Спипаха трима мигранти в камион на ГКПП "Лесово"

В товарния автомобил са се превозвали медни профили от Турция
21 яну 2021 17:52, Ния Христова
9
Спипаха трима мигранти в камион на ГКПП "Лесово"
Снимка: МВР
Гранични полицаи задържаха на ГКПП "Лесово" трима незаконни мигранти, укрити в камион. Тази нощ в 2:30 часа на пункта за влизане в страната пристигнал товарен автомобил "DAF“ с водач 58-годишен мъж от Бургас. Камионът превозвал медни профили от Турция за България. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от Bulgaria ON AIR.
 
При направена проверка с газ-анализатор са отчетени завишени стойности на въглероден двуокис в товарния отсек. Имало е и срязване на брезента в горната част на ремаркето. Граничните полицаи са открили трима мъже без документи за самоличност, по техни данни афганистански граждани. Те са били в товарното помещение на камиона. 
 
Нелегалните пътници са задържани в ГПУ-Елхово. Изяснява се съпричастността на шофьора по случая.
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
0
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До додо: деддовия ми и те са хора и на тях им се яде и пие! Това че ти си гнуснo расистче не е важно. Хората ще им помогнат
3
0
 
8
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Това са бежанци. Дайте им безплатно къща, качествена храна, напитки и неограничен достъп до млади жени. Също така им отпуснете достатъчно кеш пара, да се почувстват хора и те и им назначете охрана с шофьор да ги пази, че с тези крайнодесни националисти да не стане някоя беля! Само така ще покажем на Европа и света колко обичаме евроатлантическия мултикултурализъм. А, и още една, минимум, а по възможност 2 джамии в центъра на София да се направят, че Баня Башъ да не е им тясна!
2
0
 
6
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 години
Значи задържани има трима ядрени физици тръгнали на гости на Меркел така ли?!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спазвайте закона...преминали са границата не законно