Блъснаха 10-годишно момиченце в Девин

Детето излязло на пътя внезапно, веднага му е оказана помощ
12 яну 2021 11:42,
5
Блъснаха 10-годишно момиченце в Девин
Снимка: БГНЕС

10-годишно момиченце е било блъснато от автомобил в Девин, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян, цитирани от Агенция "Фокус".

Инцидентът е станал в понеделник около 16:30 часа до ОДЗ "Здравец".

По време на движение лек автомобил удря внезапно излязлото на пътя 10-годишно момиченце. Детето е пресичало между паркирани автомобили. То е получило охлузни рани по челото, носа и брадата, оказана му е спешна медицинска помощ.

Изпратено е за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Разликата е, че тогава нямаше сегашните опасности. И бяхме оставяни безотчетни да скитаме по улиците, да се катерим по дървета, да се качваме по трамваи и автобуси. Имаше и нещастни случаи, ама това само в махалата се разчуваше. Държеше ни влага известно време и после пак както си знаем. Децата не трябва да се оставят се надзор. Сега като се сетя, само Господ ни е опазил. Някои не, за съжаление.
4
1
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Ти защо не внимаваш и не спазваш закона, когато детето е между паркираните коли и не се вижда, както е в случая?
3
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Когато на пътя или до него има деца , водачът на ппс е ДЛЪЖЕН да намали скоростта или да спре ако е необходимо '' - Закон за дв. по пътищата Така че внимавайте
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деца под непрекъснатият надзор на родителите си не могат да се пазят. Имам добър спомен как през лятото между първи и втори клас, двамата ми по-големи братя решиха да ме пробват дали мога да си намеря пъти към вкъщи, ако ме заведат някъде по-далече от вкъщи. Става дума за София и поне десетина опита. Оказа се, че винаги се справях и винаги успявах да не се загубя. Разликата е, че този прекомерен сегашен надзор над децата го нямаше тогава.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами то така става, когато родителите си водят детенцето за ръчичка докато навърши пълнолетие и децата не могат сами да се оправят. Моето поколение от първи клас си ходехме сами навсякъде, но знаехме как да се пазим, защото не ни водеха непрекъснато за ръчичка, сакън да не стане нещо.