Започва ски сезонът в Пампорово

Промоционални цени на картите до 27 декември
19 дек 2020 09:46, Елка Василева
19
Започва ски сезонът в Пампорово
Снимка: архив, БГНЕС

Ски сезонът в Пампорово започва на 19 декември. Седем писти ще бъдат на разположение на скиорите и сноубордистите.

Снежната покривка в курорта е много добра за средата на декември, предаде bTV.

От вчера работи нова онлайн платформа – www.pamporovo.me, чрез която може да се закупи лифт карта, ски пакет, хотелско настаняване и други услуги в Пампорово.

Закупените онлайн лифт карти ще могат да бъдат взимани от ключови места в курорта от специални pick-up устройства чрез сканиране на QR код. Ще се предлагат също пластики за многократна употреба, които ще могат да се презареждат онлайн.

До 27 декември са в сила промоционални цени на картите. Целодневната лифт карта в периода ще струва 52 лв. за възрастен и 31 лв. – за дете, а ски пакет с включена лифт карта и ски оборудване ще бъде на цена от 62 лв. за възрастен и 38 лв. – за дете.

Ски училищата ще са в малки групи заради противоепидемичните мерки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Пампоровоски сезон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Гергана преди 3 години
До АнонименВирусът е навсякъде, естествено. Но където се спазват мерките, е по-добре. А най-вероятно на тези места ще се спазват повече, отколкото в някоя малка къща с малко ресторантче и повече легла в стая.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офера ! Който отиде на ски за 52лв с безплатен бонус - ковид 15 вида без избор и карантина 15 дни. 10% с суперпупер джакпот, безплатен румънски кислород за дишане през тръба.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
kade sa bulgarite na svetovnoto ski spuskane dneska?! :-)))mai tosi sport ne e tolko lesen za parichki kato da si legne bg unak v sobstven soss na ostroven offshoren ring i da simulira svetoven sport bez svetovni medii za svideteli...;)
13
0
 
3
 
! Отговори
Неразбрал преди 3 години
52лв дневна карта за лифт.Ся неразбрах,за тия пари с пейка на въжи ли шъ *** качват на баиро или с хеликоптеро на Бойко?
12
0
 
3
 
! Отговори
az преди 3 години
няма да отида
11
2
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОТЛИЧНА НОВИНА!!!ЗАТВОРИХА УЧИЛИЩАТА И СПРЯХА 1 МИЛИОН УЧАЩИ СЕ ОТ 7 ДО 19 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!!! КОЕТО НАМАЛИ ВИРУСА!!ДАНО ПАМПОРОВО , БОРОВЕЦ И БАНСКО ДА ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА КОВИДЯСАМЕ С ПО 4 ХИЛЯДИ НОВОЗАРАЗЕНИ НА ДЕН :)
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мн гнусно и вулгарно ! как го измислиха хитрягите да прецакат малките къщи за гости и кварталните кръчмета ! значи в хотелите и ресторантите на Цура и Цеко вирус Нема ?
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле до 7, въпросът не е до това дали има бар до хотела или не. Явно или не разбираш какво съм написал, или не ти харесва това, което съм написал. Можеш ли да ми дадеш каква е логиката на това, или вероятно там няма да има струпване на хора, така ли? А що се отнася до планината, човек ако има желание, по всяко време може да я посети и да подиша чист въздух,щ. Независимо къде.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не дойдат ли британците и ирландците забрави за зимен сезон...съседните страни като македония и гърция са под карантина и не можем да разчитаме на тях...остават шепата софийски парвенюта,но тогава загубите ще бъдат огромни.
7
0
 
18
 
! Отговори
Тенгрианин преди 3 години
Отговор на въпроса защо не затворят Банско и Пампорово - защото те се държат от Цеко Минев и Цветелина Бориславова. Какви са те за Тиквата - сетете се сами
6
1
 
3
 
! Отговори
Леле до 3 преди 3 години
Особено ми е трагично да узная, че те тревожи как няма да имаш бар до хотела и това е сериозната причина да не посетиш Родопа или Пирин.... особено...
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички да дадем живота си за Бориславова.....
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече чувам тътенът на оpkитe.Хайде на короната!И да не забравяте да се бутате плътно един до друг като се изкашля някой да има за всички.Напред народе.Златни са тия лифтове и селски склонове пари дават да се пуснете със ските.
3
2
 
28
 
! Отговори
Лека НОЩ преди 3 години
Като сте толкова стриктни с Мерките, защо не затворите кабинковите лифтове в Пампорово и Банско?
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само това, а, че ще отворят всички курорти по време на пандемия. Особено, че ще работят само ресторантите в хотелите във въпросните курорти, но останалите заведения, барове и кафета са затворени. Не виждам логиката на това решение. Или може би депутатите и бизнесмените се използват безплатно услугите на хотелите в Банско, Пампорово и Боровец и по време на празниците тези хотелиери ще работят.
1
1
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
То пък един сезон ще е ...