Големите хотели с нова оферта: 350 лв. за седмица хоум офис

За месец сметката излиза около 1000 лева
Обновена: 4 яну 2021 09:00 | 4 яну 2021 08:56, Петя Славова
31
Големите хотели с нова оферта: 350 лв. за седмица хоум офис
Снимка: БГНЕС

Едноседмичен хоум офис в апартамент в хотел в Банско би ни струвал поне 350 лева на седмица или почти хиляда за месец.

Това сочат последните оферти в мрежата от началото на годината, които обаче не включват храната, съобщава "Монитор".

На другия полюс е предложението за 1646 лв. или над две минимални заплати на седмица. То е е за луксозно студио с капацитет трима души - двама възрастни и дете. Офертата  включва още редица удобства като СПА център вътрешни БИО басейни с температура 33 градуса, в който има соли от Мъртво море, и солна стая с хималайска сол. Чрез тях можем да съчетаем работата в изцяло оборудваните компютърни зони с възстановителни процедури. За малчуганите от 3 до 6 години се грижи професионален аниматор, а по-големите могат да се забавляват в центъра за игри в хотела. Гостите, закупили офис пакета, имат възможност да се възползват и от безплатен транспорт до ски пистите или лифта в града.

Работата от вкъщи несъмнено се превърна в емблема на вече изминалата 2020 г., тъй като малки и големи останаха затворени в домовете си в опит да спрат разпространението на COVID-19. Освен препятствие, това се превърна и във възможност за хотелите в родните курорти. Редица места за настаняване вече примамват своите клиенти с пакети за офис в планината или безплатни антигенни тестове, показа справка на „Монитор” в платформите за онлайн резервация.

С разрастването на пандемията и въвеждането на допълнителни противоепидемични мерки и ограничения в работата на хотелите, собствениците на хотелите стават все по-изобретателни в борбата за клиенти. Така например хотел в южните квартали на столицата предлага на своите клиенти пакетни нощувки с включен PCR, антигенен тест или такъв за антитела

Нощувката за двама души с добавка двe експресни PCR изследвания излиза 299 лв. Резултатът от тестa се получава спрямо натовареността на Лабораторията на ДКЦ "Софиямед" в конкретния ден - от 1 до 4 часа, а при взета проба през уикенда - до 8 часа или края на деня.

Покрай празничните почивни дни хотелиери от Велинград също предложиха въвеждането на отрицателни тестове за COVID-19 като условие за настаняване на празнуващите в тях, за да гарантират спокойствието на своите гости.

Хотели във Велико Търново предлагат стаи за "делови и лични срещи в работно и извънработно време". Според рекламата на един от хотелите, желаещите клиенти могат да наемат стаи, в които да провеждат както делови и бизнес срещи без смесване с други хора и опасност от заразяване, така и "лични срещи в работно и извънработно време”. „Значението на последната оферта всеки е свободен да тълкува така, както си поиска", многозначитено обяснява по телефона служителката от рецепцията на хотела.

Заради пандемията от COVID и драстично намалелия брой на клиенти много от хотелите в старата столица смъкнаха цените с 25 - 30%, като цената на стая за двама с обща спалня стигна до 40 лв. За да не фалират някои от по-нискоразрените хотели пуснаха услугата „стаи за по час”, като минималната цена за наемане на стаята за 1 час е 10 лв., за 3 часа 20 лв., а за 5 часа 35 лв. Според запознати почасовото наемане на стаи е ориентирано към тайни любовни срещи със сексуална консумация и се радвало на голям успех. Проверка в няколко от търновските хотели с различна категория и звезди показа, че в нито един от тях не се искат отрицателни тестове при наемане на стая, а в някои дори не искат и документи на наемащите стаите, а вписват в регистрите на юнашко доверие имената, които клиентите им казват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
Ми хоум офиса си ми е вкъщи, за кво да се местя на хотел!? А от идеята де се наврем трима в някакво студио, пък макар и "луксозно", тръпки ме побиват...
27
0
 
1
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Аз си взех за 1 седмица за 350. Хотелът е Св. Иван рилски в Банско. Токът и водата ми ги сметнаха отделно (не ме излъгаха).
26
1
 
4
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Позакъснели са. Тези, които можем да си го позволим не се нуждаем от подобна услуга - имам къща в планината и къща на морето. Защо да набивам грешни пари в хотел?
25
2
 
0
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Много знаете вие, колко изкарва куртизантка на нощ ...не на вечер ... прости шопи ?!Сигурно познавате някакви парцаливки, дето ако ги хванат хората на Очите ... страшно става !!!
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като паднат на 30, ще им се обадя.
23
0
 
5
 
! Отговори
Дзъ преди 3 години
Да очакваме бум в разводите .... ми се струва. Толкова много хоум офис в хотелите - внимавайте къде резервирате да не се озовете с жената през стая... цените - не коментирам, но ако печелите по 4-5 бона месено - може и да е разумно да оставите 1000
22
1
 
8
 
! Отговори
Хотелски далавери преди 3 години
Това са гениални хора надушват винаги от къде могат да дойдат парите.Това е уникално решение на работещи семейни хора които вместо да са вкъщи при жената и децата за домашен офис в хотела където ще си правят секс купони на жената само казват че са на работа.
21
1
 
6
 
! Отговори
Отлична оферта преди 3 години
За нает терен за проституция. За една вечер куртизанката ще си изработи наема за цял месец.
20
0
 
7
 
! Отговори
Това мяза на преди 3 години
Организиране скрити тайни групови секс купони и частни партита.Тези хора ще правят какви ли не чудеса за да изкарат някой лев на печалба.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това звучи изключително тъжно, явно са отчаяни :) И това няма да в всичко, най-големият им проблем ще дойде, когато хората осъзнаят, че на нашите пишман хотелиери и 1 лев не трябва да се дава занапред.
18
3
 
8
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Хахаха... Илядо лева на месец за едната керемидка... Ю МЕЙД МАЙ ДЕЙ!!!Току-що букнах един трип до Занзибар за тия пари (на човек), верно 12 дни, ама ултра инклузив със сат. нет. Може да е някъв лууз шериат, но в комплекса има 6 бара, ще изкарам сертификат за гмуркач, ще храним маймуните с малките, а когато ни се остава сами с майка им - почасовото гледане със интересни занимания е за нищо пари. Кифлeйте си на воля в eБанско! ;) То, сняг да имаше, че да се радва плебса... Много ниска топка, ужас
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умря коня ,печелбари )
16
3
 
13
 
! Отговори
Ко? Не? преди 3 години
"има соли от Мъртво море, и солна стая с хималайска сол" :)))) Много обичам когато на елементарната готварска сол започнат да и дават екзотични имена :))) И още повече се кефя когато разни киф-ли започнат да си дават парите за това :)))
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До:до спецаЗависи от къде си. Ако си от София - 15 мин. до Витоша, минерална вода, разходка, ски...Благодат.
14
1
 
23
 
! Отговори
прахмапут преди 3 години
Че на мен ипотеката ми е 500лв на месец - това са грубо четири седмици, което са грубо 125лв на седмица.Защо ми е да ходя в Банско и да работя от там, когато тук си имам всичко необходимо, че даже и приятна гледка.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля , че хотелиерите не се нуждаят от никакви форми на подпомагане . За хората би било по добре , ако се намали ДДС на храните .
12
2
 
20
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Много пара е това - 1000 кинта месечно. Аз колко парички трябва да печеля, за да ми излезе файдата.
11
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По скоро те трябва да дават пари да ходи някой там нанхоум офис хахаха
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до спецаА може ли секретарката да кара ски и в очите и сняг да хвърчи?
9
8
 
6
 
! Отговори
до спеца преди 3 години
До IT-спец за да караш ски ,когато решиш да си починеш!