Едва 105 нови случая на коронавирус, починалите са 29

695 са излекуваните за денонощието
11 яну 2021 06:20, Александър Попов
114
Едва 105 нови случая на коронавирус, починалите са 29
Снимка: БГНЕС

105 са новите случаи на коронавирус у нас през изминалото денонощие, при направени 1 629 теста (42 чрез PCR и 63 чрез бърз тест зза антигени). Това прави 6,45% от тестваните, сочат данните на Националната информационна система.

Случаите на новия коронавирус, потвърдени в България към момента, са общо 208 511. От тях 65 126 са активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на новозаразените лица е, както следва:

Благоевград - 2, Бургас - 7, Варна - 14; Враца - 5; Добрич - 1; Кърджали - 3; Кюстендил - 4; Ловеч - 1; Монтана - 1; Пазарджик - 1; Перник - 7; Плевен - 4; Пловдив - 5; Разград - 1; Русе – 2; Сливен - 1; Смолян - 3; София област - 3; София (град) - 30; Стара Загора - 2; Търговище - 1; Шумен - 2; Ямбол - 5.

135 259 са излекуваните лица, от които 695 през последното денонощие.

Още по темата
В лечебни заведения са болнична помощ се намират 4 205 пациенти с доказана коронавирусна инфекция. 380 от тях са настанени в интензивни структури.

Общият брой на ваксинираните срещу COVID-19 лица у нас е 13 473, няма нови през изминалите 24 часа.

Новият коронавирус е констатиран при 9 142 медици, новите случаи са 6.

От началото на епидемията са починали 8 126 души, 29 са регистрирани през последното денонощие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При толкова малко тествани и заразените ще са по-малко.
82
7
 
5
 
! Отговори
Да бе, да преди 3 години
Около мен има шест човека изкарали вируса, от които двама починаха. Цяла България го била преболедувала, как пък не.
81
4
 
8
 
! Отговори
Смях! преди 3 години
Никой не си прави тестове , за болест която трябва да си направиш тест за 200лв + за да разбереш че я имаш !!! Срамота , как само се лъже , дори с цената на реални животи !!! Нямате сърце г-да редактори и журналисти !!!
80
0
 
5
 
! Отговори
Да Живей!!! преди 3 години
Ей това е дет се вика къдърно управление по време на Световни криз,пандемии и мандемии!За нула време таковахме маматана вируса! Отрезахме му всичките пипала,коронки,моронки и сичко там дето му стърчи!Англичаните да видат на кво се вика яка борба и пример от назе да земат!Смрът на Ковидо,Свобода на Народо !
79
1
 
14
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 3 години
Ако направят тестовете по 250лв , може да са сигурни че бройката на новозаразени ще се брои на пръстите на едната ръка.
78
0
 
6
 
! Отговори
Едва преди 3 години
При едва тестове-едва резултати.
77
5
 
2
 
! Отговори
до 71 преди 3 години
Драги, невеж си. Спри се! Да обясним накратко. Ако се разболееш, тялото ти има защита срещу определен щам (знае определена дума от даден език, дори буква от азбука). Ваксините четвърто поколение (без Спутник, тя доказано НЕ работи така и затова руснаците купуват на черно Пфайзер) учат тялото ти на всякакви мутации, свързани с този вирус (тялото вече знае цели думи, дори изречения). Отделно имаш и чип за връзка с Бил Гейтс и вече Мъск влиза в играта.
76
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво оздравях ме за три седмици ,отваряйте всичко !в ЕС затваря до на пролет ,тук вируса избега без ваксини )
75
4
 
2
 
! Отговори
до до 71 преди 3 години
И за какво те привикват?Знаеш ли?за БЦЖ на всеки 20 години, но и те не знаят защо, може би за по-сигурност.Привикват те да те боцнат за тетаност, че повечето живеете с едно къпане седмично.
74
1
 
4
 
! Отговори
до 71 преди 3 години
оффф хайде скрий се с твоето невежество. Чудно що личните лекари ни привикват за реимунизации по график. Или що всяка година има грип.
73
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милионите ненужни ваксини могат да ни послужат напролет. Тогава с тях ще замеряме онези, които ги купиха с нашите пари., без много да мислят и за да се натегнат пред големите началници в Брюксел и Фашингтон. Хубави малки шишенца, стават за мятане!
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
залъгалка са тези данни, утре също ще са измислени защоти пък ще са сборни от събота и неделя , в сряда чк пк има реална информация.
71
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престанете да лъжите!Изградиш ли имунитет към определен вирус, този имунитет не се губи цял живот!!!Ако беше иначе, всички човеци щаха да са измрели много отдавна.Обаче, когато се ваксинираш и край, пуска щита и нищо те не лови.То бива подигравки, то бива лъжи, ама чак толкоз.
70
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само още 2- 3 г. да изкараме с тия мерки и направо го приключваме ковида! И къв кеф- кибичим си вкъщи, а държавната заплатка, увеличена с 10- 15% , си тече...Как да не им гласуваш на ***, оп Гражданите за европейско развитие на Бойко....
69
2
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 64 преди 3 години
Абсолютно съгласна, защото около мен е същото положение. Сумати приятели и близки го изкараха , без да попадат в статистиката с помощта на бързите тестове, така че за мен наистина през България , каквото е имало е минало , оттук нататък и да има ще са единици.
68
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 54И какво им е неадекватното на мерките???Как така са хем неадекватни,хем дават резултат.Или важното е винаги да плюем по нещо.
67
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А КОЛКО ФИРМИ ПОЧИНАХА? ЩЕ НИ ДАДЕ ЛИ ТОВА "СТАТИСТИКАТА" ВИ?КАТО ПОЧНАТ ДА ЗАКЪСВАТ БАНКИТЕ, ТОГАВА ЩЕ СВЪРШИ "ПАНДЕМИЯТА"- ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Да беА как да ти кажат точна бройка бе. Какво са забравили, като изобщо не го знаят
65
4
 
5
 
! Отговори
СРАМ! преди 3 години
КАКВА ПАНДЕМИЯ , СМЯХ! В ПЛЕВЕН - 1 СЛУЧАЙ -Н А ТОВА МУ ВИКАМЕ ПАНДЕМИЯ???ПРИ ОБИЧАЙНИТЕ ГРИПОВЕ СЕ ПРИЕМАТ КАРАНТИННИ ЧАСТИЧНИ МЕРКИ ПРИ НЯКОЛКОСТОТИН СЛУЧАЯ!!!*** МНОГО БИЛ СМЪРТОНОСЕН! АЙДЕ СЕКТИР!
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Да беДобави и тези които го карат средно тежки и с всички симптоми,но не си правят тестове в РЗИ.Познавам около 30 човека изкарали вируса и само 5 от тях бяха с тестове в РЗИ.