Обилният дъжд наводни пътя към Созопол, затворен е

Кметът на Бургас призовава за използване на обходни маршрути
Обновена: 12 яну 2021 14:41 | 12 яну 2021 14:40, Нели Христова
12

Главните пътища към Приморско и Созопол са затворени след като обилните валежи ги наводниха. Кметът на Бургас Димитър Николов призовава да не се пътува в тази посока, освен ако не е наложително.

Още по темата

Използвайте обходни пътища към Созопол. Ако не се налага, не пътувайте в тази посока. Основният път е затворен за движение, тъй като заради интензивните валежи са прелеели големи количества вода на платното", написа Николов във Facebook. Движението е отклонено още от кв. "Крайморие".

"Достъпът до хижа "Странджа" също е възпрепятстван. Река Изворска излезе от коритото си. Няма опасност за заливане на къщите в селото. Към момента критични точки  са Станция на Рибарско селище ,Станция на Хижа Странджа, Вилна зона Черниците, Станция на р. Маринка", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано плиткият му мозък е разбрал че не всичко в инфраструктурата са пътища а и укрепване и тн системи за отводняване и тн
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не му стигна на Борисов България, че и в Косово направи наводнение.Виж ,ако Нинова беше премиер всичко щеше да е по мед и масло.Кеф ти риба кеф ти паламуд.Ни наводнение щеше да има нито пък суша.Хак ни е ,като избираме банкянския.
9
2
 
2
 
! Отговори
Мехуро, ходя пеша бе преди 3 години
Ама Цветната Цветка Тетка защо не излезе сега да ми каже да ходя пеша, БЕ?! Не е ли така само начина да стигна от едно място в друго в бастиона на ГЕРБ, община Бургас? Там, където е най-хубаво, че даже и чат пат е готово ?
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видими резултати, гарантирано от ГЕРБ.
7
2
 
8
 
! Отговори
Патил преди 3 години
В Созопол до стадиона пътя е наводнен. Вече има две коли заседнали във водата и не се вижда нито един полицай да предупреждава . А пожарната е на 10 крачки . Пълно безхаберие .
6
6
 
13
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Комунистът-милиционер Боко тиквата изхарчи три милиарда народни пари за да угоди на ***-построи тръба за газ за Сърбия.Колко диги,мостове,подпорни стени и пътища можеха да се ремонтират с тези пари!Винету е за затвора!
5
2
 
11
 
! Отговори
Пешо секса преди 3 години
Тонове л'айна се изливат в черноморието. Сега е урожая
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Бобко, още кради, всичко да се затвори.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако това на снимките с моста е пътя то няма как да не се наводни. В случая пътят е най-ниската точка като в дере и водата няма накъде да се оттече.
2
2
 
10
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ХЕМ ЩЕ ОПОЗНАЯТ РОДИНАТА
1
2
 
15
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ДА МИНАВАТ ПРЕЗ МАКАЗА