЪЛНО ДНК -то НА ЧОВЕКА ТЯЛОТО СЕ ПРЕВРЪЩА В ЕДНА АНТЕНА ЗА ПРИЕМАНЕ И ПРЕДАВАНЕ И СЛЕД СТАРТА НА G 5 ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ ПОД КОНТРОЛ А КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ЩЕ СА ЗАТВОРЕНИ В ЗОНИ - ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НАЙ МОДЕРНОТО РОБСТВО ...
123
3
 
2
 
! Отговори
Ioran Ivanov преди 3 години
Експерти да разработят софтуер за разпознаване на камери ,телефони,телевизори,екрани и друга техника с вградени Black and grey death generators and activators.Опасно вредни са всички телефони с над една камера .
122
2
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov преди 3 години
Експерти да разработят софтуер за ързо откриване на заразни и заразяващи .Намно мутантите се виждат ясно вкл по дрехи,ръкавици,маски вкл от външа и вътрешна страна.ИМа програмистикоито за дв адена могат да разработят софтуер за разпознаване ДА ИМСЕ ПЛАТи Веднага ЗА>
121
2
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov Geolog преди 3 години
Ekspers Да направят веднага каталози на убити последните месеци вкл в Ухан Китай.Мултиспектрални камери и екрани подават точно данни за позлвани методи за убииства вкл дигитално холограмни или от проникващи масови убиици вкл Остър проникващ убиец .Пресканиранете с цел убииство получават тежки увреждания .PОлзват се оръжия правещи Block life suport systems.Някой убитивкл в болници или дома могат да са виросоносители вкл след тестове.
120
0
 
1
 
! Отговори
До 133 преди 3 години
Да, запазили сне се през годините, за да стигнем до момента, в който си избираме да ни управляват група бандити. Че и си ги харесваме.Нищо не става от нас като народ.Като единици успяваме, но като нарос сме нищо.Че и имаме самочувствието на най великите.Плюем по французи, англичани....американци...и т.н.
119
4
 
2
 
! Отговори
JJIvanov преди 3 години
PCR terror Риска от заразяване при PCR tests е голям.Заразени помещения вкл от тествани издишащи милиарди нано мутанти и лаборанти създават НЕЧИСТА ЗА ЛАБОРАТОРНИ КОнтtni PCR методи среда.Проникване в гърлото и НОСА УВРЕЖДА ТЕЖКО ЛИчната охрана и позволява Бързо заразяване вкл с много по опасни нано и микро мутанти..
118
3
 
5
 
! Отговори
Къде е инстинкта? преди 3 години
Според историята България се е съхранила като територия и население с прочутия инстинкт са самосъхранение на хората живели и живеещи по тези земи.Обаче в века на Информационните технологии българина е загубил тези способности и от изпростявате или от захитряване не може да се ориентира в случващото се по света.Трябваше да заемем Първо място в Света по изгубили битката с Ковид за да разбере най после българина че по света и у нас има такава зараза.Твърдението "Ковид няма" погуби хиляди животи
117
2
 
2
 
! Отговори
До Мисля си преди 3 години
Всички знаят, мислят и се съмняват, че ковид е изкуствен вирус създаден в лаборатория, но никой не го казва на глас! Медиите и те не смеят да говорят а в други случаи не спират да задават глупави въпроси!
116
3
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Лекарите избиха народа със своята пишман медецина.
115
1
 
7
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Истината е че НОЩ и Борисов трябва да бъдат съдени като престъпници, защото трябваше да закупят тестове и безплатно да се тестват масово хората които са почуствали симптоми.Веднага трябваше да се преустроят болници за лекуване на заболели от вируса и то без да чакат те да се влошат. Не може Тиквата да краде милиарди от пътищата, а да икономисва от тестове!
114
2
 
1
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До ЗнаещДопускаш ли изобщо, че информацията, на която толкова разчиташ може да не е точна? Все пак тя минава през хора? Не е като да си вътрешен човек ... :D Тези хора, за които се питаш "Защо не го карат тежко?" ако се разболеят от каквото и да било, получават най-добрите грижи и най-скъпите лекарства. Не само за корона, за всичко. Просто е несравнимо с обикновенните аз и ти.
113
1
 
2
 
! Отговори
Знаещ преди 3 години
До БауДалеч съм от мисълта, че знам всичко. Но смея да твърдя, че зная същественото, защото мога да работа с информация.