Борисов: Ще се окаже, че България най-правилно управлява в пандемията

Премиерът се надява животът да се нормализира до месеци
Обновена: 4 яну 2021 10:34 | 4 яну 2021 10:34, Веселина Йорданова
642
Борисов: Ще се окаже, че България най-правилно управлява в пандемията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов изрази надежда животът през следващите месеци да се нормализира с помощта на ваксините.

"Наблюдаваме ден за ден как се движи пандемията и дай Боже да я преодолеем", коментира Борисов във Варна.

"Виждате мерките в другите държави, при нашите съседи от вкъщи не могат да излизат. Ще минат месеци и ще се окаже, че България най-правилно управлява финансите, икономиката и здравните мерки по време на кризата", каза още той.

Премиерът посочи, че влизаме в новата година с най-ниския дефицит в ЕС, както и с най-ниския външен дълг в Европа.

"Обещал съм на варненци "Хемус" и се строи на макс, а до Търговище ще е готово до няколко месеца. Много тежка работа", каза още той при посещението си в компания за производство на бойлери.

От ръководството му благодариха за мярката 60/40, а социалният министър Деница Сачева каза, че във Варна са запазени много работни места.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


642
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
433
12
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Червенотолупчестическите зомбчета изпълзяха от змиярника.
432
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като прочетох коментар"464-анонимен до 461"се уверих в твърденията на цивилизованият свят,че сме стадо овце са напълно верни!Този *** екземпляр 464 още не е разбрал,че Тик'вата,Нинова и Манолова са от една и съща партия-БКП,че няма разлика в управлението на ГЕРБ и това на БКП при соца, дори това на ГЕРБ е вече с пъти по-диктаторско и самолично в лицето на големият талант на про'стотията-Бойко!Младежта ми мина в псувни срещу тоталитарният режим на Тошо, днес и псувните не стигат остана тоягата!
431
3
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 години
До анонимен до 461,тиквата е грешния вариант,но такива като теб,не могат,да го разберат,с дървените си глави.
430
4
 
16
 
! Отговори
отврат преди 3 години
ХА ХА,ДНЕС ПАК СЕ ВОЗИ НА ВЪРТОЛЕТ И ОТКРИВА ОЩЕ 1 СМ. ОТ МАГИСТРАЛА ХЕМУС А ДА СПАСЯТ ТУРИСТА,ПАДНАЛ ПОД.ВР.БОТЕВ НЕМА ВЪРТОЛЕТ.
429
18
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Да кажеш , че Б.Б е глупав и некадърен политик и всеки на негово място ще е по-добър, е все едно да кажеш , че всеки на мястото на Димитър Пенев по време на световното в щатите щеше да спечели с отбора световната купа. Хората са казали - Всяка жаба да си знае гьола . Може да знаеш 100 чужди езика и да си прочел 100000 книги и да останеш само с високото мнение за себе си . Животът е многолик.
428
17
 
6
 
! Отговори
анонимен до 461 преди 3 години
Като отсвириш Б.Б автоматично получаваш Нинова , Манолова , отровното трио . За това мисли на изборите - искаш ли значително по-лошия вариант ?
427
6
 
17
 
! Отговори
Тулуп преди 3 години
Долу ГЕРБ
426
7
 
6
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Другари, ние като вземем властта за всеки от най-изявените в плюенето другари ще има по едно Техноимпексче. За останалите по 1 знаменце на БСП, 3 студени кебапчета и една топла бира , останали от сборищата ни на Бузлуджа....ДЕРЗАЙТЕ !!!
425
2
 
16
 
! Отговори
Рита Тумберг преди 3 години
Борисов се е заблудил, че във всяко нощно шкафче има милиони и златни кюлчета и затова вчера беше в завода за бойлери днес ще гледа пердета утре суджуци
424
9
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Като не харесвам ББ, значи ли че ще трябва да харесам Нинова, Манолова, отровното трио, Слави-чалгата или Пинокио? 30 гдини ни лъгаха и крадяха всякакви месии и възкресението на народа не се състоя! Без изход сме!
423
1
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
ХАхахахахаха, ей това му харесвам на Боко. За каквото и да тръгне да говори, по каквато и да е тема, ето като тук сега - тръгва да говори за Ковид и завършва с магистралите :)))
422
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е герб си заминава ,но как се дава власт от бивши партийни дейци . Повелята на партията е до последна капка кръв. Средствата са всякакви,на всяка цена властта трябва да се запази. герб трябва да управлява защото иначе много хора на хранилка ще са клиенти на бай Ставри. Секват превилегии, облаги ,парите от Европа. Ужас неможе да допуснем това. Напред другари за герб за бмб ,до последна капка кръв.
421
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Позитано,а за другаря борисов,нищо не пишеш,защо ли?
420
5
 
8
 
! Отговори
1 преди 3 години
Днес в един ежедневен вестник чета бисерите на нашия вожд цитирам "семейството му много се е зарадвало,когато баща му е донесъл печка "Раховец"в къщи",сега сигурно семейството му се радва,на донесените от него "празни"чекмеджета.Препоръчвам му,като се оттегли от активната политика,да събере бисерите си,в книга,за да може поколенията ,да прочетат,какъв "голем"политик е имало в България.
419
19
 
4
 
! Отговори
Позитано преди 3 години
Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите !!! За какво ви плащаме ??? Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !!!
418
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Борисов: Ще се окаже, че България най-правилно управлява в пандемията"В случай, че сте забравили наглите лъжите на Тиквата всеки път преди избори, ето ви типичният пример. Всеки път сме най-"преуспяващата" и най-"напредналата" държава и всички други държави ни дишат прахта и ни завиждат на "успехите" под негово управление АХАХАХААХАХ
417
5
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
от МАКЕДОнИя ПО ВИСОКО НЯМА НО МАКЕДОНИЯ И БЪЛГАРСКА !
416
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се сополивите и ревете? Каквито са управниците, такъв е и народа. Ако го няма Бойко.... кой ще е виновен?
415
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквито са управниците, такъв е и народа. Ако го няма Бойко.... кой ще е виновен?
414
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Край без фитнес вече няма да можем да живеем.Ами кафенетата.... малеее какво ще правим без тях? Няма къде да клюкарим вече. Ужас, ще стане много скучен животът