Откраднатият тир в Бургас бил отключен

Извършителят е задържан за 72 часа
11 дек 2020 09:28, Ния Христова
17
Откраднатият тир в Бургас бил отключен
Снимка: БГНЕС
За 72 часа е задържано момчето, което вчера се обърна с краден тежкотоварен камион на ключово кръстовище в Бургас. 
 
"18-годишният Янко Йорданов не е притежавал валидно свидетелство  на управление на МПС", каза пред Нова ТВ наблюдаващият прокурор по делото Зорница Щърбева от Районна прокуратура – Бургас.
Още по темата
Тя обясни, че след направената проверка от полицията е установено, че младежът не е употребил алкохол или наркотици. При задържането си той е отказал да обясни деянието си.
 
От разследването е станало още ясно, че камионът е бил отключен, а ключът е бил в жабката на превозното средство.
 
Собственикът на откраднатият камион и шофьорът на тира бегло са познавали крадеца. Младежът има и предишни присъди за кражби. Сега го грози лишаване от свобода от 1 до 10 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 16Отговорът е от ясен та по ясен, но не е ясен за глупавия и този който вярва във феята. Когато няма държава и когато някой сам решава да остане на потъващия кораб може само на себе си да се сърди.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13Аз ли съм сглупил, че ходя като нормален човек по улуцата и куче ме нахапва. След това за моя сметка инжекции и в корема и други разходи, нез да броим, че съм изваден от нормалния си живот. Аз ли съм виновен, та трябва с мойте данъци да плащам поправката на пораженията? Аз трябва да търпя лудия във входа да ме тормнози и да се моля да не нарани мен или дете ми. Аз ли трябва да им плащам издръжката на индивиди, дето мислят, че могат да правят каквото си искат. И имат само права.
14
0
 
2
 
! Отговори
Грую преди 3 години
До Г.Т.Даа, и на мен на такова ми прилича. Коя е фирмата, че на едни редовно "им крадат" камиони, особено ако са с медни листа вътре...
13
2
 
1
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
Стоката и Т.И.Р.-а ако са застраховани ми мяза на застрахователна измама! ... Ама полюцайте знаят повече!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние да им плащаме диивотията...... Който е сглупил винаги плаща, така е по света и в Природата.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отиде обезщетението за кражбата и последвалото унищожаване на камиона. Щом не е бил заключен, това не е кражба. Иначе виждаме колко пъти системната му е давала шанс да се "поправи". *** ***, дето ме облъчват от сутрин до вечер за правата на криминално проявените, лудите, онази част от един етнос и бездомните кучета, ще продължават да ръсят мозък. И ние да им плащаме диивотията.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи като е отключим да го откраднем. Бати логиката шумкарска..........А каква ти е логиката да е отключен за да не го крадем?!И ръчната да не се дърпа ако сме спрели на равното!?!Вършал е член с дебилил семе в България от 76 години насам!
9
1
 
0
 
! Отговори
ИМА КНИЖКА НА 18 преди 3 години
Не е ***, нито беден и сирак. Мечтае да е тираджия, другите мечтаят да са собственици или управители на кръчма. СТИГА С ТОЗИ ФАШИЗЪМ
8
1
 
7
 
! Отговори
1212 преди 3 години
Значи като е отключим да го откраднем. Бати логиката шумкарска. За нищо не става народа ни тва си е истината.
7
2
 
11
 
! Отговори
Замитане на вината преди 3 години
A за охраната нито дума...Коя е охранителната фирма, проспала събитието? Нали именно тя трябва да изплати щетите! Ама май собственикът на камиона ще пие една вода, защото...нали се сещате.
6
4
 
12
 
! Отговори
Булгас преди 3 години
Държавата отново получава оценка Слаб защото това момче е възпитавано и отглеждано в "домашна" среда в жилище със всички удобства построено за деца като него. "Държавните" му възпитатели или настойници ,както и да ги наречем не са свършили НИЩО!Видно от богатата му криминална биография развитието му е доста бурно.Слава богу,че няма фатални последици от последното му престъпление.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да съсипеш влекач за 200 000 не е шега работа.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
GTA Бургас
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А изнасиленото момиче е било с къса пола?!Стига се опитвахте да вадите от 9 дола вода, за да оправдаете постъпка!Кражбата си е кражба
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Особености на санскритския етнос.
1
3
 
17
 
! Отговори
м дааа преди 3 години
Още от началото беше съмнително , как е успял да влезе и да го запали- новите тирове не са на дядо ти жигулата , дето дръпваш кабелите и палиш като по филмите