Второ заведение на плажната алея във Варна изгоря до основи

Постройката и оборудването в нея са унищожени
15 дек 2020 17:25, Ния Христова
36
 
Второ заведение изгоря на плажната алея във Варна изгоря за по-малко от две седмици. Пожарът е избухнал снощи, а на мястото са пристигнали няколко екипа огнеборци. Постройката и оборудването в нея са напълно унищожени, предаде Bulgaria ON AIR
 
Причините за пожара все още се изясняват. Днес служители на заведението са били разпитвани от полицията. Преди десетина дни още едно заведение край морето изгоря. Една от основните версии за пожарите е умишлен палеж.
 
Комисар Тихомир Тотев, който е началник на РДПБЗН - Варна обясни, че заведението е зазимено и няма пострадали граждани.
 
"Самата конструкция на заведението, както и материалите, с които е направено преграждането на достъпа на граждани, са ПДЧ плоскости и други подобни. Работи се по линия от колегите от МВР, за нас причината е неустановена", каза той.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Speedmaster преди 3 години
Те двата града нямат база за сравнение колега. То е ясно, че да тичат срещу Варна никога няма да ги стигнат.. Това си е самата истина
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха прав си даже не е Бургас, а е *****рас... Не знам защо не го прекръстят. И без това, ако във Враца са прошляците на западна България, то за източна представители за *** и прошляци са Бургас доказано!!! Само там може да видиш батки с анцузи, *** на *** и със самочувствие до небето без покритие. В този град са доказано най-големите комплексари!
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо бе ***?! Палете заведения Б*рг*с. Всички заведения изгорете, едно да не остане!!!!!! Но хубавата морска столица Варна не я пипайте!!! Варна е най-хубавият град в България!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айдеее..Куба замина :)
21
1
 
4
 
! Отговори
akud преди 3 години
много се цензурира когато става въпрос за спорта във варна
20
0
 
0
 
! Отговори
акуд преди 3 години
До акуд ***
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинацията ще отнеме поне година. Демек, летен сезон - нанай. Още изгорели (буквално) бараки ще има по алеята.
18
1
 
11
 
! Отговори
Самозапалване ?! преди 3 години
Добре е да помниш закона `Омерта`,бетонни обувки прилягат на всеки.
17
0
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Преди това имаше още едно, това е трето за тази есен.
16
2
 
13
 
! Отговори
V преди 3 години
Ако има застраховка значи е ,,неизвестен гербрасо извършител,, те кметовете у Варна са се на герб .
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДомофонКва руска мафия бе филмар хахаха, тез временни обекти са дребни кирии на ниво общински съветници , малеее какви платени пишат тука, бас ловя че сте виждали Варна само на снимка ха ха
14
0
 
17
 
! Отговори
Инспектор Дю Дю преди 3 години
Хайде сега! Я да видим логиката. Що се запалиха баш по карантината?! Сещате се нали? Случайно съвпадение ли е? Но това не може да се докаже така или иначе.
13
2
 
19
 
! Отговори
Домофон преди 3 години
Е, сега ще търсим махна на руската мафия ! А защо този коптор е поставен върху пясъка ? Кой им е разрешил това ? Или никой не задава въпроси на руската мафия ??? На каква повърня превърнахте най-чистия град в България !!!
12
4
 
18
 
! Отговори
Е? преди 3 години
Бар дискотека Куба. Преместваем временен обект, не е голяма загуба. А сезона може да е бил кофти в Бургас, но във Варна гърми цяло лято- фул. Маса в ресторант без резервация, нанайси.. Ахахахахаха
11
0
 
34
 
! Отговори
шерлок преди 3 години
Алоу, мевере-то. Ся ше ви изясня. Не че не ви е ясно и на луди се правите.Всички варненци знаят за какво иде реч.Заведенията по алеята са доста вкусни. Но някои вървят по-добре, някои по-зле. Някои са на наши момчета тимаджийчета, други са на "случайни" собственици. В момента, в който дадено заведение се разработи, и не е на наше момче - бият му кибрита до пепел. После го взима наше момче, бързо го ремонтира и го пуска със същия предмет на дейност, на вече разработената локация.
10
1
 
29
 
! Отговори
анон преди 3 години
след умрелия сезон някой селски бекове просто са решили да набият рисет-а на бизнеса , да осребрят каквото има за осребряване чрез застраховката и да чакат по-добри времена...
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
застраховка
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българския бизнесмен никога няма да направи такова нещо , как ще посегне на бизнесът който е съградил с усилен труд и всеотдайност.
7
1
 
26
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
`Сезонът беше кофти`----Ще им мине !На Юг от Бургас - нощувка+закуска+вечеря=35 лева.Паркинг - безплатен !Има да се учат ... да работят ...
6
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е това е най-голямата класика, рано или късно всяко застраховано заведение изгаря и на негово място се появява ново. Мутрите така ремонтират.