Тир се хлъзна и спря на метър от къща в с. Гложене

Водачът карал с несъобразена скорост, няма пострадали
8 дек 2020 12:53,
9
Тир се хлъзна и спря на метър от къща в с. Гложене
Снимка: kozloduy-bg.info

Тир се хлъзна по снежното шосе и влезе в двора на къща в село Гложене. Тежкият камион спрял само на метър от дома на хората, съобщи собственикът на имота Георги Лалов.

Инцидентът е станал в понеделник вечерта. Според очевидци водачът на тира карал с несъобразена скорост и е изгубил управление над тежката машина на основния път на излизане от с. Гложене за с. Бутан.

Няма пострадали при удара, но са нанесени сериозни материални щети.
   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
4
 
! Отговори
Мутрокрация преди 3 години
Мутрокрация в действие. "Повече от същото" - разбирай повече пачки от по 500 евро в същото нощно шкафче. Много повече пачки и златни кюлчета. Сега му е времето, в мътната вода. Ако не е достатъчно мътна, нарочно ще я рамътим, щото после може и да няма за нас.
7
4
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Пътят е правен по царско време и после е поддържан добре до 1989 година за разлика от поддръжката при демократите след 1989 и особено при мутродемократите от 2009 година до сега.
6
4
 
4
 
! Отговори
И що ще там този тир преди 3 години
Няма ли друго трасе?
5
9
 
7
 
! Отговори
До 2,3 преди 3 години
Защото кумунисти са го правили
4
6
 
5
 
! Отговори
Асфалт паша преди 3 години
Е как така ТИР че се лъзне и ще изфърчи бе ?Неблагодарници Бойко такива убави магистрали построи за 5 милиона лева на километър. Тоя тир е платен от Божков за да саботира европейското развитие на България / Само ГЕРП - работа работа работа и видими резултати
3
8
 
9
 
! Отговори
БАИКО преди 3 години
за6то минава през селото питаи премиера 10 години акали дава и пари краде за това патя е през селото има и други села така.
2
4
 
8
 
! Отговори
49264 преди 3 години
Защо пътят минава през селото?
1
3
 
8
 
! Отговори
Език мой враг мой преди 3 години
Все ми се струва, че глаголът хлъзна е по - подходящ за използване в други случаи. Пример за това е ако се съчетае с бузки и между, но тир да се хлъзне...