Семейство с дете на годинка се размина на косъм от куршум на НГ

Били на терасата в полунощ, секунди по-късно по балкона им се стреля
7 яну 2021 10:58,
7
Семейство с дете на годинка се размина на косъм от куршум на НГ
Снимка: БГНЕС

Семейство от Бургас се размина на косъм от куршумите на ловна пушка в новогодишната нощ. Цялото семейство, заедно с едногодишното си дете, било на терасата, за да гледа фойерверките. Секунди, след като хората се прибрали в стаята чули силен шум от строшено стъкло. Пристигналите на място полицейски екипи установили,че на терасата им е попаднал куршум от ловна пушка.

Още по темата

"Малко след 00 ч. излязохме на остъклената ни тераса. Нещо ме накара да се приберем по-бързо и явно е било за добро. Чу се силен шум, а когато погледнахме установихме, че всичко е в стъкла", разказа Диана Станчева пред Нова тв.

Веднага звънят на 112, а полицаите намерили куршума, който бил 12 калибър.

"По случая е образувана преписка, като към момента е назначена експертиза. Установена е самоличността на всички ловци, които живеят в близост до мястото. Техните оръжия ще бъдат иззети, за да се установи с кое е извършено прострелването", коментира говорителят на ОДМВР - Бургас Цветелина Рандева.

Семейството все още е изключително притеснено от случилото се. Диана призова хората да избират други методи, с които да отбележат празника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диана призова хората да избират други методи, с които да отбележат празника.----Ако те включват хвърлянето на поразия от балкона на всякакъв калибър пиратки по де що мърда отдолу, кое му е различното?!!
5
2
 
4
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Матрялът е под всякаква критика, аз също си имам газов пистолет , но съм купил кутия с хаосни патрони и сигнални ракети, пускам ракетата , издумквам още 7 пъти и готово. Колко трябва да си ограничен , за да стреляш с "бойни" патрони . Както казват по дискавърито , като свалили Садам над 100 души са загинали от падащите куршуми изстреляни във въздуха.
4
3
 
5
 
! Отговори
Десислава преди 3 години
Дете на 1 година седи до полунощ, за да посрещне новата година??????????????За първи път в България, в частност в Бургас, на нова година в 12 часа се стреля??????Дори не би ми минало през акъла да седя на балкон, тераса или каквото и да било отвън.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да ги хванат нито онзи в Ловеч нито този щото са с незаконни оръжия,а кой си е роден с късмет го съпътства цял живот за разлика от други...
2
1
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Пуцай кумее!Тикварска държавичка!Всеки ден застреляни и убити!Абе де е Гешев бе?От половин година изчезна!Или вече уби престъпността и няма работа!?
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дай им на животни оръжие и им гледай сеира. Важи за целия свят.